Aynen en iyisni yapıyrwun bi dolu bi boş görmesende yumurtlamyı tuturma ihtimalin büyük öyleBana da tamam canım zaten bir dolu bir dış devam ediyorum şuanda bu akşam değerlendirecem
Yani belki çift taraftan çünkü ilk sağ taraf 2 gündür sol taraf kaşıkta batma var nasip inş gunaşırı değerlendiriyorum zaten nasipse beni bulacaktırbelkide iki defa yumurtluyorsun bazı kadınlar iki defa yumurtlar
hadi inşallah canım yaYani belki çift taraftan çünkü ilk sağ taraf 2 gündür sol taraf kaşıkta batma var nasip inş gunaşırı değerlendiriyorum zaten nasipse beni bulacaktır
Ben işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı kiBide canım bu saatlerde yapılmıyor öğlen 12ile 4 akşam da 8ile 10arası yapılması daha doğru
bu testler çok hassas özellikle sıvı çok önemli eğer test öncesi sonr 1 saat su falan içtiyseniz o testler pik olsanız bile pik göstermez silik gösterir.Ben işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı ki
Cumartesi başlıcamSen ne zaman başlıcaksın yapmaya
Dün pik gösterdibu testler çok hassas özellikle sıvı çok önemli eğer test öncesi sonr 1 saat su falan içtiyseniz o testler pik olsanız bile pik göstermez silik gösterir.
Bende ayın 4 de başlarımCumartesi başlıcamsen peki?
Cnm aramızda 1 gün var. Sen kaç günde bir oluyorsunBende ayın 4 de başlarımreglin 11. Günü erken başlamıcam bu ay değerlendirmeye de şartlamıcam geçen ay çok sıkıcıydı kurka yatacak tavuk gibi bakalım artık nasibimşzde varsa gelecektir bu ay
Ama sıvı alımını kesmezsen sürekli yanlış çıkar kiBen işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı ki
Evet ne kadar erken yumurtlarsan regl o kadar erken gelir. Aynı şekilde geç yumurtlarsan geç gelir. Çünkü değişmez. Yumurta çatladıktan 14 günn sonra regl olunur..Erken yumurtlayinca reglinin tarihimi degisiyor anlamadim hic boyle sey gelmedi basima
Yok canım doğru bende sabah idrar yapıp aç kalıp 2 saat sonra 2. İdrarla yapıp kahvaltı ediyorum tekrarladım testi bu gün gene koyu ilk idrar olmasın ve içme olayını 1,5-2 saat varken kes doğruBen işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı ki
Canım bariz koyu tekrar yumurtluyor olabilirsin değerlendir mutlaka. Bu testlerden bıktım bende bu ay olmazsa yumurta takibi yaptırıcamŞimdi dediğiniz gibi yaptım tekrarladım gene koyu. Demek tekrar yumurtluyorum 2 gün arayla mümkün mü acaba birden fazla yumurtam olmuş olabilir mi
Aynen canım ilkkez kullanmıyorum testi 4 aydır kullanıyorum yani yanlış yaptığımı sanmıyorum ama kafam bi karışmadı değil ilk idrarla yapmayıp içmeyi kesip 2 saat sonra test yapıyorum yanlışlık olsa baştakiler silik silik çıkmazdı anlayamadım ya takip etsen bi türlü etmesen bi türlüCanım bariz koyu tekrar yumurtluyor olabilirsin değerlendir mutlaka. Bu testlerden bıktım bende bu ay olmazsa yumurta takibi yaptırıcam
Bende öyle hocam ilk bebeğim olacak 5 aydır deniyoruz olmuyor ne zaman olacağı da meçhul çok kararsızım koronadan da çok korkuyorumEvet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcamböyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?
Bende 10.gün başlıcam az çok biliyorum da ne zaman olacağını da yinede kaçırmak istemiyorumBende ayın 4 de başlarımreglin 11. Günü erken başlamıcam bu ay değerlendirmeye de şartlamıcam geçen ay çok sıkıcıydı kurka yatacak tavuk gibi bakalım artık nasibimşzde varsa gelecektir bu ay
Ben de öğretmenim, 36 yaşındayım, çok geç kaldım hamile kalmak için, aşı vurulsam mı diye düşünüyorumEvet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcamböyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?