Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi dediğiniz gibi yaptım tekrarladım gene koyu. Demek tekrar yumurtluyorum 2 gün arayla mümkün mü acaba birden fazla yumurtam olmuş olabilir mi
Olabilir 1 tane yumurta yokki vücudumuzda ard Arda gelişebilir güzelce değerlendir bu günleri

Evet ne kadar erken yumurtlarsan regl o kadar erken gelir. Aynı şekilde geç yumurtlarsan geç gelir. Çünkü değişmez. Yumurta çatladıktan 14 günn sonra regl olunur..
Kesin boyle birsey olur diye dusunmuyorum ozaman herkes 14. Gun yumurtlar demekle ayni sey bence. Halbuki oyle bisey de yok. Ben nezaman yumurtlarsam yumurtlayim brkledigim batta oluyorum max 1 gun once 1 gun gec. Ilgincmis ya da dusundum de regl uzunluk kisaligiyla da alakali olabilir ozaman ben hep8-9 gun oluyorum . Oyuzden de olabilir bilemedim.

Ben işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı ki
Yaa valla canım en uygun saatler bnm dediğim gibi aldığım yerden öyle dedi bir gebenin günlüğünü sayfasından aldım baya kişi memnun öyle de yaptım dünde pik gördüm yani akşam saat 8 ile 10 arası yap canim çalışıyorsan daha iyi olur

Canım acaba bi sağdan bir soldan mı yumurtladın aklıma o geldi bilmiyorum da hiç başıma böyle bişey gelmedi

Sonunda koyulaşma başladı dün değerlendirmiştim bugunde yapmak zorundamıyım dün ölesine yaptım silkdi çünki amabugun baya net bugunu atlasam mı acaba

Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum

Kizlar ben dün erken gebelik testi de yaptım yok negatif. Normal testte cikan gri cizgiyi hep görüyorum yine gördüm ama o kuruma cizgisi bence. Benim idrarimda ne var da öyle kuruma çizgisi cikariyor çok sinir bozucu.
Her neyse artik adetimi bekliyorum bir iki güne sökülür. Adet belirtilerim had safhada

Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
Her ay yumurtlamiyormusuz sanırım canim. Kimisi de yumurtlar ama kaliteli olmaz tıpkı benim gibi.

tsh yüksek ama ilaçla düşürdük 2lere. ilaç içiyo musun sen? ben 100 mg euthrox içiyorum ilaç içmezsem tsh 7-9 arasında oluyo o da çok yüksek
Evet içiyorum ama 2 lere düşmedi. 25 lik içiyordum 4.9 çıkınca kadın doğum doktoru dahiliyeye gönderdi. doktor 50 mg lık verdi. ben aralarda 100 lük içtim ve sağlık ocağında ölçtürdüm 1.65 çıktı çok sevindim. Nasıl olsa düştü diye hep 50 lik içmeye başladım. Ama 1 ay sonra tekrar tahlil yapıldı ( iki gün önce ) 3.4 çıktı üzüldüm. Dahiliye doktoru 50 lik iyi diyor haftasonları 75 lik iç diyor

Eki Görüntüle 2789965 Sonunda koyulaşma başladı dün değerlendirmiştim bugunde yapmak zorundamıyım dün ölesine yaptım silkdi çünki amabugun baya net bugunu atlasam mı acaba
Dün değerlendirdiysen bugünü boş geç canım yarın pik oluşursa daha sağlıklı olur .pik oluştuğu günü boş geçme ama

Canım seni o kadar anlıyorum ki benim hep o kuruma çizgim net çıkar sonrası adet olurum bende idrarımda ney varda kuruma çizgisini delirtiyor derdim belki hamileliğe yakınlaştırıyordu bizi güzel düşünüyorum bende bu yönde

Geç de olsa tam koyu bi pik görüyo musun peki?

değerlerin düşünce ilacın dozunu değiştirmemek lazım o doz sana iyi geliyor demek ki. gebelikte birden fırlıyor hamiş kalırsan mutlaka yine baktır. 2 olan değerim ilaç içmeye devam ettiğim halde birkaç haftada 7 olmuştu. doktor dozu yükseltmişti. hamilelik bitince tekrar eski dozuna dönüyorsun

Aleyküm selam. Belki bu ay yumurtlaman değişecek günü adetin düzenli mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…