- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
Olabilir 1 tane yumurta yokki vücudumuzda ard Arda gelişebilir güzelce değerlendir bu günleriŞimdi dediğiniz gibi yaptım tekrarladım gene koyu. Demek tekrar yumurtluyorum 2 gün arayla mümkün mü acaba birden fazla yumurtam olmuş olabilir mi
Bence 1 den sonra 4 e kadar yolu var. ben genelde bu aralikta yapiyorumTamam canım o zaman şimdi kaçta yapayım doğrusunu görmek için
Kesin boyle birsey olur diye dusunmuyorum ozaman herkes 14. Gun yumurtlar demekle ayni sey bence. Halbuki oyle bisey de yok. Ben nezaman yumurtlarsam yumurtlayim brkledigim batta oluyorum max 1 gun once 1 gun gec. IlgincmisEvet ne kadar erken yumurtlarsan regl o kadar erken gelir. Aynı şekilde geç yumurtlarsan geç gelir. Çünkü değişmez. Yumurta çatladıktan 14 günn sonra regl olunur..
Yaa valla canım en uygun saatler bnm dediğim gibi aldığım yerden öyle dedi bir gebenin günlüğünü sayfasından aldım baya kişi memnun öyle de yaptım dünde pik gördüm yani akşam saat 8 ile 10 arası yap canim çalışıyorsan daha iyi olurBen işimden dolayı 18.00 - 18.30 gibi yapıyorum. Sıvı alımını da kesemiyorum denk gelmiyor bi türlü. 4 aydır bu şekilde yapıyorum testlerim hep yanlış mıydı ki
Olabilir canım bazıları 2 gün pik görüyor değerlendir bugünüŞimdi dediğiniz gibi yaptım tekrarladım gene koyu. Demek tekrar yumurtluyorum 2 gün arayla mümkün mü acaba birden fazla yumurtam olmuş olabilir mi
Canım acaba bi sağdan bir soldan mı yumurtladın aklıma o geldi bilmiyorum da hiç başıma böyle bişey gelmediAynen canım ilkkez kullanmıyorum testi 4 aydır kullanıyorum yani yanlış yaptığımı sanmıyorum ama kafam bi karışmadı değil ilk idrarla yapmayıp içmeyi kesip 2 saat sonra test yapıyorum yanlışlık olsa baştakiler silik silik çıkmazdı anlayamadım ya takip etsen bi türlü etmesen bi türlü
Ay ne karışık işler istikrarli bir hormon değil yeniden mi yumurtluyorsun bunun cevabini sadece doktor verebilirTekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
Her ay yumurtlamiyormusuz sanırım canim. Kimisi de yumurtlar ama kaliteli olmaz tıpkı benim gibi.Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
Ay ayy senin koyulaşana testini sevsinler koyulaştıysa pike yol alıyor demekEki Görüntüle 2789965 Sonunda koyulaşma başladı dün değerlendirmiştim bugunde yapmak zorundamıyım dün ölesine yaptım silkdi çünki amabugun baya net bugunu atlasam mı acaba
Evet içiyorum ama 2 lere düşmedi. 25 lik içiyordum 4.9 çıkınca kadın doğum doktoru dahiliyeye gönderdi. doktor 50 mg lık verdi. ben aralarda 100 lük içtim ve sağlık ocağında ölçtürdüm 1.65 çıktı çok sevindim. Nasıl olsa düştü diye hep 50 lik içmeye başladım. Ama 1 ay sonra tekrar tahlil yapıldı ( iki gün önce ) 3.4 çıktı üzüldüm. Dahiliye doktoru 50 lik iyi diyor haftasonları 75 lik iç diyortsh yüksek ama ilaçla düşürdük 2lere. ilaç içiyo musun sen? ben 100 mg euthrox içiyorum ilaç içmezsem tsh 7-9 arasında oluyo o da çok yüksek
Dün değerlendirdiysen bugünü boş geç canım yarın pik oluşursa daha sağlıklı olur .pik oluştuğu günü boş geçme amaEki Görüntüle 2789965 Sonunda koyulaşma başladı dün değerlendirmiştim bugunde yapmak zorundamıyım dün ölesine yaptım silkdi çünki amabugun baya net bugunu atlasam mı acaba
Canım seni o kadar anlıyorum ki benim hep o kuruma çizgim net çıkar sonrası adet olurum bende idrarımda ney varda kuruma çizgisini delirtiyor derdimKizlar ben dün erken gebelik testi de yaptım yok negatif. Normal testte cikan gri cizgiyi hep görüyorum yine gördüm ama o kuruma cizgisi bence. Benim idrarimda ne var da öyle kuruma çizgisi cikariyor çok sinir bozucu.
Her neyse artik adetimi bekliyorum bir iki güne sökülür. Adet belirtilerim had safhada
Geç de olsa tam koyu bi pik görüyo musun peki?Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
Ben de aynı 37 yaşındayım. Ben 2,5 yıldır uğraşıyorum ikinciyi istiyoruz nasipse. Aşı olmayı istemiyorum o yüzden. Napacağız bakalımBen de öğretmenim, 36 yaşındayım, çok geç kaldım hamile kalmak için, aşı vurulsam mı diye düşünüyorum
değerlerin düşünce ilacın dozunu değiştirmemek lazım o doz sana iyi geliyor demek ki. gebelikte birden fırlıyor hamiş kalırsan mutlaka yine baktır. 2 olan değerim ilaç içmeye devam ettiğim halde birkaç haftada 7 olmuştu. doktor dozu yükseltmişti. hamilelik bitince tekrar eski dozuna dönüyorsunEvet içiyorum ama 2 lere düşmedi. 25 lik içiyordum 4.9 çıkınca kadın doğum doktoru dahiliyeye gönderdi. doktor 50 mg lık verdi. ben aralarda 100 lük içtim ve sağlık ocağında ölçtürdüm 1.65 çıktı çok sevindim. Nasıl olsa düştü diye hep 50 lik içmeye başladım. Ama 1 ay sonra tekrar tahlil yapıldı ( iki gün önce ) 3.4 çıktı üzüldüm. Dahiliye doktoru 50 lik iyi diyor haftasonları 75 lik iç diyor
Aleyküm selam. Belki bu ay yumurtlaman değişecek günüKızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?