Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ya çok fazla düşerse diye endişe etmiştim ama haklısın ben de öyle yapmayı düşünüyorum Dahiliye doktoru pek anlamıyor. hamilelik için 2,5 altına düşmesi gerekmediğini söyledi.

Canım siz bilirsiniz ama ben geçende acıbadem doktorunu dinledim birgebeningünlüğü sayfasına gelmişti aşı olunca ne kadar korunmalı diye orada 1 ay korunmak yeterli demişti özellikle Çin aşısı için 1 ay yetiyor dedi. Birde başka dozu var bizde şuan o yok demişti. Yani öyleyse ilk doz da 1 ay korunursunuz 5 ay değerlendirirsiniz bebek olursa aşı olmazsınız bilmiyorım yani hiç Bebeğiniz yokmuş sonuçta zaman geçiyor bizler için benimde yok hiç bebeğim.

yaaa tşk ederim :) cansın inş bakalım sonuc alcakmıyız
inşallah bir sorun yoksa alman diğer arkadaşlar gibi çooook yüksek sen hiç ilişki yapıyor musun testlerden önce eğer yapmıyorsan yap istersen spermler yenilensin Yumurtlamaya gelene kadar eski spermler gidecek yeniler yumurtlamana gelecek

Bende varımm. 5 gün klomen kullandım. Birde 2 tablet ptesi perşembe yarım yarım Dostinex kullanıyorum.
22 şubat çatlatma iğnesi oldum, gün aşırı ilişki devamke. Ama dün midemi üşütmüşüm galiba acile gittim, gebelik testi istediler ona göre ilaç verelim diye. Halbukisiii yaptığım iğne Beta Hcg değerlerimi yüksekliyor. Yükselttide 107 çıktı Tabiiki hamiş olamam iğneyi yeni oldum. Bakalım 8 Mart'ta test yapıcam. Sonucu paylaşırım

Canım bir şey sormak istiyorum. Sürekli gün aşırı mı ilişkiye giriyorsunuz. Yoksa yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama bittikten sonra fazlalaştırıyor musunuz iki ilişki arasındaki gün sayısını? Uzmanlar gün aşırı ilişki diyor ya sürekli gün aşırı yapmayı mı kastediyorlar

Prolaktinin mi yüksekti canım? Dostinexi o yüzden mi verdi doktorun

1 haftadır hıc yapmamısdım dun yaptım bu taze bayat olayından dolayı bırgun arayla yapıp bıtırcem 1 ıne kadar :)

ben kendı adıma testle baktım nezaman koyulaştı ozaman yapmaya basladım ben sıkılıorum yapan arkadasları tebrık edıyorum :) birgün arayla

Slm arkadaşlar. Çalışmaya başladım onun için çok yazamıyorum. Bugün sanırım yumurtlama dönemim başladı. Şeffaf akıntı var az önce farkettim. Sürekli ayakta çalışınca daha çok belli oluyor akıntı gelmesi. İnşallah bu ay olur dua edin benim için de...

ben kendı adıma testle baktım nezaman koyulaştı ozaman yapmaya basladım ben sıkılıorum yapan arkadasları tebrık edıyorum :) birgün arayla
Sürekli gün aşırı benim için de zor oluyor. Eşim için daha da zor oluyor ama bırakmak da istemedim sürekli her yerde düzenli ilişkiyi deneyin yazınca. Ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerine ağırlık verip testin en silik olduğu zamanlar mı dinlenmek mi mantıklı yoksa sürekli gün aşırı mı devam etmek mantıklı bilemedim

Ya kızlar 1 haftadır sürekli ağrım var iyice endişelendim doktora gitmeli miyim ilk defa başıma geliyor?

30 günde bir olmaya başladım 3 aydır önce 28 günde birdi nasıl değişti anlamadım bat 24 mart. Emin olmak için ovulasyon testi denicem bakalım 14. Gün mü 16. Gün mü pik olacak
Aynen bende öyle cnm 30 günde bir. Birgün erken yada birgün geç olabilirim. Ovulasyonla bende bu ay takip edeceğim. Hadi hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…