30 günde bir olmaya başladım 3 aydır önce 28 günde birdi nasıl değişti anlamadımCnm aramızda 1 gün var. Sen kaç günde bir oluyorsun
yaaa tşk ederim :) cansın inş bakalım sonuc alcakmıyızAy ayy senin koyulaşana testini sevsinler koyulaştıysa pike yol alıyor demek
canım tsk ederim canımDün değerlendirdiysen bugünü boş geç canım yarın pik oluşursa daha sağlıklı olur .pik oluştuğu günü boş geçme ama
Ben ya çok fazla düşerse diye endişe etmiştim ama haklısın ben de öyle yapmayı düşünüyorum Dahiliye doktoru pek anlamıyor. hamilelik için 2,5 altına düşmesi gerekmediğini söyledi.değerlerin düşünce ilacın dozunu değiştirmemek lazım o doz sana iyi geliyor demek ki. gebelikte birden fırlıyor hamiş kalırsan mutlaka yine baktır. 2 olan değerim ilaç içmeye devam ettiğim halde birkaç haftada 7 olmuştu. doktor dozu yükseltmişti. hamilelik bitince tekrar eski dozuna dönüyorsun
Canım siz bilirsiniz ama ben geçende acıbadem doktorunu dinledim birgebeningünlüğü sayfasına gelmişti aşı olunca ne kadar korunmalı diye orada 1 ay korunmak yeterli demişti özellikle Çin aşısı için 1 ay yetiyor dedi. Birde başka dozu var bizde şuan o yok demişti. Yani öyleyse ilk doz da 1 ay korunursunuz 5 ay değerlendirirsiniz bebek olursa aşı olmazsınız bilmiyorım yani hiç Bebeğiniz yokmuş sonuçta zaman geçiyor bizler için benimde yok hiç bebeğim.Evet öğretmenim. Günlerdir işin içinden çıkamadım. Yaşım daha genç olsa veya önceden doğum yapmış falan olsam olurum aşı ama 31 yaşındayım ilk çocuğum olucak, denemede 4. Ayımız hemen olan bişey değil. Belki tedavi görmem gerekicek. Daha fazla süreyi de uzatmak istemiyorum. Malum 1 yıl geçmeden tedavi vs hiçbişeye bakmıyor doktorlar. Sanırım aşı olmucam. Zaten olsam 6 ay koruyor aşı 6 ay sonra bidaha. E ben ne zaman hamile kalıcamböyle dişünüp duruyorum hala. Siz karar verdiniz mi hocam?
inşallah bir sorun yoksa alman diğer arkadaşlar gibi çooook yüksekyaaa tşk ederim :) cansın inş bakalım sonuc alcakmıyız
İnternetten al, Ovula diye bir marka var bayağı uygun bende bugün sipariş verdim.Kızlar ovulasyon testi kullanıyorsunuz öneriniz var mı ?
Canım bir şey sormak istiyorum. Sürekli gün aşırı mı ilişkiye giriyorsunuz. Yoksa yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama bittikten sonra fazlalaştırıyor musunuz iki ilişki arasındaki gün sayısını? Uzmanlar gün aşırı ilişki diyor ya sürekli gün aşırı yapmayı mı kastediyorlarinşallah bir sorun yoksa alman diğer arkadaşlar gibi çooook yükseksen hiç ilişki yapıyor musun testlerden önce eğer yapmıyorsan yap istersen spermler yenilensin Yumurtlamaya gelene kadar eski spermler gidecek yeniler yumurtlamana gelecek
Prolaktinin mi yüksekti canım? Dostinexi o yüzden mi verdi doktorunBende varımm. 5 gün klomen kullandım. Birde 2 tablet ptesi perşembe yarım yarım Dostinex kullanıyorum.
22 şubat çatlatma iğnesi oldum, gün aşırı ilişki devamke. Ama dün midemi üşütmüşüm galiba acile gittim, gebelik testi istediler ona göre ilaç verelim diye. Halbukisiii yaptığım iğne Beta Hcg değerlerimi yüksekliyor. Yükselttide 107 çıktıTabiiki hamiş olamam iğneyi yeni oldum. Bakalım 8 Mart'ta test yapıcam. Sonucu paylaşırım
1 haftadır hıc yapmamısdım dun yaptım bu taze bayat olayından dolayı bırgun arayla yapıp bıtırcem 1 ıne kadar :)inşallah bir sorun yoksa alman diğer arkadaşlar gibi çooook yükseksen hiç ilişki yapıyor musun testlerden önce eğer yapmıyorsan yap istersen spermler yenilensin Yumurtlamaya gelene kadar eski spermler gidecek yeniler yumurtlamana gelecek
ben kendı adıma testle baktım nezaman koyulaştı ozaman yapmaya basladım ben sıkılıorum yapan arkadasları tebrık edıyorum :) birgün araylaCanım bir şey sormak istiyorum. Sürekli gün aşırı mı ilişkiye giriyorsunuz. Yoksa yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama bittikten sonra fazlalaştırıyor musunuz iki ilişki arasındaki gün sayısını? Uzmanlar gün aşırı ilişki diyor ya sürekli gün aşırı yapmayı mı kastediyorlar
Sürekli gün aşırı benim için de zor oluyor. Eşim için daha da zor oluyorben kendı adıma testle baktım nezaman koyulaştı ozaman yapmaya basladım ben sıkılıorum yapan arkadasları tebrık edıyorum :) birgün arayla
Evet azcık yüksek çıkmıştı. O yüzden kullandım.Prolaktinin mi yüksekti canım? Dostinexi o yüzden mi verdi doktorun
Evet azcık yüksek çıkmıştı. O yüzden kullandım.
Aynen bende öyle cnm 30 günde bir. Birgün erken yada birgün geç olabilirim. Ovulasyonla bende bu ay takip edeceğim. Hadi hayırlısı bakalım:)30 günde bir olmaya başladım 3 aydır önce 28 günde birdi nasıl değişti anlamadımbat 24 mart. Emin olmak için ovulasyon testi denicem bakalım 14. Gün mü 16. Gün mü pik olacak
Normal Değer : 4,79 - 23,3Kaç çıkmıştı değerin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?