- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
Yumurtlama dönemi 1 gün dolu 1 gün boş olacak şekilde değerlendirmen daha doğru olur sperm sağlığı için. Tamamen bittikten sonrası sana kalmış hamile kalma şansı yok yumurtlama dönemi haricindeSürekli gün aşırı benim için de zor oluyor. Eşim için daha da zor oluyorama bırakmak da istemedim sürekli her yerde düzenli ilişkiyi deneyin yazınca. Ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerine ağırlık verip testin en silik olduğu zamanlar mı dinlenmek mi mantıklı yoksa sürekli gün aşırı mı devam etmek mantıklı bilemedim
Benimde 36 çıktı canım. Gebeliğe engel dedi ilaç vermeme gerek yok dediNormal Değer : 4,79 - 23,3
Benim sonucum : 31,26
Bende gün aşırı yapmaya çalışıyorum sürekliYumurtlama dönemi 1 gün dolu 1 gün boş olacak şekilde değerlendirmen daha doğru olur sperm sağlığı için. Tamamen bittikten sonrası sana kalmış hamile kalma şansı yok yumurtlama dönemi haricinde
İki tane kadın doğumcuya sordum, vurulun dedi. Ama internette yazılanlar kafamı karıştırıyor. Aslında aşı olduktan sonra daha rahat eder insan doktora giderken vs. Siz öğretmen misiniz?Ben de aynı 37 yaşındayım. Ben 2,5 yıldır uğraşıyorum ikinciyi istiyoruz nasipse. Aşı olmayı istemiyorum o yüzden. Napacağız bakalım
nasıl gerek yok, madem engelmiş nolacakmış ilaçsızBenimde 36 çıktı canım. Gebeliğe engel dedi ilaç vermeme gerek yok dedi
Bende cok arastırım herkes gun aşrı dıyo ben onu bıle yapmadım koyulaşmaya yakun başladım dun mesela sılıkleşınceye lkadar yaparım sonra yapaamam :)Sürekli gün aşırı benim için de zor oluyor. Eşim için daha da zor oluyorama bırakmak da istemedim sürekli her yerde düzenli ilişkiyi deneyin yazınca. Ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerine ağırlık verip testin en silik olduğu zamanlar mı dinlenmek mi mantıklı yoksa sürekli gün aşırı mı devam etmek mantıklı bilemedim
Dayanın kızlar tünelin sonu ışıkBende gün aşırı yapmaya çalışıyorum süreklipilim bitti artık
biz aynı gıdıyorudk senle koptık ) ilk güzel haber senden sonra ben geliyorum arkadan:)Dayanın kızlar tünelin sonu ışıko kadar haklısın ki bide görev gibi oluyo sen hazır olsan eşin hazır olmuyo .ben atlattım rahatım şimdi adet günümü bekliyorum güzel sonuçlar almak için darısı size
canım merhaba bu ilaçtan dr banada verdi yarın kullanıcam 10 gün boyunca sana niçin verdiler1-Beklenen Adet Tarihiniz 06.03.2021
2-Yaşınız 29
3-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler : pko olduğum için dubhaston
4-Ne zamandır deniyorsunuz 1 aydır
Lavi12
İnşallah canım .ben yumurtlamayı erken görüyorum ondan bu ay çıktıktan sonra bişey kalmıyo zaten inşallah çift çizgi görürüzbiz aynı gıdıyorudk senle koptık ) ilk güzel haber senden sonra ben geliyorum arkadan:)
Ben bildiğim kadarıyla 2 kural için söylenen şeyler var. İlk kural Regl bitince bazıları hergün ya da 2 günde bir ilişki yapıyor düşünün bunu yapan adamın spermi yumırtlamada azalmaz mı işte o yüzden 2 günde bir ilişki diyor uzmanlar. Kimsenin ilişki hayatını bilemeyeceği gibi bunu en sağlıklı günaşırı diyerek cevaplıyor. İkinci kural ise regl bitince ilişki çok yapmayan birisi yumurtlama gününe çok spremi birikmiş demek bu durumda hergün ilişki olması problem değil çocuk için. Buradaki iki fark bu. Birde yumurtlamaya kadar hiç ilişki olmazsa adamda kalitesiz de sprem birikir kaliteli de kimse kalitesiz spremle döllenme olmasını istemez onun içinde mesela 14.gün pik gören birisi için yumurtlamadan önce bir veya iki kere ilişki olmalı spermi tazelemek adına. Bazılarımız bilirki erkekler sprem testi vermeden bir perhiz önerilir 3 ilişki olmasın ama 5 günde durmasınCanım bir şey sormak istiyorum. Sürekli gün aşırı mı ilişkiye giriyorsunuz. Yoksa yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama bittikten sonra fazlalaştırıyor musunuz iki ilişki arasındaki gün sayısını? Uzmanlar gün aşırı ilişki diyor ya sürekli gün aşırı yapmayı mı kastediyorlar
Ayy canım kusura bakma ya yanlış yazmışım. Değerin bu kadar yükselmesi gebeliğe engel bir durum değil dedi yazcaktım yanlış yazmışımnasıl gerek yok, madem engelmiş nolacakmış ilaçsız
MantıklıBende cok arastırım herkes gun aşrı dıyo ben onu bıle yapmadım koyulaşmaya yakun başladım dun mesela sılıkleşınceye lkadar yaparım sonra yapaamam :)
Ayy inşallah. Çook çookk güzel sonuçlar alırız hepimiz deDayanın kızlar tünelin sonu ışıko kadar haklısın ki bide görev gibi oluyo sen hazır olsan eşin hazır olmuyo .ben atlattım rahatım şimdi adet günümü bekliyorum güzel sonuçlar almak için darısı size
Harika anlatmışsın canımBen bildiğim kadarıyla 2 kural için söylenen şeyler var. İlk kural Regl bitince bazıları hergün ya da 2 günde bir ilişki yapıyor düşünün bunu yapan adamın spermi yumırtlamada azalmaz mı işte o yüzden 2 günde bir ilişki diyor uzmanlar. Kimsenin ilişki hayatını bilemeyeceği gibi bunu en sağlıklı günaşırı diyerek cevaplıyor. İkinci kural ise regl bitince ilişki çok yapmayan birisi yumurtlama gününe çok spremi birikmiş demek bu durumda hergün ilişki olması problem değil çocuk için. Buradaki iki fark bu. Birde yumurtlamaya kadar hiç ilişki olmazsa adamda kalitesiz de sprem birikir kaliteli de kimse kalitesiz spremle döllenme olmasını istemez onun içinde mesela 14.gün pik gören birisi için yumurtlamadan önce bir veya iki kere ilişki olmalı spermi tazelemek adına. Bazılarımız bilirki erkekler sprem testi vermeden bir perhiz önerilir 3 ilişki olmasın ama 5 günde durmasınsağlıklı test için 3 günlük sprem göz önüne alınır genellikle. Kısacası hergün ilişkisi olan sürekli ilişki yapan kadınlar ovulasyon günü günaşırı ilişki yapmalı. Standart ilişki yaşayanlar ovulasyon günü hergün de yapabilir yani yanlış anlattığım yer varsa sorablrsnz bu kadar yazabildim
Heee iyi o zaman. Banada dedi zaten çok azcık yüksek çıkmış garantiye alalım ilacı yarım yarım iç p.tesi ve perşembe 2 kapsül zaten.Ayy canım kusura bakma ya yanlış yazmışım. Değerin bu kadar yükselmesi gebeliğe engel bir durum değil dedi yazcaktım yanlış yazmışım
Heee iyi o zaman. Banada dedi zaten çok azcık yüksek çıkmış garantiye alalım ilacı yarım yarım iç p.tesi ve perşembe 2 kapsül zaten.
Pko da olduğum için heralde bide ordan gol yemiyim demiştir
bakalım 8 martta herşey belli olacak
Bişey sorucam, hergün nasıl çıktığını saklamamız mı gerekiyor ovulasyon testlerinde. Gün gün not alıyor herkes. Sonuçta hangi gün çift çizgiyse o gün yumurtlama günü değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?