Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemi 1 gün dolu 1 gün boş olacak şekilde değerlendirmen daha doğru olur sperm sağlığı için. Tamamen bittikten sonrası sana kalmış hamile kalma şansı yok yumurtlama dönemi haricinde

Yumurtlama dönemi 1 gün dolu 1 gün boş olacak şekilde değerlendirmen daha doğru olur sperm sağlığı için. Tamamen bittikten sonrası sana kalmış hamile kalma şansı yok yumurtlama dönemi haricinde
Bende gün aşırı yapmaya çalışıyorum sürekli pilim bitti artık

Ben de aynı 37 yaşındayım. Ben 2,5 yıldır uğraşıyorum ikinciyi istiyoruz nasipse. Aşı olmayı istemiyorum o yüzden. Napacağız bakalım
İki tane kadın doğumcuya sordum, vurulun dedi. Ama internette yazılanlar kafamı karıştırıyor. Aslında aşı olduktan sonra daha rahat eder insan doktora giderken vs. Siz öğretmen misiniz?

Kızlar yorumlar mısınız çatlamış demi bugün

Eklentiler

• CollageMaker_20210225_141807749.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 39
Bende cok arastırım herkes gun aşrı dıyo ben onu bıle yapmadım koyulaşmaya yakun başladım dun mesela sılıkleşınceye lkadar yaparım sonra yapaamam :)

Bende gün aşırı yapmaya çalışıyorum sürekli pilim bitti artık
Dayanın kızlar tünelin sonu ışık o kadar haklısın ki bide görev gibi oluyo sen hazır olsan eşin hazır olmuyo .ben atlattım rahatım şimdi adet günümü bekliyorum güzel sonuçlar almak için darısı size

biz aynı gıdıyorudk senle koptık ) ilk güzel haber senden sonra ben geliyorum arkadan:)

Ben bildiğim kadarıyla 2 kural için söylenen şeyler var. İlk kural Regl bitince bazıları hergün ya da 2 günde bir ilişki yapıyor düşünün bunu yapan adamın spermi yumırtlamada azalmaz mı işte o yüzden 2 günde bir ilişki diyor uzmanlar. Kimsenin ilişki hayatını bilemeyeceği gibi bunu en sağlıklı günaşırı diyerek cevaplıyor. İkinci kural ise regl bitince ilişki çok yapmayan birisi yumurtlama gününe çok spremi birikmiş demek bu durumda hergün ilişki olması problem değil çocuk için. Buradaki iki fark bu. Birde yumurtlamaya kadar hiç ilişki olmazsa adamda kalitesiz de sprem birikir kaliteli de kimse kalitesiz spremle döllenme olmasını istemez onun içinde mesela 14.gün pik gören birisi için yumurtlamadan önce bir veya iki kere ilişki olmalı spermi tazelemek adına. Bazılarımız bilirki erkekler sprem testi vermeden bir perhiz önerilir 3 ilişki olmasın ama 5 günde durmasın sağlıklı test için 3 günlük sprem göz önüne alınır genellikle. Kısacası hergün ilişkisi olan sürekli ilişki yapan kadınlar ovulasyon günü günaşırı ilişki yapmalı. Standart ilişki yaşayanlar ovulasyon günü hergün de yapabilir yani yanlış anlattığım yer varsa sorablrsnz bu kadar yazabildim

Ayy inşallah. Çook çookk güzel sonuçlar alırız hepimiz de

Harika anlatmışsın canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim

Ayy canım kusura bakma ya yanlış yazmışım. Değerin bu kadar yükselmesi gebeliğe engel bir durum değil dedi yazcaktım yanlış yazmışım
Heee iyi o zaman. Banada dedi zaten çok azcık yüksek çıkmış garantiye alalım ilacı yarım yarım iç p.tesi ve perşembe 2 kapsül zaten.
Pko da olduğum için heralde bide ordan gol yemiyim demiştir
bakalım 8 martta herşey belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…