Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay yumurtlamiyormusuz sanırım canim. Kimisi de yumurtlar ama kaliteli olmaz tıpkı benim gibi.
Benimde her ay yumurtlamadigim kesin canım. İnşallah sağlıklı yumurtalarimiz bebek olur be diyeyim
Geç de olsa tam koyu bi pik görüyo musun peki?
İlk yaptığım ay görmedim geçen ay gördüm bu ay bugün 14. Gün henüz yok canım
Aleyküm selam. Belki bu ay yumurtlaman değişecek günü adetin düzenli mi peki?
Adetim düzenli 27-30 arası oynar canım.

Bu arada kızlar 1 haftadır çarpıntı sorunu yaşıyorum ve bugun kardiyologa gittim. Önce kendi sağlığın sonra bebek dedi. Hamile kalınca nabzın daha hızlı olacak sana zarar verebilir. Şu an çocuk dusunme dedi o yüzden şimdilik en azından 1 aylığına kalp sağlığım için ertelemek durumundayım. İnşallah bu ay sizin güzel haberlerinizi alırım. Şimdiye kadar korunmadik bu eğer şu 1 hafta içerisinde hamile kaldiysam bilmiyorum ancak bugünden sonra bir süre korunmadayim

Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce

Eklentiler

• 20210225_154545.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 63
çok geçmiş olsun canım . tabiki önce sen ve sağlığın .RABBİM hayırlı zamanda versin dilediğini

Bende tam onu yazacaktım artık şimdi bekleme süreci inşallah çok güzel sonuçlar alırız

Bişey sorucam, hergün nasıl çıktığını saklamamız mı gerekiyor ovulasyon testlerinde. Gün gün not alıyor herkes. Sonuçta hangi gün çift çizgiyse o gün yumurtlama günü değilmi ?
ben çok fazla biriktirmiyorum açıkçası dediğin gibi pik ve sonraki silikleşme önemli olduğundan abartmaya gerek yok.

Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce
olmuş hemi de çok güzel bunu görmek bile insanı mutlu ediyor bence değerlendirmeniz çok iyi olur.

İnşallah inşallah çevremde herkesin bebişi oldu doğuran bidaha doğurdu büyüklerde torun sevmek istiyo allah inşallah nasip eder herkese
Amiin canım tez vakitte inşallah aa bat tarihimizde aynıymış senınle miniko

Amiin canım tez vakitte inşallah aa bat tarihimizde aynıymış senınle miniko
Az kaldı bat a ama zaman geçmiyo sanki canım bu ay belirti falanda aramıyorum halsizleşsem biyerim ağırsa bile iyisin diyip kendimi iyileştirmeye çalışıyorum piskolojik olarak kafayı yedim bu ay çıksın 1 iinden itibaren inşallah herkes hamilelik haberini verir

Bende aynı şekilde herşeyi ona yorumlamaycağım dedim kendi kendime sadece regl olcak gibi karın ağrısı oluyor o kadar şimdlik sen ne zaman testi yapmayı düşünüyorsun canım

olmuş hemi de çok güzel bunu görmek bile insanı mutlu ediyor bence değerlendirmeniz çok iyi olur.
allahim herkese gormeyi nasip etsin ama anlamistim demekki benim yaptığım yontemlerde doğru dun sagdan kasik agrim oldu sonra karnin altinda yanma ve yumurta aki gibi akinti bugunde anlik sol gogsum sizladi bes dakika sonra gecti. Dünü değerlendirdik hadi bakalim inşallah yarin oburgun cizgi siliklesirse yumurtlama tamamdir inşallah allahim güldürsün hepimizi

30 günde bir olmaya başladım 3 aydır önce 28 günde birdi nasıl değişti anlamadım bat 24 mart. Emin olmak için ovulasyon testi denicem bakalım 14. Gün mü 16. Gün mü pik olacak
iki tane takvim kullandım bu şekilde canım 28 günde bir kalıyor aklı 14.gün yumurtlamam oluyor ovulasyon ile netleştirdim bu durumu 30 muş 33 müş gözü görmüyor seninkini merak ettim nasıl olacak

Amin inşallah bu kadar çabalarımız uğraşlarımız boşa çıkarmasın dilerim

canım merhaba bu ilaçtan dr banada verdi yarın kullanıcam 10 gün boyunca sana niçin verdiler
Merhaba bende kullanıyorum duphastonu adet düzenlesin kist varsa yok etsin gebelik oluşursa tutunsun diye ilk ayımı kullandım üç ay kullanıcam aylardır ilk defa 28 günde bir oludum şimdi ovulasyonla takip yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…