En doğrusu en mantıklısı birde çalışıyorsun insan için çalışıp birde eve gelip bunla uğraşması kolay olmuyor bence.1 haftadır hıc yapmamısdım dun yaptım bu taze bayat olayından dolayı bırgun arayla yapıp bıtırcem 1 ıne kadar :)
Amin canimAmin inşallahbu kadar çabalarımız uğraşlarımız boşa çıkarmasın dilerim
İnşallah hamile kalırsınız. Benim değerlerimi de prolaktin yükseltir hasta etmezdi adetim 3 veya 4 gün geçilir sonrası adet olurdum. Hatta hamilelk testim bile silikte olsa pozitif çıktığı oldu. Prolaktinim yüksek olduğu ay beta hgc 200 DüBende varımm. 5 gün klomen kullandım. Birde 2 tablet ptesi perşembe yarım yarım Dostinex kullanıyorum.
22 şubat çatlatma iğnesi oldum, gün aşırı ilişki devamke. Ama dün midemi üşütmüşüm galiba acile gittim, gebelik testi istediler ona göre ilaç verelim diye. Halbukisiii yaptığım iğne Beta Hcg değerlerimi yüksekliyor. Yükselttide 107 çıktıTabiiki hamiş olamam iğneyi yeni oldum. Bakalım 8 Mart'ta test yapıcam. Sonucu paylaşırım
Oldum olacam demiş canım bu geceyi değerlendir yarın pik olursa tekrar yaparsın silik görünce bırakırsın senin için bu ay bitmiş olur
Hayırlısı olsun artık bide eşimin 18 inde doğum günü ona hediye olur inşallah belki ondan bu zamanı bekledi sıpaBendr ayın 4nde düşünüyorum canımm
Ayy insallah guzel haberler aliriz benim bat 13 mart oğlumun doğum günü 14u esimin 27si hepsi bu ay bakalim mart ayi dert getirmesin insallah allahim güldürsün biziHayırlısı olsun artık bide eşimin 18 inde doğum günü ona hediye olur inşallah belki ondan bu zamanı bekledi sıpa
Ahhh ahhh şu duyguyu bir yaşayan bilir başka kimse bilemez.İnşallah inşallahçevremde herkesin bebişi oldu doğuran bidaha doğurdu büyüklerde torun sevmek istiyo allah inşallah nasip eder herkese
Amin inşallahAyy insallah guzel haberler aliriz benim bat 13 mart oğlumun doğum günü 14u esimin 27si hepsi bu ay bakalim mart ayi dert getirmesin insallah allahim güldürsün bizi
Yaa inşallah inşallah canımm bende diyorum 8 mart dünya kadınlar günü hediyesi Annelik olsun diyorum hayırlısylaHayırlısı olsun artık bide eşimin 18 inde doğum günü ona hediye olur inşallah belki ondan bu zamanı bekledi sıpa
Bizde yaşıycaZ o duyguyu inşallah canım vakti geldiği zaman istemese de gelcek oAhhh ahhh şu duyguyu bir yaşayan bilir başka kimse bilemez.herkese versin ama şu hiç evladı olmayana tatmamış bizlere daha erken nasip etse ya çevremde herkes çoluklu çocuklu kendimi kötü hissederdim önceden şimdi elimde olan birşey olmadığını idrak ettim o hiss gitti de zamanını bekliyorum vereceği Rabbiimin. Ne bilim belki hiç olmayacak bilinmez de. Ama elimde olsa kendime verir sonra olmayan herkese çocuk verirdim. Karnıma vurup burası boş mu diyene bile verirdim Allahın sobası diyerek
Oda var dimi bütün özel günler toplanmış marta hediye olsun hepimize inşallahYaa inşallah inşallah canımm bende diyorum 8 mart dünya kadınlar günü hediyesi Annelik olsun diyorum hayırlısyla
Ben evet öğretmenim. Ben de kadın doğum doktoruna sordum korunma ile ilgili kesin bir bilgi yok ama ben olsam korunurdum bilmediğimiz bir aşı dedi. Ben korunmak istemiyorum zaten olmuyor. Çok zor bir kararİki tane kadın doğumcuya sordum, vurulun dedi. Ama internette yazılanlar kafamı karıştırıyor. Aslında aşı olduktan sonra daha rahat eder insan doktora giderken vs. Siz öğretmen misiniz?
eczaneden almış markası artımed canımOldum olacam demiş canım bu geceyi değerlendir yarın pik olursa tekrar yaparsın silik görünce bırakırsın senin için bu ay bitmiş olurbirde merak ettim hangi test bu marka nerden aldın bilmek isterim aklımda bulunsun
Benim eşimde 28 martHayırlısı olsun artık bide eşimin 18 inde doğum günü ona hediye olur inşallah belki ondan bu zamanı bekledi sıpa
Evet çok iyiymiş duymuştum bunu eczane çok pahalı olmadı mı peki? Ne kadar acaba normalde de çok pahalı bunlar nette 5 tane demi içindeki çok soru sordum amaeczaneden almış markası artımed canım
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelirBen evet öğretmenim. Ben de kadın doğum doktoruna sordum korunma ile ilgili kesin bir bilgi yok ama ben olsam korunurdum bilmediğimiz bir aşı dedi. Ben korunmak istemiyorum zaten olmuyor. Çok zor bir karar
Kesinlikle daha güzel hediye olamazBenim eşimde 28 martAllahım sayfada yupppiii iyi doğdun kocacım inşallah hediyeni de doğururum diye bağırmak 🗣 var verilebilecek en güzel hediye asla unutulmaz
O olmazsa Nisan kendi doğum günüm hep özel aylar içindeyim bu sıralarKesinlikle daha güzel hediye olamaz
EST.ne demek sor tabi bizim meraklı almış 5 adet 39 tl canım . tekli olarak da varmış tanesi 8 tlEvet çok iyiymiş duymuştum bunu eczane çok pahalı olmadı mı peki? Ne kadar acaba normalde de çok pahalı bunlar nette 5 tane demi içindeki çok soru sordum ama
Tabiki atabilirsin canım....Merhaba bu testleri yaptırdım ama doktorla sorun yaşadığım için yorumlatmaya gitmedi . Buraya atarsam siz bakabilir misiniz ???
Evet vitamin folik asit Demir vs bu testlerime bakılmadı. Şekerim de düşüyor ona da baktıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?