Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 haftadır hıc yapmamısdım dun yaptım bu taze bayat olayından dolayı bırgun arayla yapıp bıtırcem 1 ıne kadar :)
En doğrusu en mantıklısı birde çalışıyorsun insan için çalışıp birde eve gelip bunla uğraşması kolay olmuyor bence. Olacaksa o bir damlayla olur yeter ki Allah istesin.

İnşallah hamile kalırsınız. Benim değerlerimi de prolaktin yükseltir hasta etmezdi adetim 3 veya 4 gün geçilir sonrası adet olurdum. Hatta hamilelk testim bile silikte olsa pozitif çıktığı oldu. Prolaktinim yüksek olduğu ay beta hgc 200 Dü testlerimiz sütlerimiz hamilelik yüzünden çıkmasını dilerim

İnşallah inşallah çevremde herkesin bebişi oldu doğuran bidaha doğurdu büyüklerde torun sevmek istiyo allah inşallah nasip eder herkese
Ahhh ahhh şu duyguyu bir yaşayan bilir başka kimse bilemez. herkese versin ama şu hiç evladı olmayana tatmamış bizlere daha erken nasip etse ya çevremde herkes çoluklu çocuklu kendimi kötü hissederdim önceden şimdi elimde olan birşey olmadığını idrak ettim o hiss gitti de zamanını bekliyorum vereceği Rabbiimin. Ne bilim belki hiç olmayacak bilinmez de. Ama elimde olsa kendime verir sonra olmayan herkese çocuk verirdim. Karnıma vurup burası boş mu diyene bile verirdim Allahın sobası diyerek

Hayırlısı olsun artık bide eşimin 18 inde doğum günü ona hediye olur inşallah belki ondan bu zamanı bekledi sıpa
Yaa inşallah inşallah canımm bende diyorum 8 mart dünya kadınlar günü hediyesi Annelik olsun diyorum hayırlısyla

Bizde yaşıycaZ o duyguyu inşallah canım vakti geldiği zaman istemese de gelcek o aynen isteyen gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin bu duyguyu

İki tane kadın doğumcuya sordum, vurulun dedi. Ama internette yazılanlar kafamı karıştırıyor. Aslında aşı olduktan sonra daha rahat eder insan doktora giderken vs. Siz öğretmen misiniz?
Ben evet öğretmenim. Ben de kadın doğum doktoruna sordum korunma ile ilgili kesin bir bilgi yok ama ben olsam korunurdum bilmediğimiz bir aşı dedi. Ben korunmak istemiyorum zaten olmuyor. Çok zor bir karar

eczaneden almış markası artımed canım

Ben evet öğretmenim. Ben de kadın doğum doktoruna sordum korunma ile ilgili kesin bir bilgi yok ama ben olsam korunurdum bilmediğimiz bir aşı dedi. Ben korunmak istemiyorum zaten olmuyor. Çok zor bir karar
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelir

Evet çok iyiymiş duymuştum bunu eczane çok pahalı olmadı mı peki? Ne kadar acaba normalde de çok pahalı bunlar nette 5 tane demi içindeki çok soru sordum ama
EST.ne demek sor tabi bizim meraklı almış 5 adet 39 tl canım . tekli olarak da varmış tanesi 8 tl

Tabiki atabilirsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…