Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de aklıma dinlediğim meditasyon geldi...

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelir
Ben 37 yaşındayım. Olmayayım diyorum ben ama kesin karar vermiş değilim. Zaman da az kaldı. Artık karar vermek lazım. Benim 8. sınıflara dersim var bu arada o yüzden erken gelir sıra sanırım

Ben ya çok fazla düşerse diye endişe etmiştim ama haklısın ben de öyle yapmayı düşünüyorum Dahiliye doktoru pek anlamıyor. hamilelik için 2,5 altına düşmesi gerekmediğini söyledi.
canım tsh'ın gebelik için 1 ile 2,5 arasında olmasını bekleriz dedi benim doktorum
bende 23 şubatta iğne oldum hadi güzel sonuçlarla inşallah
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelir
bende öğretmenim ve çok sordum soruşturdum korunmak gerekli bence de ve 2 yıldır deniyoruz olmuyor daha fazla beklemekistemiyorum. aşı olmayacağım. 28 yaşım hiç çocuğum yok.

iki tane takvim kullandım bu şekilde canım 28 günde bir kalıyor aklı 14.gün yumurtlamam oluyor ovulasyon ile netleştirdim bu durumu 30 muş 33 müş gözü görmüyor seninkini merak ettim nasıl olacak
Geçtiğimiz dönem 15. Gün olgunlaştı 16. Gün çatladı çatladıktan 14 gün sonra regl oldum yani 8 de çatladı 22 si sabah regl oldum diğer adetten 30 gün geçmişti bu ay bakalım nasıl olacak

Ne zaman koyulaşır bu şekilde bugün?

Eklentiler

• IMG_20210225_160605.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 46
Tekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
Olabilir canım 10 gün içinde yeniden yumurtlama olursa ve oda döllenirse çift yumurta ikiz şansı olabiliyor, sizde testi bırakmamışsınız, bende çatlamadan sonra yapmaya devam ediyorum akıntı veya yumurtlama ağrısı varmı belirtiler, testiniz varsa bence yarın iki kez test yapın,
Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
Canım bal+polen+arısütü karışımıda iyi geliyor
Kızlar yorumlar mısınız çatlamış demi bugün
Evet canım çatlamış bu günü de değerlendirin

Geçtiğimiz dönem 15. Gün olgunlaştı 16. Gün çatladı çatladıktan 14 gün sonra regl oldum yani 8 de çatladı 22 si sabah regl oldum diğer adetten 30 gün geçmişti bu ay bakalım nasıl olacak
Mart bakalım ne yapıyor bize

Valla bende ilk defa aldim sadece kendi emin olduğum belirtileri teyit etmek için
Olsun bir kaç kereye mahsus iyi oluyor insan gününü biliyor. Adet düzensizliği olanlar için iyi ki var. Bende eşim yok izni o zamana alsın diye aldım daha çok hayırlısı olsun beklemek zor oluyor test alıp takip edince insan sabırsız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…