benim de aklıma dinlediğim meditasyon geldi...Cik cik cik yok oyle negatif. Her gece elimizi karnimiza koyuyoruz derin derin nefes alip o guzel bebikin iceride oldugunu hayal ediyoruz . Hep iyi dusunuyoruz bir de. Su sayilari tekrar ediyoruz. Bu da bize ayrica pozitif bir enerji veriyor. Her nefeste 1sn arayla 1888711 diyoruz . Ve huzur icinde uykuya daliyoruz
Ben bugun aldim artimed 38 tl 5 tane var icindeEvet çok iyiymiş duymuştum bunu eczane çok pahalı olmadı mı peki? Ne kadar acaba normalde de çok pahalı bunlar nette 5 tane demi içindeki çok soru sordum ama
Pik olmuş cnmm... hadi bakalım yansın gecelerEki Görüntüle 2790180 Kızlarrrrrr bir el atın birşey diyin
Ben 37 yaşındayım. Olmayayım diyorum benSiz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelir
canım tsh'ın gebelik için 1 ile 2,5 arasında olmasını bekleriz dedi benim doktorumBen ya çok fazla düşerse diye endişe etmiştim ama haklısın ben de öyle yapmayı düşünüyorum Dahiliye doktoru pek anlamıyor. hamilelik için 2,5 altına düşmesi gerekmediğini söyledi.
bende 23 şubatta iğne oldum hadi güzel sonuçlarla inşallahBende varımm. 5 gün klomen kullandım. Birde 2 tablet ptesi perşembe yarım yarım Dostinex kullanıyorum.
22 şubat çatlatma iğnesi oldum, gün aşırı ilişki devamke. Ama dün midemi üşütmüşüm galiba acile gittim, gebelik testi istediler ona göre ilaç verelim diye. Halbukisiii yaptığım iğne Beta Hcg değerlerimi yüksekliyor. Yükselttide 107 çıktıTabiiki hamiş olamam iğneyi yeni oldum. Bakalım 8 Mart'ta test yapıcam. Sonucu paylaşırım
bende öğretmenim ve çok sordum soruşturdum korunmak gerekli bence de ve 2 yıldır deniyoruz olmuyor daha fazla beklemekistemiyorum. aşı olmayacağım. 28 yaşım hiç çocuğum yok.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Yaşınız kaç acaba? Aşı hakkı da giderse elimizden seneye ancak sıra gelir
Aaa çok uyguna almış cidden yinede nette de o fiyatlarda. Hayrını görürsün inşallah. Az oluyor ama iyi bunlar.EST.ne demek sor tabi bizim meraklı almış 5 adet 39 tl canım . tekli olarak da varmış tanesi 8 tl
Hahha dolmusdayımmm neden böle krize sokcak şeyler yazıyorsunuz kızlarrrPik olmuş cnmm... hadi bakalım yansın geceler
Çok uygunmul bende soracam merak ettim burada ne kadar acabaBen bugun aldim artimed 38 tl 5 tane var icinde
Geçtiğimiz dönem 15. Gün olgunlaştı 16. Gün çatladı çatladıktan 14 gün sonra regl oldum yani 8 de çatladı 22 si sabah regl oldum diğer adetten 30 gün geçmiştiiki tane takvim kullandım bu şekilde canım 28 günde bir kalıyor aklı 14.gün yumurtlamam oluyor ovulasyon ile netleştirdim bu durumu 30 muş 33 müş gözü görmüyor seninkini merak ettim nasıl olacak
AyyyyHahha dolmusdayımmm neden böle krize sokcak şeyler yazıyorsunuz kızlarrr
Valla bende ilk defa aldim sadece kendi emin olduğum belirtileri teyit etmek içinÇok uygunmul bende soracam merak ettim burada ne kadar acaba
Ya ben dün yapmısdım bugunü es geçsem sorun olurmu sizce
Bir haftayı bulabilir bat ne zamndiNe zaman koyulaşır bu şekilde bugün?
Olabilir canım 10 gün içinde yeniden yumurtlama olursa ve oda döllenirse çift yumurta ikiz şansı olabiliyor, sizde testi bırakmamışsınız, bende çatlamadan sonra yapmaya devam ediyorumTekrarım yumurtluyorum ne oluyor anlamadım bi yardım edermisiniz
Canım bal+polen+arısütü karışımıda iyi geliyorKızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
Mart bakalım ne yapıyor bizeGeçtiğimiz dönem 15. Gün olgunlaştı 16. Gün çatladı çatladıktan 14 gün sonra regl oldum yani 8 de çatladı 22 si sabah regl oldum diğer adetten 30 gün geçmiştibu ay bakalım nasıl olacak
Olsun bir kaç kereye mahsus iyi oluyor insan gününü biliyor. Adet düzensizliği olanlar için iyi ki var. Bende eşim yok izni o zamana alsın diye aldım daha çokValla bende ilk defa aldim sadece kendi emin olduğum belirtileri teyit etmek için
Bunu da dinliyorumbenim de aklıma dinlediğim meditasyon geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?