Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar saydam değil ama kremsi yapışkan akıntı ne oluyor acaba bilgisi olan varmıdır yumurtlama illaki saydam Mı olur bu çok krem gibi de değil ama saydam değil yapışkan

Aynen canım devam ediyorum yapmaya zaten 2 gün silik kalıp tekrar pik oldu ve şuan saydam değil ama krem gibi yapışkan akıntım var çok krem gibi beyaz da değil ama çamaşırım da öyle duruyor baya yapışkan kesin yumurtlama bu böyle mi olur akıntı

Arkadaşlar saydam değil ama kremsi yapışkan akıntı ne oluyor acaba bilgisi olan varmıdır yumurtlama illaki saydam Mı olur bu çok krem gibi de değil ama saydam değil yapışkan
Aynısı bende de var canım Bayadır bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı şeffaf oluyor akıntı. Çatladıktan sonra beyazlaşıyor diye okudum ama bende tam net bilmiyorum aynı durum bendede var kasık ağtısıyla birlikte

Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm

love06 sana geçen gün dedigim sey bugun basina gelmis gunduz 12de yaptin pik degil aksamustu yaptin pik. Iyi ki tekrar yapmissin ben gecen ay boyle kacirdim galiba. Insallah gelir bebissss

12 yazN testte olmus muhtemelen ama sen tepe noktasinda yakalayamamissin gibi duruyo insallah çatlamıştır. Ne coK pik oldu bugun bebis haberleri de pespese gelicek
Mart ayına girelim pıt pıt gelecek bütün güzel haberler

Kızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?

Kızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?
Ben yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün görüyorum yumurtlama gününü de sayarsak 10.günüm bugün .çökelek gibi olduğu zaman güzel şeylere işaretmiş burdan biri söylemişti

Ben yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün görüyorum yumurtlama gününü de sayarsak 10.günüm bugün .çökelek gibi olduğu zaman güzel şeylere işaretmiş burdan biri söylemişti
Hm, o zaman biraz daha dikkatli bakayım bu duruma bir sonraki sefere

Ne kadar korunmak gerekli edindiğiniz bilgilere göre?

Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
0.2 TSH için düşük bir değer. Eğer tek seferlik değil sürekli bu sekilde ise bir kontrole gitmenizi öneririm. TSH sürekli böyle ise çarpıntı yapar hatta gebeliğe engel olabilir. Kendimden biliyorum tedavi görmüştüm herkeste az çalışır bende çok çalışıyordu zehirli guatr diyorlar. Bir ara düzeltene kadar akla karayı seçmiştim Tsh değerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…