- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
CatlamisEki Görüntüle 2790219 Kızlar sizce çatlamış mı
Aynen canım devam ediyorum yapmaya zaten 2 gün silik kalıp tekrar pik oldu ve şuan saydam değil ama krem gibi yapışkan akıntım var çok krem gibi beyaz da değil ama çamaşırım da öyle duruyor baya yapışkan kesin yumurtlama bu böyle mi olur akıntıOlabilir canım 10 gün içinde yeniden yumurtlama olursa ve oda döllenirse çift yumurta ikiz şansı olabiliyor, sizde testi bırakmamışsınız, bende çatlamadan sonra yapmaya devam ediyorumakıntı veya yumurtlama ağrısı varmı belirtiler, testiniz varsa bence yarın iki kez test yapın,
Canım bal+polen+arısütü karışımıda iyi geliyor
Kızlar yorumlar mısınız çatlamış demi bugün
Evet canım çatlamış bu günü de değerlendirin
Aynısı bende de var canım Bayadır bildiğim kadarıyla yumurtlama zamanı şeffaf oluyor akıntı. Çatladıktan sonra beyazlaşıyor diye okudum ama bende tam net bilmiyorum aynı durum bendede var kasık ağtısıyla birlikteArkadaşlar saydam değil ama kremsi yapışkan akıntı ne oluyor acaba bilgisi olan varmıdır yumurtlama illaki saydam Mı olur bu çok krem gibi de değil ama saydam değil yapışkan
İnşallah canımBugün adetin 15.gunu pik gördüm çok şükür inşaallah çift çizgiyide görürüm
Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrmcanım tsh'ın gebelik için 1 ile 2,5 arasında olmasını bekleriz dedi benim doktorum
bende 23 şubatta iğne oldum hadi güzel sonuçlarla inşallah
bende öğretmenim ve çok sordum soruşturdum korunmak gerekli bence de ve 2 yıldır deniyoruz olmuyor daha fazla beklemekistemiyorum. aşı olmayacağım. 28 yaşım hiç çocuğum yok.
Çatladı canımEki Görüntüle 2790219 Kızlar sizce çatlamış mı
Piki gorunce vakit var tabiki o kadarama gunduz 12de yaptin pik goremedin aksama dogru koyulaştı diyelim ama tekrar test yapmadigin icin goremiceksin taa bidahaki aksama kadar boş geçmis olcak . Kucuk kucuk hesapliyoruz Allah hepimizin yardimici olsun
12 yazN testte olmus muhtemelen ama sen tepe noktasinda yakalayamamissin gibi duruyo insallah çatlamıştır. Ne coK pik oldu bugun bebis haberleri de pespese gelicekKizlar benim testler boyle pik olmus mu olmamis mi anlayamadim
Eki Görüntüle 2790252
İnsaAllah sağ kasigim cok agriyo hayirlisi olsun insaAllah12 yazN testte olmus muhtemelen ama sen tepe noktasinda yakalayamamissin gibi duruyo insallah çatlamıştır. Ne coK pik oldu bugun bebis haberleri de pespese gelicek
Mart ayına girelim pıt pıt gelecek bütün güzel haberler12 yazN testte olmus muhtemelen ama sen tepe noktasinda yakalayamamissin gibi duruyo insallah çatlamıştır. Ne coK pik oldu bugun bebis haberleri de pespese gelicek
Ben yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün görüyorum yumurtlama gününü de sayarsak 10.günüm bugün .çökelek gibi olduğu zaman güzel şeylere işaretmiş burdan biri söylemiştiKızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?
Hm, o zaman biraz daha dikkatli bakayım bu duruma bir sonraki sefereBen yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün görüyorum yumurtlama gününü de sayarsak 10.günüm bugün .çökelek gibi olduğu zaman güzel şeylere işaretmiş burdan biri söylemişti
Ne kadar korunmak gerekli edindiğiniz bilgilere göre?canım tsh'ın gebelik için 1 ile 2,5 arasında olmasını bekleriz dedi benim doktorum
bende 23 şubatta iğne oldum hadi güzel sonuçlarla inşallah
bende öğretmenim ve çok sordum soruşturdum korunmak gerekli bence de ve 2 yıldır deniyoruz olmuyor daha fazla beklemekistemiyorum. aşı olmayacağım. 28 yaşım hiç çocuğum yok.
0.2 TSH için düşük bir değer. Eğer tek seferlik değil sürekli bu sekilde ise bir kontrole gitmenizi öneririm. TSH sürekli böyle ise çarpıntı yapar hatta gebeliğe engel olabilir. Kendimden biliyorum tedavi görmüştüm herkeste az çalışır bende çok çalışıyordu zehirli guatr diyorlar. Bir ara düzeltene kadar akla karayı seçmiştim Tsh değerimi.Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?