Değerlendirin canım olabilir, bir ayda iki kez şansın olmuşAynen canım devam ediyorum yapmaya zaten 2 gün silik kalıp tekrar pik oldu ve şuan saydam değil ama krem gibi yapışkan akıntım var çok krem gibi beyaz da değil ama çamaşırım da öyle duruyor baya yapışkan kesin yumurtlama bu böyle mi olur akıntı
16 mart canım iki gün önce hiç bir şey yoktu bu şekilde oldu bugünkü ovulasyon.Bir haftayı bulabilir bat ne zamndi
Canım benim bildiğim şeffaf yumurta akı gibi uzayan oluyor, yumurtlama günü oluyorKızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?
Benim hep böyle t3 T4 normal ama belirti de yok o yüzden takip ediyrm ara ara kan veriyrm hep düşük bir oglum var gebelikte tsh iyice düştü benm 0.001 çıkıyordu endokrin takipliydim bhcg düşmeye başlayınca düzelmişti ilacsiz0.2 TSH için düşük bir değer. Eğer tek seferlik değil sürekli bu sekilde ise bir kontrole gitmenizi öneririm. TSH sürekli böyle ise çarpıntı yapar hatta gebeliğe engel olabilir. Kendimden biliyorum tedavi görmüştüm herkeste az çalışır bende çok çalışıyordu zehirli guatr diyorlar. Bir ara düzeltene kadar akla karayı seçmiştim Tsh değerimi.
Evet evet onu biliyorum canım ovulasyon döneminde oluyor. Bu dediğim hamilelik belirtisi olarak yaşanan bir akıntı imiş, yani sitede öyle konuşulduğunu hatırlıyorum ben hiç yaşamamıştımda.Canım benim bildiğim şeffaf yumurta akı gibi uzayan oluyor, yumurtlama günü oluyor
Hımm onu bende bilmiyorum o zaman canım, valla 8 yaşında oğlum var ne yaşadık nasıl anladık hepsini unuttumEvet evet onu biliyorum canım ovulasyon döneminde oluyor. Bu dediğim hamilelik belirtisi olarak yaşanan bir akıntı imiş, yani sitede öyle konuşulduğunu hatırlıyorum ben hiç yaşamamıştımda.
Dedigim gibi bir haftaya yumurtlama gerceklesir birazda vücudu tanimak lazim. Normalde kac gundr adet olursa olsun adete 14 gun kala yumurtlama olurmus ama benim 18 gun kala oldu16 mart canım iki gün önce hiç bir şey yoktu bu şekilde oldu bugünkü ovulasyon.
Anladım endokrin takipliyseniz tabiki doktorunuz daha iyi bilir bir ara bende çok uğraşmıştım da o yüzden yazmak istedimBenim hep böyle t3 T4 normal ama belirti de yok o yüzden takip ediyrm ara ara kan veriyrm hep düşük bir oglum var gebelikte tsh iyice düştü benm 0.001 çıkıyordu endokrin takipliydim bhcg düşmeye başlayınca düzelmişti ilacsiz
Yaa ne güzel Allah bağışlasın, kardeşi de nasip olur inşallahHımm onu bende bilmiyorum o zaman canım, valla 8 yaşında oğlum var ne yaşadık nasıl anladık hepsini unuttumbu sefer bende sıfırdan başladım
İnşallah canım hepimizin duaları kabul olsunYaa ne güzel Allah bağışlasın, kardeşi de nasip olur inşallah
canım benim yüksek olduğu için düşük tiroid ile alakalı çok bilgim yok. ama bu değer fazla düşük geldi bana. bence bu konuyu araştırmalısın çünkü tiroid aşırı derece de baskılıyor gebelik durumunuBenim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
çoğu doktor uzman 2 ay diyor 1 diyenler de var. aşı olsam en az 2 ay korunurdum heralde ben.Ne kadar korunmak gerekli edindiğiniz bilgilere göre?
İnşallah güzel haberler içindir akıntınHm, o zaman biraz daha dikkatli bakayım bu duruma bir sonraki sefere
Kaç günde bir regl görüyorsun ve kaçıncı gün başladın?Ne zaman koyulaşır bu şekilde bugün?
Canım ya merak ettim 2012 Ekim annesi miydinHımm onu bende bilmiyorum o zaman canım, valla 8 yaşında oğlum var ne yaşadık nasıl anladık hepsini unuttumbu sefer bende sıfırdan başladım
Yok olmamış canım.Kizlar benim testler boyle pik olmus mu olmamis mi anlayamadim
Eki Görüntüle 2790252
HayirlisiYok olmamış canım.
İlk kez takip ediyorum canım bakalım kaç güne olucak bilmiyorumDedigim gibi bir haftaya yumurtlama gerceklesir birazda vücudu tanimak lazim. Normalde kac gundr adet olursa olsun adete 14 gun kala yumurtlama olurmus ama benim 18 gun kala oldu
28 günde bir regl oluyorum canım adet bitti ovulasyona basladm bugun 9. Gün adetinKaç günde bir regl görüyorsun ve kaçıncı gün başladın?
Testine devam et 17.gün pik görmüştüm bir kereHayirlisi
Ooo daha yolun başı28 günde bir regl oluyorum canım adet bitti ovulasyona basladm bugun 9. Gün adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?