Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirin canım olabilir, bir ayda iki kez şansın olmuş

Kızlar belirti olarak görülen bu krem renkli akıntı çatlamadan kaç gün sonra görülüyor, ilk defa yaşadım bu akşam burda yazanlar geldi aklıma. 9. Günden itibaren gören var mıdır acaba?
Canım benim bildiğim şeffaf yumurta akı gibi uzayan oluyor, yumurtlama günü oluyor

Benim hep böyle t3 T4 normal ama belirti de yok o yüzden takip ediyrm ara ara kan veriyrm hep düşük bir oglum var gebelikte tsh iyice düştü benm 0.001 çıkıyordu endokrin takipliydim bhcg düşmeye başlayınca düzelmişti ilacsiz

Canım benim bildiğim şeffaf yumurta akı gibi uzayan oluyor, yumurtlama günü oluyor
Evet evet onu biliyorum canım ovulasyon döneminde oluyor. Bu dediğim hamilelik belirtisi olarak yaşanan bir akıntı imiş, yani sitede öyle konuşulduğunu hatırlıyorum ben hiç yaşamamıştımda.

Evet evet onu biliyorum canım ovulasyon döneminde oluyor. Bu dediğim hamilelik belirtisi olarak yaşanan bir akıntı imiş, yani sitede öyle konuşulduğunu hatırlıyorum ben hiç yaşamamıştımda.
Hımm onu bende bilmiyorum o zaman canım, valla 8 yaşında oğlum var ne yaşadık nasıl anladık hepsini unuttum bu sefer bende sıfırdan başladım

16 mart canım iki gün önce hiç bir şey yoktu bu şekilde oldu bugünkü ovulasyon.
Dedigim gibi bir haftaya yumurtlama gerceklesir birazda vücudu tanimak lazim. Normalde kac gundr adet olursa olsun adete 14 gun kala yumurtlama olurmus ama benim 18 gun kala oldu

Anladım endokrin takipliyseniz tabiki doktorunuz daha iyi bilir bir ara bende çok uğraşmıştım da o yüzden yazmak istedim hatta bugün gittim doktora benimki de hortladı herhalde Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Sağlıkla, sağlıklı evlatlar alalım kucağımıza

Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
canım benim yüksek olduğu için düşük tiroid ile alakalı çok bilgim yok. ama bu değer fazla düşük geldi bana. bence bu konuyu araştırmalısın çünkü tiroid aşırı derece de baskılıyor gebelik durumunu

Ne kadar korunmak gerekli edindiğiniz bilgilere göre?
çoğu doktor uzman 2 ay diyor 1 diyenler de var. aşı olsam en az 2 ay korunurdum heralde ben.

Dedigim gibi bir haftaya yumurtlama gerceklesir birazda vücudu tanimak lazim. Normalde kac gundr adet olursa olsun adete 14 gun kala yumurtlama olurmus ama benim 18 gun kala oldu
İlk kez takip ediyorum canım bakalım kaç güne olucak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…