- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Yok devam edicem insaAllahTestine devam et 17.gün pik görmüştüm bir keregenelde 14.gün olurum. Bırakma yani testini olur mu.
Çok şiddetli kasik agrim var ama bugun bilemiyorum ilgisi var mi sagda basladiTestine devam et 17.gün pik görmüştüm bir keregenelde 14.gün olurum. Bırakma yani testini olur mu.
Kaçıncı günün canım bende de ağrı var geçmiyor.. Allah nasip ederse yarın doktora gitcem benÇok şiddetli kasik agrim var ama bugun bilemiyorum ilgisi var mi sagda basladi
Bugun 13.gunum canimKaçıncı günün canım bende de ağrı var geçmiyor.. Allah nasip ederse yarın doktora gitcem ben
Benim de ağrım 12. Gün başlamıştı hayırlısı inşallah benimki gibi uzun sürmez canım inşallah iyi bişey için, ağrıyordurBugun 13.gunum canim
İşte bugün 13.gününüz bana öyle olmuştu 14.gün pik olabilir. Benim kasık ağrım olduğu zamanlar pik olmadığı da oldu. Siz eğer rahat edeceksiniz değerlendirebilirsiniz bu geceyi içiniz rahat olur..birde her kadın bir değil bazısı pik net olur bazısı pike yakın olur işte o pike yakını kaçıradabiliyoruz sen bir sabah bir akşama yakın yap.Çok şiddetli kasik agrim var ama bugun bilemiyorum ilgisi var mi sagda basladi
Aynen canım ben de kaç doktordan duydum zaten kadın doğumcu bu yüzden ona yönlendirdi ama onu ikna edemedim.canım tsh'ın gebelik için 1 ile 2,5 arasında olmasını bekleriz dedi benim doktorum
bende 23 şubatta iğne oldum hadi güzel sonuçlarla inşallah
bende öğretmenim ve çok sordum soruşturdum korunmak gerekli bence de ve 2 yıldır deniyoruz olmuyor daha fazla beklemekistemiyorum. aşı olmayacağım. 28 yaşım hiç çocuğum yok.
Canım benim inşallah bakalım Allah gönlümüze göre versinİnşallah güzel haberler içindir akıntın
İnsaAllah canimBenim de ağrım 12. Gün başlamıştı hayırlısı inşallah benimki gibi uzun sürmez canım inşallah iyi bişey için, ağrıyordur
Belkide canim olabilircunku dun aksamki test yaptigim zaman baya kirmiziydi kuruyunca soluklastiİşte bugün 13.gününüz bana öyle olmuştu 14.gün pik olabilir. Benim kasık ağrım olduğu zamanlar pik olmadığı da oldu. Siz eğer rahat edeceksiniz değerlendirebilirsiniz bu geceyi içiniz rahat olur..birde her kadın bir değil bazısı pik net olur bazısı pike yakın olur işte o pike yakını kaçıradabiliyoruz sen bir sabah bir akşama yakın yap.Hatta kaçırdığım bile oldu benim aniden koyulaşıp sabahına çatlıyordu. Zannederdim yumurtlamıyorum. Çok hassas bu iş de.
İnsaAllah canimYumurtlama ağrısıdır o bence canım. Çatlamak üzeredir. İnş piki görmen yakın.
Yok cankm benimki 8e yeni girdi aslındaCanım ya merak ettim 2012 Ekim annesi miydin
Evet bir soluk oluyor bunların kimisi aniden. Koyu anını çekip buraya atman daha iyi olur yardımcı olabilmemiz için. Sen her türlü ihtimale karşı devam edersin. Ben çok çektim bunları öğrenene kadar yaBelkide canim olabilircunku dun aksamki test yaptigim zaman baya kirmiziydi kuruyunca soluklasti
Evet bir soluk oluyor bunların kimisi aniden. Koyu anını çekip buraya atman daha iyi olur yardımcı olabilmemiz için. Sen her türlü ihtimale karşı devam edersin. Ben çok çektim bunları öğrenene kadar yainşallah kaçmamıştır hayırlısıyla bulursun pik.
Yok cnm bu pik değil ama yakındır. Bu testleri genelde aynı saatte yapıyorsun değil mi?Eki Görüntüle 2790318
Dun boyleydi canim
En sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dundenYok cnm bu pik değil ama yakındır. Bu testleri genelde aynı saatte yapıyorsun değil mi?
Canım o zaman sen piki kaçırdın yani testte hemen geçti o zaman yumurtan çatlamıştır daha da silikse.. Sen değerlendir istersenEn sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dunden
Ben 4 gundur degerlendiriyorum canimCanım o zaman sen piki kaçırdın yani testte hemen geçti o zaman yumurtan çatlamıştır daha da silikse.. Sen değerlendir istersen
Anladım canımEn sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?