Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şiddetli kasik agrim var ama bugun bilemiyorum ilgisi var mi sagda basladi
İşte bugün 13.gününüz bana öyle olmuştu 14.gün pik olabilir. Benim kasık ağrım olduğu zamanlar pik olmadığı da oldu. Siz eğer rahat edeceksiniz değerlendirebilirsiniz bu geceyi içiniz rahat olur..birde her kadın bir değil bazısı pik net olur bazısı pike yakın olur işte o pike yakını kaçıradabiliyoruz sen bir sabah bir akşama yakın yap. Hatta kaçırdığım bile oldu benim aniden koyulaşıp sabahına çatlıyordu. Zannederdim yumurtlamıyorum. Çok hassas bu iş de.

Aynen canım ben de kaç doktordan duydum zaten kadın doğumcu bu yüzden ona yönlendirdi ama onu ikna edemedim.

Belkide canim olabilircunku dun aksamki test yaptigim zaman baya kirmiziydi kuruyunca soluklasti

Belkide canim olabilircunku dun aksamki test yaptigim zaman baya kirmiziydi kuruyunca soluklasti
Evet bir soluk oluyor bunların kimisi aniden. Koyu anını çekip buraya atman daha iyi olur yardımcı olabilmemiz için. Sen her türlü ihtimale karşı devam edersin. Ben çok çektim bunları öğrenene kadar ya inşallah kaçmamıştır hayırlısıyla bulursun pik.

En sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dunden
Canım o zaman sen piki kaçırdın yani testte hemen geçti o zaman yumurtan çatlamıştır daha da silikse.. Sen değerlendir istersen

En sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dunden
Anladım canım o lh değişir inip çıkabilir sen sabah yaptığını 10.30 gibi yap akşam olanı 17.30 gibi yap hem iki test arası iki kere yapanlar için günlük 8 saat olması gerekiyormuş. Hem test boşuna ısraf olmaz. Bu görüntü pik için çok az ama emin ol olacak yakın bence sabırla bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…