- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Değerlendiriyorsan sıkıntı yok canımBen 4 gundur degerlendiriyorum canim
Anladim canim insaAllahAnladım canımo lh değişir inip çıkabilir sen sabah yaptığını 10.30 gibi yap akşam olanı 17.30 gibi yap hem iki test arası iki kere yapanlar için günlük 8 saat olması gerekiyormuş. Hem test boşuna ısraf olmaz. Bu görüntü pik için çok az ama emin ol olacak yakın bence sabırla bekle
Biliyorsun degerlendiriyorumDeğerlendiriyorsan sıkıntı yok canım
He tmmYok cankm benimki 8e yeni girdi aslında
Çatlamış o zamanEn sonki testi dun aksam yapmistim dun sabah aksam bugun sabah aksam yaptim ama bugunkuler daha silikti dunden
Her ihtimali degerlendiriyorum artikÇatlamış o zaman
Yeniden yap canım yaani. Bundan önce değerlendirmediniz mi?Kızlarrr çok moralim bozuldudün test pik olmuştu bugün silikleşti. Bu akşam değerlendirelim dedik. Ama yanlış pozisyonda denk geldi hamile kalamam dimi. Bu ay da gitti
Gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu akşam bidaha değerlendiremeyiz müsait değiliz şuan. NasipYeniden yap canım yaani. Bundan önce değerlendirmediniz mi?
Ben geçen ay test yaptırdım enfeksiyon yok mesela bende aslında, ve az önce çökelek gibi denilen akıntıyı kendimde görünce şok oldum. Bakalım benim sonucum ne olacak, bu teori doğru mu yanlış mı bende çok merak ediyorumArkadaşlar çökelek gibi akıntı benim bildiğim enfeksiyon belirtisidir hamilelik belirtisi diyenler var ilk defa duyuyorum açıkçası
Olsun canım sonuçta spermler 3 gün yaşıyormuş nasipse o olur hiç öyle düşünmeyin derim. Tek ilişkiye hamile kalınır Allah nasip etsin yeter ki.Gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu akşam bidaha değerlendiremeyiz müsait değiliz şuan. Nasip
Ya olsun olumsuz düşünme vardır bir hayır de sabah deneyin şansınızıKızlarrr çok moralim bozuldudün test pik olmuştu bugün silikleşti. Bu akşam değerlendirelim dedik. Ama yanlış pozisyonda denk geldi hamile kalamam dimi. Bu ay da gitti
İnş ama bu akşam yapamıyrum ben anneme geldım dün yaptık bıde yarın nasip bakalımlove06 sana geçen gün dedigim sey bugun basina gelmis gunduz 12de yaptin pik degil aksamustu yaptin pik. Iyi ki tekrar yapmissin ben gecen ay boyle kacirdim galiba. Insallah gelir bebissss
Bu arada gerçekten bugun akşam 8 den sonra akıntım oldu sanki regl oldu sandım baktım şeffaf yapışkan sonra farkettım ki üşümüyorum kot çeketle çıktım ki normalde donarım birde kasıklarımda ağrım oldu nasip ya bakalım olcak mı 1 günde bitmez bu yumurtlama inş bugunu esgeçmek zorunda kaldım nasipse yarınSonunda yakaladın yaşasinntakibimdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?