Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim canim insaAllah

Arkadaşlar çökelek gibi akıntı benim bildiğim enfeksiyon belirtisidir hamilelik belirtisi diyenler var ilk defa duyuyorum açıkçası

Kızlarrr çok moralim bozuldu dün test pik olmuştu bugün silikleşti. Bu akşam değerlendirelim dedik. Ama yanlış pozisyonda denk geldi hamile kalamam dimi. Bu ay da gitti

Benimde 14. Günüm regl sonrası değerlendirme devam ediyor fakat mide bulantım var kızlar yumurtlama da olur mu böyle şeyler midem ağzımda gibi yemek yemek bile istemiyorum

Arkadaşlar çökelek gibi akıntı benim bildiğim enfeksiyon belirtisidir hamilelik belirtisi diyenler var ilk defa duyuyorum açıkçası
Ben geçen ay test yaptırdım enfeksiyon yok mesela bende aslında, ve az önce çökelek gibi denilen akıntıyı kendimde görünce şok oldum. Bakalım benim sonucum ne olacak, bu teori doğru mu yanlış mı bende çok merak ediyorum

Ben geldim kızlar nasılsınız son durumlar neler :) ben bu ay ovulasyon testi istedim şansıma erken gebelik testi yollamıslar sinir oldum tekrardan da sipariş vermedim o gelene kadar günü kacıcaktır zaten kesin en guzeli bir bos bir dolu gun asırı devam etmekbu ayki programım :)

Selam kızlar laboquik ovülasyon testlerinin yanında gelen testler normal gebelik testiymiş ama 25 ml hcg ölçebileceğini idda ediyorlar sorum şu bu testleri erken test gibi yapsam olur mu bi de idrarda 25 ml ölçülmesi için regl geçmesi mi lazım

love06 sana geçen gün dedigim sey bugun basina gelmis gunduz 12de yaptin pik degil aksamustu yaptin pik. Iyi ki tekrar yapmissin ben gecen ay boyle kacirdim galiba. Insallah gelir bebissss
İnş ama bu akşam yapamıyrum ben anneme geldım dün yaptık bıde yarın nasip bakalım

Arkadaşlar merhaba bata 6 gün kala kan testi yaptırdım fakat negatif erken yaptırmamdan kaynaklı olabilir mi ya

Sonunda yakaladın yaşasinn takibimdesinn
Bu arada gerçekten bugun akşam 8 den sonra akıntım oldu sanki regl oldu sandım baktım şeffaf yapışkan sonra farkettım ki üşümüyorum kot çeketle çıktım ki normalde donarım birde kasıklarımda ağrım oldu nasip ya bakalım olcak mı 1 günde bitmez bu yumurtlama inş bugunu esgeçmek zorunda kaldım nasipse yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…