Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 mart eklermisiniz

Cokelek ne kiz

Gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu akşam bidaha değerlendiremeyiz müsait değiliz şuan. Nasip
Gün aşırı değerlendiriyorsanız sorun olmaz canım iyi güzel güzel şeyler hisset pik gördüğün günden öncesini değerlendirdiysen spermler canlı olduğu için yine döllenme olur döllenecekse

Gün aşırı ilişki olduğu zaman aslında teste de gerek kalmıyo yumurtlama günü elbet birine denk geliyo .testler sadece yumurtlama günlerini değerlendirenler için iyi oluyo doktor böyle demişti
ben de o kadar test yaptım şanda bak yumurtlama oldugu gun ilişki yok bırgun önce var oda ölesine yaptım ve şu taz bayat olayı oldu.normalde 15 dk kalkmam hemen duş aldım testler boşa gıtmıs gıbı hıssedıyorum :) ama bunlara ragmen tutarsa da rabbım bılır yani :) dün belirtı vardı baya baya akıntım oldu şok oldum ama bugun degerlendırcem inş. oda olur sanırım

Mrb cnm kişiden kişiye değişkenlik gösterir ama bu çökelek tarzında akinti bende hamileliğimi daha yeni ögrendigim haftalarda olmuştu 5-6 haftalıkken felan. 1 hafta sürmüştü sonra kalp atışını duymuştum. Seni de umitlendirip hüsrana sokmam istemem. Sen şuan da ovulasyon döneminde misin yoksa günün yakın mi. Ama dediğim gibi cnm kişiden kişiye değişkenlik gosterir

Olabilir de olmayabilir de cnm. Ben oğlumda adete 3-4 gün kala kan testinde değer 10 gibiydi. Eğer şüphelerinde eminsen kan testini 2-3 gün sonra yeniden yaptırırsan çıkabilir. Belki geç döllenmeden de çıkmayabilir

evet katılıyorum kabak gibi çıkarmış piki . kutu kutu aldık ta ne oldu. hepsi çöpte . az olsun öz olsun en güzeli
Birde böyle hangi aralar olduğunu bilince 5 tane az öz kullanmak daha iyi. Pik mi değil mi düşüncesi olmuyor ama canım bunu alanın adeti çok aşırı düzensiz olmayacak çok test gider bundan o da yazık hepsi yerine göre güzel ya.

Bence bu kadar kasmamak lazım.Yok Ovu testi ,yok yumurtladim .Yok yumurtam çatladı .İlişki gününü kaçırdım bu ay çocuğum olmaz .Bence bu kadar irdeledigimiz ve sitrese girdiğimiz için olacağı varsa da olmuyor.Ben o kadar dikkat ettim,takvim takip ettim .Akıntı takip ettim.Vucut isimi takip attım .Pozisyona dikkat ettim.İliskiden sonra kalkmadim falan filan.Cok yakın arkadaşım da denedi bu ay .Ben bunlari soyledikce o ne ya .Ben yapmadım dedi hep .Ne zaman yumurtladi onu bile bilmiyor .Şaşırdı .Onu nasıl biliyorsun ki diye ama o hamile kaldı .Ben değilim ..

Aynen canım herşey normalken birşeyin olamamasının nasipten başka açıklaması olamaz.
Cnm aynen dediğin gibi. Hanı fsh çıkmamıştı ya bende. O hastanenin başka şubesine gitmiş orada yapılmış. Çok şükür herşey normal dedi. Nasibi bekliyoruz anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…