Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
düzenli bildiğim kadarıyla

Kafaya takip takmamakla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. İlk hamileliğimde bir an aklımdan atamıyordum acaba olcak mı hamile miyim diye diye uyku uyuyamıyordum resmen. İlk aydan hamile kalmıştım demek ki etkisi yokmuş tesaduf oluyor.
Strese girmemeye çalışarak dur düşünmiyim dur test yapmıyım diyerek kendinizi daha da strese sokmayın

içinden geldiği gibi davranmak en büyük rahatlık. o ay kafaya takasın varsa okuyup araştırasın varsa öyle yaparsın öteki ay sıkılmışsındır başka şeylerle ilgilenmek istersin öyle yaparsın. içinizden gelene zıt davranmaya çalışmayın bence en rahatı bu :)

Merhaba, bugün 10. Günüm benim. Bende hiç heveslenmek istemiyorum aslında ama bakalım ne çıkacak sonuç. Olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.

Bir yandan öyle bir yandan değil. Tabiki çok kasıp yok kaçırdım yok şöyle yok böyle yapmadım yok pik görmedim olayına sonuna kadar katılıyorum aşırıya kaçıp yormamak lazım kendimizi. Ama birde şu var herkes arkadaşın ve onun gibiler gibi şanslı olmuyor ki. 3 yıldır istiyorum yok Bende bunca işlerin içinde olmadan bebeğim olsun istyrm hemde çok hiç de heves değilim yok ilk değil son idrar yok o pozisyon değil bu ama inanki insan birşeyi isteyince her yolu denemek istiyor kendi adıma diyeyim çaresizlik insanı bunlara sürüklüyor olsun çabası bu üzüntümü bile herkese söyleyemiyorum açık açık çünkü herkes olduğu konumdan konuşuyor cevabı ona göre oluyor ve bu insanı ikna etmiyor. Ben herşeyi zor olanlardanım kılı kırk yarmasam bu çocuk da kolay olmayacak eminim. Benim artık deneyecek yolum yok olsa onu denerdim umut bu canım olsun kimisi ovulasyon kimisi o pozisyon derken olur belki bizlerin halinden bizim dışımızda kimse anlamaz.'ALLAH 'Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık.'' demiş bizde çabalıyoruz olursa Allahtan Olmazsa da Allahtan denemedik demekten iyidir denemek.

kesinlikle haklısın kendımzıı sıkıpta ay bakmıcam araştırmıcam dıyıp daha çok takıyoruz aklına bısemı takıldı ac oku hepımız bılıyoruzkı herkesın vucudu farklı belırtıler degısık bunuda idrak edebılıyoruz zaten strese gırmeyelım derken gırıyoruz farketmeden o yuzden salalım ne yapmak ıstersek yapalım ben çok ama çok rahat bir insanım normalde ama buraya gırıp yazıları okumaktan belırtılerı takıp etmekten kendımı alıkoyamıyorum :) gecen hafta 1 hafta hiç önemsemedım mesela bu aralar bakıyım dıyorm sık sık giriyorum vs vs

Cnm aynen dediğin gibi. Hanı fsh çıkmamıştı ya bende. O hastanenin başka şubesine gitmiş orada yapılmış. Çok şükür herşey normal dedi. Nasibi bekliyoruz anlayacağın
Sevindim senin adına canım hiçbirşey yokken olmamasının da sebebi var elbelt Allah versin cümlemize versin bu cumaların suyu hürmetine görsün bizleri

Merhaba, bugün 10. Günüm benim. Bende hiç heveslenmek istemiyorum aslında ama bakalım ne çıkacak sonuç. Olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Anladim cnm hakkında hayırlısı olsun diyelim. Inşallah güzel haberlerini paylaşırsın

Allah verdikten sonra canı 1 kez ilişkiyle bile hamile olan oluyo canım .spermler çok hızlı zaten sen duş alsan ayağa kalksan bile saniyeler içinde gidiyo o ulaşacağı yere .sen yine gün aşırı değerlendirmeye devam et tek çizgi görene kadar.hee uzan belli bi süre duş alma ayakları kaldır bunlar da işi riske atmamak İçin yapılan şeyler ama dediğim gibi spermler çok hızlı hemen hareket ediyo alana .doktoruna da sorabilirsin canım aynı şeyleri diyecektir

Kizlar dünü pik saniyordum çatlamış mi diye test yaptım simdi daha pik çıktı catlamamis henuz

Eklentiler

• IMG_20210226_102804.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar regl bitince teste ertesi günü başlıyoruz degil mi. Saat 12.00ve 16.00 arası . Ve test yapmadan önce bir saat sıvı tüketimi yapmıyoruz doğru mudur. Bir de yumurtlama günü geçse yine iki üç güne ilişki yaşansa zararlı olur mu acaba. Devam etmemek mi daha iyi.

Kızlar bir de ben bir şey daha soracağım. Aranızda airiz hijyenik ped kullanan var mı . Gebelik planlarken vs kullanılması veya gebeyken kullanılması ile alakalı bir şey biliyor musunuz . Ben o pedi kullanıyorum baya içerisini vakum gibi temizliyor. Acaba gebelikte zararlı olur mu diye düşündüm mentollü gibi. Mentol değilmiş aslında yosunmus da. Mentollü gibi yakıyor sonuçta aklıma takıldı

İlk defa test yapıyorsanız regl bitince başlayın yumurtlamanız öğrenmeniz için ilk testler önemli kaçırmamanız adınıza. Sıvı alımı ve saatleriniz doğru. Bence zararlı olacağını sanmam ama yapmama tercihiniz varsa yapmamak iyi olur düşünüyorum.

Kızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
hayıt suyu iç canım aktardan al yumutlama sorunlarına bire bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…