valla ne güzel söyledin . dimi hep soruyoruz ya neden neden neden işte cevabı 5 kelime " nasip "Aynen canım herşey normalken birşeyin olamamasının nasipten başka açıklaması olamaz.
düzenli bildiğim kadarıylaBirde böyle hangi aralar olduğunu bilince 5 tane az öz kullanmak daha iyi. Pik mi değil mi düşüncesi olmuyor ama canım bunu alanın adeti çok aşırı düzensiz olmayacak çok test gider bundan o da yazıkhepsi yerine göre güzel ya.
Merhaba, bugün 10. Günüm benim. Bende hiç heveslenmek istemiyorum aslında ama bakalım ne çıkacak sonuç. Olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.Mrb cnm kişiden kişiye değişkenlik gösterir ama bu çökelek tarzında akinti bende hamileliğimi daha yeni ögrendigim haftalarda olmuştu 5-6 haftalıkken felan. 1 hafta sürmüştü sonra kalp atışını duymuştum. Seni de umitlendirip hüsrana sokmam istemem. Sen şuan da ovulasyon döneminde misin yoksa günün yakın mi. Ama dediğim gibi cnm kişiden kişiye değişkenlik gosterir
Bir yandan öyle bir yandan değil.Bence bu kadar kasmamak lazım.Yok Ovu testi ,yok yumurtladim .Yok yumurtam çatladı .İlişki gününü kaçırdım bu ay çocuğum olmaz .Bence bu kadar irdeledigimiz ve sitrese girdiğimiz için olacağı varsa da olmuyor.Ben o kadar dikkat ettim,takvim takip ettim .Akıntı takip ettim.Vucut isimi takip attım .Pozisyona dikkat ettim.İliskiden sonra kalkmadim falan filan.Cok yakın arkadaşım da denedi bu ay .Ben bunlari soyledikce o ne ya .Ben yapmadım dedi hep .Ne zaman yumurtladi onu bile bilmiyor .Şaşırdı .Onu nasıl biliyorsun ki diye ama o hamile kaldı .Ben değilim ..
kesinlikle haklısın kendımzıı sıkıpta ay bakmıcam araştırmıcam dıyıp daha çok takıyoruz aklına bısemı takıldı ac oku hepımız bılıyoruzkı herkesın vucudu farklı belırtıler degısık bunuda idrak edebılıyoruz zaten strese gırmeyelım derken gırıyoruz farketmeden o yuzden salalım ne yapmak ıstersek yapalım ben çok ama çok rahat bir insanım normalde ama buraya gırıp yazıları okumaktan belırtılerı takıp etmekten kendımı alıkoyamıyorum :) gecen hafta 1 hafta hiç önemsemedım mesela bu aralar bakıyım dıyorm sık sık giriyorum vs vsKafaya takip takmamakla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. İlk hamileliğimde bir an aklımdan atamıyordum acaba olcak mı hamile miyim diye diye uyku uyuyamıyordum resmen. İlk aydan hamile kalmıştım demek ki etkisi yokmuş tesaduf oluyor.
Strese girmemeye çalışarak dur düşünmiyim dur test yapmıyım diyerek kendinizi daha da strese sokmayın
içinden geldiği gibi davranmak en büyük rahatlık. o ay kafaya takasın varsa okuyup araştırasın varsa öyle yaparsın öteki ay sıkılmışsındır başka şeylerle ilgilenmek istersin öyle yaparsın. içinizden gelene zıt davranmaya çalışmayın bence en rahatı bu :)
Sevindim senin adına canımCnm aynen dediğin gibi. Hanı fsh çıkmamıştı ya bende. O hastanenin başka şubesine gitmiş orada yapılmış. Çok şükür herşey normal dedi. Nasibi bekliyoruz anlayacağın
Anladim cnm hakkında hayırlısı olsun diyelim. Inşallah güzel haberlerini paylaşırsınMerhaba, bugün 10. Günüm benim. Bende hiç heveslenmek istemiyorum aslında ama bakalım ne çıkacak sonuç. Olumsuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
Amin cnm benim inşallahSevindim senin adına canımhiçbirşey yokken olmamasının da sebebi var elbelt Allah versin cümlemize versin bu cumaların suyu hürmetine görsün bizleri
Allah verdikten sonra canı 1 kez ilişkiyle bile hamile olan oluyo canım .spermler çok hızlı zaten sen duş alsan ayağa kalksan bile saniyeler içinde gidiyo o ulaşacağı yere .sen yine gün aşırı değerlendirmeye devam et tek çizgi görene kadar.hee uzan belli bi süre duş alma ayakları kaldır bunlar da işi riske atmamak İçin yapılan şeyler ama dediğim gibi spermler çok hızlı hemen hareket ediyo alana .doktoruna da sorabilirsin canım aynı şeyleri diyecektirben de o kadar test yaptım şanda bak yumurtlama oldugu gun ilişki yok bırgun önce var oda ölesine yaptım ve şu taz bayat olayı oldu.normalde 15 dk kalkmam hemen duş aldım testler boşa gıtmıs gıbı hıssedıyorum :) ama bunlara ragmen tutarsa da rabbım bılır yani :) dün belirtı vardı baya baya akıntım oldu şok oldum ama bugun degerlendırcem inş. oda olur sanırım
Olsun pik bazılarımız da uzun sürebiliyor değerlendirin sizKizlar dünü pik saniyordum çatlamış mi diye test yaptım simdi daha pik çıktı catlamamis henuz
Bayağı koyu çıkmış değerlendir bu günü mutlaka canımKizlar dünü pik saniyordum çatlamış mi diye test yaptım simdi daha pik çıktı catlamamis henuz
Faydasi oldu mu q10 un acaba,bide neye baslayacaksiniz simdiKoenzim q10 iciyordum ben bitti buna basladim cok begenmis herkes ozaman devam edeyim cunku yumurtlama zamanim gectitesekkur ederim.
İlk defa test yapıyorsanız regl bitince başlayın yumurtlamanız öğrenmeniz için ilk testler önemli kaçırmamanız adınıza. Sıvı alımı ve saatleriniz doğru. Bence zararlı olacağını sanmam ama yapmama tercihiniz varsa yapmamak iyi olur düşünüyorum.Kızlar regl bitince teste ertesi günü başlıyoruz degil mi. Saat 12.00ve 16.00 arası . Ve test yapmadan önce bir saat sıvı tüketimi yapmıyoruz doğru mudur. Bir de yumurtlama günü geçse yine iki üç güne ilişki yaşansa zararlı olur mu acaba. Devam etmemek mi daha iyi.
bu pik işte değerlendirŞimdi dediğiniz gibi yaptım tekrarladım gene koyu. Demek tekrar yumurtluyorum 2 gün arayla mümkün mü acaba birden fazla yumurtam olmuş olabilir mi
hayıt suyu iç canım aktardan al yumutlama sorunlarına bire birKızlar selam hepinize. Bende sanırım yumurtlama ile ilgili bir problem var. Masaj yapmadim ve bu ay yine yumurtlama yok 14. Gün bugün geçen ay masajla 13. Gün olmuştu. Tembellik mi var acaba anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?