Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum bana iki adet arası gün aşırı veya 3 günde bir düzenli ilişki dedi. Test mest gerek yok dedi ama yine de 2 test yaptım. İlk yaptığım gün direk pik gördüm dün silindi bugün de yaparım sonra testi bırakırım. bu durumda zararı yok canım. Sen değerlendir.

Canım ben hayıt suyu almak istyrm ama bunun zararı var mı acaba kafama göre kullanmam doğru olur mu? Bu konu da kararsızım
Bence kullanma. Çok araştırdım. Bu tarz bitkisel ürünler bi tarafı düzeltirken başka tarafı bozuyormuş. Geçen gün ebru abla da böyle söyledi. Ama yine sen bilirsin.

Canım ben hayıt suyu almak istyrm ama bunun zararı var mı acaba kafama göre kullanmam doğru olur mu? Bu konu da kararsızım
hayıt suyu bitkisel ve tüm kadın hastalıklarına da şifa yumurtlama yumurta çatlatma kist iltihap ve varsa çare yani ben 2 şişe bitirdim çok faydası var ben geçen ay onla hamil kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oldu iç çok faydasını görürsün

Kizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce
çalışmaya başlasaydın dün bu pik olmuş

Kızlar 3 gündür ov testi yapıyorum, 1 tık bile koyulaşma yok gibi,değil mi? 8,9,10cu günler

Eklentiler

• 44F2F48C-0A4D-4A82-9BE0-D12A5BDF6054.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…