- 2 Şubat 2014
- 213
- 224
- 303
- 35
Doktorum bana iki adet arası gün aşırı veya 3 günde bir düzenli ilişki dedi. Test mest gerek yok dediKızlar regl bitince teste ertesi günü başlıyoruz degil mi. Saat 12.00ve 16.00 arası . Ve test yapmadan önce bir saat sıvı tüketimi yapmıyoruz doğru mudur. Bir de yumurtlama günü geçse yine iki üç güne ilişki yaşansa zararlı olur mu acaba. Devam etmemek mi daha iyi.
Canım ben hayıt suyu almak istyrm ama bunun zararı var mı acaba kafama göre kullanmam doğru olur mu? Bu konu da kararsızımhayıt suyu iç canım aktardan al yumutlama sorunlarına bire bir
Bence kullanma. Çok araştırdım. Bu tarz bitkisel ürünler bi tarafı düzeltirken başka tarafı bozuyormuş. Geçen gün ebru abla da böyle söyledi. Ama yine sen bilirsin.Canım ben hayıt suyu almak istyrm ama bunun zararı var mı acaba kafama göre kullanmam doğru olur mu? Bu konu da kararsızım
hayıt suyu bitkisel ve tüm kadın hastalıklarına da şifa yumurtlama yumurta çatlatma kist iltihap ve varsa çare yani ben 2 şişe bitirdim çok faydası var ben geçen ay onla hamil kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oldu iç çok faydasını görürsünCanım ben hayıt suyu almak istyrm ama bunun zararı var mı acaba kafama göre kullanmam doğru olur mu? Bu konu da kararsızım
çalışmaya başlasaydın dün bu pik olmuşKizlar ben ovulasyon takip ediyorum akinti ve vajinal muayene ile yani vucudumdaki degisikleri kontrolle anlıyorum ama bu sefer ovulasyon testi aldim dun yumurtlama belirtilerini yaşadım bugun test yaptim bu sekilde cikti pik olmusmu sizce
Dunu bos biraktik onceki gunu degerlendirdim nasipse bu aksamida degerlendircez inşallahçalışmaya başlasaydın dün bu pik olmuş
evet evet dene mutlaka ters rahim pozisyonu deneDunu bos biraktik onceki gunu degerlendirdim nasipse bu aksamida degerlendircez inşallah
evetttEki Görüntüle 2790219 Kızlar sizce çatlamış mı
Ters rahim ne kiz☺☺☺☺evet evet dene mutlaka ters rahim pozisyonu dene
Kedi pozisyonumuTers rahim ne kiz☺☺☺☺
doggyTers rahim ne kiz☺☺☺☺
Çatlayınca biitiyor degılmı tuttuysa eğer:)evettt
çatlayınca dölleniyor sen akşamda dene bu doggyÇatlayınca biitiyor degılmı tuttuysa eğer:)
varsa çıkardı geç döllenme değilse eğerArkadaşlar merhaba bata 6 gün kala kan testi yaptırdım fakat negatif erken yaptırmamdan kaynaklı olabilir mi ya
zaten yapa yapa herşeyi maskara olduk iyice akrobatik hareketlerden :) halimize bak yaHee tamam canim anladim onu
akşam devamke :) boş geçirmeKizlar dünü pik saniyordum çatlamış mi diye test yaptım simdi daha pik çıktı catlamamis henuz
köpek :)Kedi pozisyonumu
İlk defa test yapıyorsanız regl bitince başlayın yumurtlamanız öğrenmeniz için ilk testler önemli kaçırmamanız adınıza. Sıvı alımı ve saatleriniz doğru. Bence zararlı olacağını sanmam ama yapmama tercihiniz varsa yapmamak iyi olur düşünüyorum.
Teşekkür ederim.Doktorum bana iki adet arası gün aşırı veya 3 günde bir düzenli ilişki dedi. Test mest gerek yok dediama yine de 2 test yaptım. İlk yaptığım gün direk pik gördüm dün silindi bugün de yaparım sonra testi bırakırım. bu durumda zararı yok canım. Sen değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?