çatlayınca dölleniyor sen akşamda dene bu doggy
Bununla ilgili bilgisi olan var mı acabaKızlar bir de ben bir şey daha soracağım. Aranızda airiz hijyenik ped kullanan var mı . Gebelik planlarken vs kullanılması veya gebeyken kullanılması ile alakalı bir şey biliyor musunuz . Ben o pedi kullanıyorum baya içerisini vakum gibi temizliyor. Acaba gebelikte zararlı olur mu diye düşündüm mentollü gibi. Mentol değilmiş aslında yosunmus da. Mentollü gibi yakıyor sonuçta aklıma takıldı
Kızlar 3 gündür ov testi yapıyorum, 1 tık bile koyulaşma yok gibi,değil mi? 8,9,10cu günleryok
suan yok sabret canım bende burda mılletın kafasını şişrdim oldumu oldumu diye 15.gün oldu hemde bı anda oldu hatta sabah yoktu öğleden sonra denedım pik olmuştu.sabretKızlar 3 gündür ov testi yapıyorum, 1 tık bile koyulaşma yok gibi,değil mi? 8,9,10cu günler
yap yap ben bu ay hep öyle yaptım daha benim adet biteli 5 gün oldu ben 3 defa yaptım :) o doggy denmutlaka yapıcam :)
Teşekkürlersuan yok sabret canım bende burda mılletın kafasını şişrdim oldumu oldumu diye 15.gün oldu hemde bı anda oldu hatta sabah yoktu öğleden sonra denedım pik olmuştu.sabret
Vallahi yaa hakkinizi helal edin herseyimizi konuşuyoruz vallazaten yapa yapa herşeyi maskara olduk iyice akrobatik hareketlerden :) halimize bak ya
seni çok ıyı anlıyorum bende öleydım hatta bırakmayı bıle dusundum ama sonra gördüm piki hatta piki gördğktern 2/3 saat sonra belırgın belırtılerıde gordum akıntı kasık agrısı vsTeşekkürlerilk kez yapıyorum diye bekleyemiyorum
Tamam teşekkür ediyorum alırım bende o zamanhayıt suyu bitkisel ve tüm kadın hastalıklarına da şifa yumurtlama yumurta çatlatma kist iltihap ve varsa çare yani ben 2 şişe bitirdim çok faydası var ben geçen ay onla hamil kaldım ama maalesef kimyasal gebelik oldu iç çok faydasını görürsün
maşallah tebrık ederım ben regl bıttı 1 hafta tık yok üşenıyorum ben piki gördüğümden bırgun once yaptım pık gunu hıc olmadı amabugunu degerlendırıccem inş.yapanları tebrık ederımmm :) düş almak bana zulumm gelıyoyap yap ben bu ay hep öyle yaptım daha benim adet biteli 5 gün oldu ben 3 defa yaptım :) o doggy den
Bende o yüzden bitkisel ürünlere çekingenim korkuyorum kimine iyi gelen bana iyi gelmeyebilir diye başıma başka iş açarım korkusu yok değil. Yapanlara birşey diyemiyorum işte her kadın bünyesi bir değil. Araştırayım biraz ters gelen şeyler varsa kullanmam.Bence kullanma. Çok araştırdım. Bu tarz bitkisel ürünler bi tarafı düzeltirken başka tarafı bozuyormuş. Geçen gün ebru abla da böyle söyledi. Ama yine sen bilirsin.
Geçen ay ilk denememizdi, test falan yapmadım ama baya o ayı değerlendirdik, denk gelmemiş demek ki. Bu ay da teste başladım o yüzden, bakalım tutturabilecek miyim çatlamanıseni çok ıyı anlıyorum bende öleydım hatta bırakmayı bıle dusundum ama sonra gördüm piki hatta piki gördğktern 2/3 saat sonra belırgın belırtılerıde gordum akıntı kasık agrısı vs
araştırdıktan sonra kullanmama nedenlerini bize de söyler misinBende o yüzden bitkisel ürünlere çekingenim korkuyorum kimine iyi gelen bana iyi gelmeyebilir diye başıma başka iş açarım korkusu yok değil. Yapanlara birşey diyemiyorum işte her kadın bünyesi bir değil. Araştırayım biraz ters gelen şeyler varsa kullanmam.
Evet canım pikim devam ediyor bu yumurta da diğerinde hemen çatlamıştı hadi hayırlısı dün geceyi değerlendirdim bu gece boş geçip cumartesi yapıçam inşbu pik işte değerlendir
bugün yaptın mı silinmiş mi pik devam mı ediyor?maşallah tebrık ederım ben regl bıttı 1 hafta tık yok üşenıyorum ben piki gördüğümden bırgun once yaptım pık gunu hıc olmadı amabugunu degerlendırıccem inş.yapanları tebrık ederımmm :) düş almak bana zulumm gelıyo
Ben çok adet görmedim yani kanamam aşırı olmazdı normal olurdum. Sonra benim 3 ay peşpeşe aşırı kanamalı adetlerim oldu bu da kansızlık yaptı bana. Prolaktinim 33 çıktı doktor ilaç verdi. Testesteron yüksekti doktor birşey demedi bu durumaaraştırdıktan sonra kullanmama nedenlerini bize de söyler misin
Adet sonrası mı başladınız? Öyleyse çok erken taaa 19.güne hatta daha sonra yumurtlama bulanlar varKızlar 3 gündür ov testi yapıyorum, 1 tık bile koyulaşma yok gibi,değil mi? 8,9,10cu günler
Senin bu ay ki sonucunu merakla beklicem canımEvet canım pikim devam ediyor bu yumurta da diğerinde hemen çatlamıştı hadi hayırlısı dün geceyi değerlendirdim bu gece boş geçip cumartesi yapıçam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?