Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba

suan yok sabret canım bende burda mılletın kafasını şişrdim oldumu oldumu diye 15.gün oldu hemde bı anda oldu hatta sabah yoktu öğleden sonra denedım pik olmuştu.sabret

Kızlar 3 gündür ov testi yapıyorum, 1 tık bile koyulaşma yok gibi,değil mi? 8,9,10cu günler
suan yok sabret canım bende burda mılletın kafasını şişrdim oldumu oldumu diye 15.gün oldu hemde bı anda oldu hatta sabah yoktu öğleden sonra denedım pik olmuştu.sabret

Tamam teşekkür ediyorum alırım bende o zaman bir de hayıt suyu içeyim

yap yap ben bu ay hep öyle yaptım daha benim adet biteli 5 gün oldu ben 3 defa yaptım :) o doggy den
maşallah tebrık ederım ben regl bıttı 1 hafta tık yok üşenıyorum ben piki gördüğümden bırgun once yaptım pık gunu hıc olmadı amabugunu degerlendırıccem inş.yapanları tebrık ederımmm :) düş almak bana zulumm gelıyo

Bence kullanma. Çok araştırdım. Bu tarz bitkisel ürünler bi tarafı düzeltirken başka tarafı bozuyormuş. Geçen gün ebru abla da böyle söyledi. Ama yine sen bilirsin.
Bende o yüzden bitkisel ürünlere çekingenim korkuyorum kimine iyi gelen bana iyi gelmeyebilir diye başıma başka iş açarım korkusu yok değil. Yapanlara birşey diyemiyorum işte her kadın bünyesi bir değil. Araştırayım biraz ters gelen şeyler varsa kullanmam.

seni çok ıyı anlıyorum bende öleydım hatta bırakmayı bıle dusundum ama sonra gördüm piki hatta piki gördğktern 2/3 saat sonra belırgın belırtılerıde gordum akıntı kasık agrısı vs
Geçen ay ilk denememizdi, test falan yapmadım ama baya o ayı değerlendirdik, denk gelmemiş demek ki. Bu ay da teste başladım o yüzden, bakalım tutturabilecek miyim çatlamanı

araştırdıktan sonra kullanmama nedenlerini bize de söyler misin

bugün yaptın mı silinmiş mi pik devam mı ediyor?

araştırdıktan sonra kullanmama nedenlerini bize de söyler misin
Ben çok adet görmedim yani kanamam aşırı olmazdı normal olurdum. Sonra benim 3 ay peşpeşe aşırı kanamalı adetlerim oldu bu da kansızlık yaptı bana. Prolaktinim 33 çıktı doktor ilaç verdi. Testesteron yüksekti doktor birşey demedi bu duruma baya yüksekti bende araştırdım bunu da ben düzenleyeyim netten araştırmaya koyuldum testere dişli aslanpençesi iyi gelir duydum. Şimdi napayım dedim bu testere d. A. Pençesi adette söktürür yazıyor dedim sonra civanpercemi var adetli kanamaları keser adeti düzenler diyor. Dedim ikisini alayım aldım o arada testere dişli arslan pençesi cinsel hazzı da arttırırmış napayım şimdi ben dedim 15 gün kullandım ikisini kestim başına başka iş açmadan dön bu yoldan dedim. Zaten sonra doktora gittim kan değerlerim düşükmüş iğne filan kullandım adetim düzeldi. Kendinizi bilmeden başka şeylere kalkışmamak en iyisi her kadın bünyesi hastalığı bağısıklığı bir değil. Tabi ki kendi açımdan uygun görmediğim yeri olursa yazarım sizede araştırıp bakayım da.

Evet canım pikim devam ediyor bu yumurta da diğerinde hemen çatlamıştı hadi hayırlısı dün geceyi değerlendirdim bu gece boş geçip cumartesi yapıçam inş
Senin bu ay ki sonucunu merakla beklicem canım çok anlayamadığım tam çözemediğim şeyler yaşadın inşlh güzel şeyler olmuştur. Bu pik değerlendir birde çok da koyu t bu sefer. Birde bu kaçıncı gün yumurtlamanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…