yanımda yokbugün yaptın mı silinmiş mi pik devam mı ediyor?
Yok 8ci gün başladım, adetim düzensiz 23-24-26-28 günde bir,artık hanhisine denk geldiyse oluyorAdet sonrası mı başladınız? Öyleyse çok erken taaa 19.güne hatta daha sonra yumurtlama bulanlar varçok erken olmaması normal devam
Benim sende merak ettiğim kansızlık veya d vitamini için herhangi ilaç kullanıyor musun bilmiyorum ama ilaçlardan lh oynaması hatta bu şekilde sürekli testte pik mi değil mi kafam karışmış araştırınca öğrenmiştim. Benim testlerimde böyle olmuştu ama pik yakayamamıştım sürekli oynaması yüzünden sen şanslısın kaçırmadın sürekli yaptınEvet canım pikim devam ediyor bu yumurta da diğerinde hemen çatlamıştı hadi hayırlısı dün geceyi değerlendirdim bu gece boş geçip cumartesi yapıçam inş
23 günde bir adet görmene göre olursa en erken 12.gün gibi 28 günde bir adet görürsen 14.gün pik olma ihtimali varYok 8ci gün başladım, adetim düzensiz 23-24-26-28 günde bir,artık hanhisine denk geldiyse oluyorbugün 10cu gün,adetim de 4 gün sürüyor
Yumurtanın çatlamasını gördüysen gerek yok canım harcama testlerini.Herkese merhaba kızlar Şimdi ben iki gün önce pik gördüm ya dün test yaptım bugün de test yapacağım yani daha devam etmem gerekiyor mu sizce yoksa bırakmalı mıyım testi
Bnde öyle düşündüm ama bazıları nadir de olsa ikinci yunurtlamayı görüyor yaa ondan acaba olabilir mi dedimYumurtanın çatlamasını gördüysen gerek yok canım harcama testlerini.
nasıl yani alınan vitaminler etkılıyormu testiBenim sende merak ettiğim kansızlık veya d vitamini için herhangi ilaç kullanıyor musun bilmiyorum ama ilaçlardan lh oynaması hatta bu şekilde sürekli testte pik mi değil mi kafam karışmış araştırınca öğrenmiştim. Benim testlerimde böyle olmuştu ama pik yakayamamıştım sürekli oynaması yüzünden sen şanslısın kaçırmadın sürekli yaptın. Ben ilaç kullanırdım d vitamini için kansızlık için zorlandım kullandığım ay bir hayrını göremedim testin. Seninde testini Kaç gündür çözememiştim yanlış bilgi vermekten çekinmiştim senin asıl pik tam bugün olmuş hemde çok güzel diğer günleri zaten boş da geçirmemiş oldun ama bu pik den umutluyum senin için.
Vitaminler olarak folik asit değil canım. Kansızlık ve d vitamininin etkilediğini çocuk gelişimi okuyan bir kadından öğrenmiştim bunu diğer vitamin için geçerli birşey duymadım. Tabi ki doğruluğu yanlışlığı tartışılır şu açıdan o da yaşadığını okuduğunu paylaşmış. Yumurta gelişmesi tek bir olay değil bunun için belirli şeylere ihtiyacı var sağlık açısından böyle düşünmüş olup söylemiş olblr.nasıl yani alınan vitaminler etkılıyormu testi
Valla bende bi 10. Gün yumurtladım hemen çatladı bu gün 14.gün yani sıvıyı mı yanlış aldım dedim değişen birşey yok yani doğru yapıyorum bakalım hayırlısı dün akşam değerlendi artık cumartesi akşam devam edicemSenin bu ay ki sonucunu merakla beklicem canımçok anlayamadığım tam çözemediğim şeyler yaşadın inşlh güzel şeyler olmuştur. Bu pik değerlendir birde çok da koyu t bu sefer. Birde bu kaçıncı gün yumurtlamanın?
Vitaminler demeyelim canım folik asit takviye için ek verilen ilaçtır ama d vitamini ve kansızlık yok olanı takviye etmek için yani folik asit almasak çocuk olur beslenemez belki ama d vitamini ve kan olmazsa çocuk olmamaya kadar gidebilir tedavisi şart.nasıl yani alınan vitaminler etkılıyormu testi
ben zaten folik asıtı bıraktım d ve demır ıcıyorumVitaminler olarak folik asit değil canım. Kansızlık ve d vitamininin etkilediğini çocuk gelişimi okuyan bir kadından öğrenmiştim bunu diğer vitamin için geçerli birşey duymadım. Tabi ki doğruluğu yanlışlığı tartışılır şu açıdan o da yaşadığını okuduğunu paylaşmış. Yumurta gelişmesi tek bir olay değil bunun için belirli şeylere ihtiyacı var sağlık açısından böyle düşünmüş olup söylemiş olblr.
Evet zaten her zaman kullandığım d vitamini yani 4 aydır yapıyorum ilkkez böyle dalgalanma yaşadım zaten benim pik hep böyle olur ve 2-3 gün çatlamazdı bakalım neolacak zaten bir dolu bir boş yapaçaktım bu ay öyle devam ediyorum test işin eğlencesi gibi bişi oldu yani hayırlısı rabbimdenBenim sende merak ettiğim kansızlık veya d vitamini için herhangi ilaç kullanıyor musun bilmiyorum ama ilaçlardan lh oynaması hatta bu şekilde sürekli testte pik mi değil mi kafam karışmış araştırınca öğrenmiştim. Benim testlerimde böyle olmuştu ama pik yakayamamıştım sürekli oynaması yüzünden sen şanslısın kaçırmadın sürekli yaptın. Ben ilaç kullanırdım d vitamini için kansızlık için zorlandım kullandığım ay bir hayrını göremedim testin. Seninde testini Kaç gündür çözememiştim yanlış bilgi vermekten çekinmiştim senin asıl pik tam bugün olmuş hemde çok güzel diğer günleri zaten boş da geçirmemiş oldun ama bu pik den umutluyum senin için.
Ben iki kere olabilmeniz ihtimalini göze aldım ki inşallah öyledir böyle haberini alırsam kendim kadar sevinirim ama bu kadar yakın yumutlama olması kafamı karıştırdı ne bileyim ya. Bunu soracagim ebru ablaya yaşadığı örnek vardir. Yumurtlamış olmazsın diye demiyorum sadece bilmek istiyorum bu kadar yakın oluyor muValla bende bi 10. Gün yumurtladım hemen çatladı bu gün 14.gün yani sıvıyı mı yanlış aldım dedim değişen birşey yok yani doğru yapıyorum bakalım hayırlısı dün akşam değerlendi artık cumartesi akşam devam edicem
benım hiç yok 3 aydır duzenlı kullanıyorum bıkaç gun sonr abaktrcam duzelmsmı yanı atıyorum deger 5-25 ise benım 2 cıkmıstı o kadar bıttık durumdaydım yanıVitaminler demeyelim canım folik asit takviye için ek verilen ilaçtır ama d vitamini ve kansızlık yok olanı takviye etmek için yani folik asit almasak çocuk olur beslenemez belki ama d vitamini ve kan olmazsa çocuk olmamaya kadar gidebilir tedavisi şart.
Amin canım amin kalbine göre olsun dilerim. Aman yumırtlama görmemek de var çok görmek de sonucu bizlere hayırlı haberlerle gelsinEvet zaten her zaman kullandığım d vitamini yani 4 aydır yapıyorum ilkkez böyle dalgalanma yaşadım zaten benim pik hep böyle olur ve 2-3 gün çatlamazdı bakalım neolacak zaten bir dolu bir boş yapaçaktım bu ay öyle devam ediyorum test işin eğlencesi gibi bişi oldu yani hayırlısı rabbimdengeçen ay her gece denedim olmadı nasip birazda ya Allah doğru zamanı biliyor boşuna böyle testler falan canımız sıkılıyor kendimize iş arıyoruz inş bu ay tutar çok istiyorum umutluyum şu mübarek cuma günü hepinizin nasibi gelip bulsun inş bu ay bizleri
Benim de 6 ydi d vitaminim kan 126 ydibenım hiç yok 3 aydır duzenlı kullanıyorum bıkaç gun sonr abaktrcam duzelmsmı yanı atıyorum deger 5-25 ise benım 2 cıkmıstı o kadar bıttık durumdaydım yanı
Onun için arada bir yapardım hep silik çıkardıBnde öyle düşündüm ama bazıları nadir de olsa ikinci yunurtlamayı görüyor yaa ondan acaba olabilir mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?