Bakalım ilk hamile kim olacakBat tarihi 1,2 Mart olanlar test yaptı mı ne durumdasınız kızlar hepinizi çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırız
d vitamin eksikliğinden ötürü mü silik çıkıyormuş ovu testlerin doğru mu anladımOnun için arada bir yapardım hep silik çıkardısen bilirsin istersen yap o sana kalmış istek.
bende meraktayım bat 9 mart sessizce bir kenarda sıramı bekliyorum gözüm burda hadi verin şu pozitif haberlerini şenlensin şu topikBakalım ilk hamile kim olacakbende çok merak ediyorum
Kendisine yazdım ben süper devam et değerlendir dediBen iki kere olabilmeniz ihtimalini göze aldım ki inşallah öyledir böyle haberini alırsam kendim kadar sevinirim ama bu kadar yakın yumutlama olması kafamı karıştırdı ne bileyim ya. Bunu soracagim ebru ablaya yaşadığı örnek vardir. Yumurtlamış olmazsın diye demiyorum sadece bilmek istiyorum bu kadar yakın oluyor musonuçta bilmek lazım
Peki bu kadar yakın yumurtlama olur muymuş yani aaa olursa çok ilginç.ben bilemedim hepsini aklım aldı da bunu almadı..sana iki kere mi yumurtladın dediKendisine yazdım ben süper devam et değerlendir dedi
Şubatta gördün demi kadınlar çatır çatır ayın başında hamile kaldı sonu hüsran oldubende meraktayım bat 9 mart sessizce bir kenarda sıramı bekliyorum gözüm burda hadi verin şu pozitif haberlerini şenlensin şu topik
Sabah degerlendirdimOlsun pik bazılarımız da uzun sürebiliyor değerlendirin siz
O iş tamamBayağı koyu çıkmış değerlendir bu günü mutlaka canım
yemin ederim zehir gibiyiz .O iş tamam
Tıbbı sekreterlik okuyorum biraz oradan daha merak sardı araştırmak hevesim daha da arttı. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmışYusra-61 sana helal olsun maşallah çok araştırmışsın doğru bilgiler bravo inşallah en kısa zamanda bulacaksın pozitifi.
Benimde bat 9 Martbende meraktayım bat 9 mart sessizce bir kenarda sıramı bekliyorum gözüm burda hadi verin şu pozitif haberlerini şenlensin şu topik
Çok güzel çatlayana kadar test devam sonrası Allah kerimSabah degerlendirdim
Ben teste devam edeceğim yeniden koyulaşma olacak mı diye eğer olursa gebelik testini öyle yapmaya başlayacağımÇok güzel çatlayana kadar test devam sonrası Allah kerim
Nasıl istersen öyle yap o senin kendi kararın.Ben teste devam edeceğim yeniden koyulaşma olacak mı diye eğer olursa gebelik testini öyle yapmaya başlayacağım
Hayır d vitamini ilacı aldığından vucutta oynama oluyor ya ondan ama sonradan düzeliyor o durum. Vucut dışarıdan birşey alıyor bu da herşey de değişim yapar. Adet düzeni bile değişiyor. Ama herkes bir değil en azından kendim bir kere öyle oldum ondan eminim.d vitamin eksikliğinden ötürü mü silik çıkıyormuş ovu testlerin doğru mu anladım
günde 10 damla değil miHayır d vitamini ilacı aldığından vucutta oynama oluyor ya ondan ama sonradan düzeliyor o durum. Vucut dışarıdan birşey alıyor bu da herşey de değişim yapar. Adet düzeni bile değişiyor. Ama herkes bir değil en azından kendim bir kere öyle oldum ondan eminim.
Benim çarşamba günü bitti damlam 4 damla olarak alırdım.günde 10 damla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?