Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendisine yazdım ben süper devam et değerlendir dedi

bende meraktayım bat 9 mart sessizce bir kenarda sıramı bekliyorum gözüm burda hadi verin şu pozitif haberlerini şenlensin şu topik
Şubatta gördün demi kadınlar çatır çatır ayın başında hamile kaldı sonu hüsran oldu hamile olmadığıma inanamadım başı da sonu da şenlensin pat pat gelsin pozitif testler ilk kişi bizim yolumuzu açaçak inşlh

Yusra-61 sana helal olsun maşallah çok araştırmışsın doğru bilgiler bravo inşallah en kısa zamanda bulacaksın pozitifi.
Tıbbı sekreterlik okuyorum biraz oradan daha merak sardı araştırmak hevesim daha da arttı. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpmış inanki birşeyi istemek de böyle birşey vazgeçmek yok ileri marş Allah çaresiz dert vermesin bu hayatta herşey olur bitermiş Kösenin sakalı bitmezmiş kösede olmadığıma göre devam hep birlikte bulacağız inşallllahhhhh

d vitamin eksikliğinden ötürü mü silik çıkıyormuş ovu testlerin doğru mu anladım
Hayır d vitamini ilacı aldığından vucutta oynama oluyor ya ondan ama sonradan düzeliyor o durum. Vucut dışarıdan birşey alıyor bu da herşey de değişim yapar. Adet düzeni bile değişiyor. Ama herkes bir değil en azından kendim bir kere öyle oldum ondan eminim.

günde 10 damla değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…