Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 8 Mart beklemedeyim bakalım. Yumurta günlerini değerlendirdim üstünden 5 6 gün geçti. Hiç bir belirtim yok, ayaklarım üşüyordu artık o da geçti. Akıntı, uyuklama, yorgunluk vs hiç biri yok. Hayırlısı bakalım...

Peki bu kadar yakın yumurtlama olur muymuş yani aaa olursa çok ilginç.ben bilemedim hepsini aklım aldı da bunu almadı..sana iki kere mi yumurtladın dedi
Tekrar mı yumurtluyorum koyulaşma var die dün de atmıştım evet demiş bu gün de yap at bana demiş attım son testi de henüz cevap vermedi perşembe cumartesi değerlendir demiş zaten öyle değerlendiriyorum

Tekrar mı yumurtluyorum koyulaşma var die dün de atmıştım evet demiş bu gün de yap at bana demiş attım son testi de henüz cevap vermedi perşembe cumartesi değerlendir demiş zaten öyle değerlendiriyorum
Bak bunu bilmezdim erken olduğunu arasındaki günü tamam canım sağolasın bilgin için merak ettiğim buydu.

Bizim olmadığı için bunca uğraş zaten. Şak diye çocuğu olanlar uğraşmaz tabii 6 yıl hiç korunmadim kendiliğinden olmuyor benim o yüzden pozisyonun derecesine bile dikkat ediyorum bir sey vesile olur diye. Yani kullandığım kürlerle olur da kaliteli bir yumurtam olursa ve bir tane sağlıklı spermcik pozisyonlarla falan yumurtaya ulasabilsin diye...

Kızlar merhaba size bir sorum olacak ama ne olur beni cevapsız bırakmayın. 10 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün aşırı başım dönüyor sizce hamile miyim ? biliyorum test için erken ama fikir verin bana ne olurr

Bir de ovulasyon testinin şöyle bir artisi var çocuğu olmayanlar her ay 2 günde bir iliskiye girip kendini ve evliligini yipratacagina sadece ovulasyon gunleri zorunlu hissetsinler bence.

Bnce canım 12 gün en azından geçsin öyle test yap

Bnce canım 12 gün en azından geçsin öyle test yap
aslında erken öğrenmekten de korkuyorum daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdm yine öyle olur diye korkuyorum. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kaç kere ama hiç böyle olmamıştı heyecanlandım size yazayım dedim

Bir de ovulasyon testinin şöyle bir artisi var çocuğu olmayanlar her ay 2 günde bir iliskiye girip kendini ve evliligini yipratacagina sadece ovulasyon gunleri zorunlu hissetsinler bence.
haklısın . şimdi bizim evde hastamız var oyüzden 2 günde bir değerlendirmek - hastaya bakmak - işe gitmek açıkçası insanı psikoljik olarak yıpratıyor. bu testler benim için çok çok iyi oldu

merhaba Kızlar,
birşey soracaktım benim ovulasyon testim böyle çıktı. dün ve bugün pik yapmış. ilişkiye devam edeyim mi. yanına tik attıklarım ilişki oldugu günler. eşimde aglütinasyon (kümeleşme) pozitif çıkmıştı. fakat doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi. fakat biz 2 yıldır korunmuyoruz. ve 1 gün arayla mı olmalı yoksa peşpeşe bu günler değerlendirilmeli mi bilmiyorum. geçen ay yine ovulasyon takibi yaptım ve pozitif oldugu günün öncesini de sayarak 6 gün peşpeşe ilişki oldu fakat gebelik oluşmadı. yardımcı olabilir misiniz? 1 gün arayla mı devam edeyim yoksa peşpeşe bi kaç gün daha değerlendireyim mi :) cevap verenlere şimdiden teşekkür ettim

merhaba canım doktorlar 1 gün arayla öneriyor sperm kalitesi yüksek olsun diye

Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
Kızlar, her pik gördüğümüzde yumurtluyoruz anlamına gelmiyor... en sağlıklısı ovü günlerinde doktorda ultrason yaptırıp baktırmak...dr yumurta ne kadar büyümüş çatlamak üzere mi yoksa küçük mü diye söylüyor... imkanınız varsa daha kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…