ben günde 10 damla kullanmıştımBenim çarşamba günü bitti damlam 4 damla olarak alırdım.
Yumurtanın çatlamasını gördüysen gerek yok canım harcama testlerini.
Olabilr canım her doktor gerek gördüğü şekilde yazabilir. İnşallah geçmiştir de birdaha olmaz.ben günde 10 damla kullanmıştım
benden umut yok canım ilişki yaşayamadık o yüzden test yapsamda bişey çıkmazBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, @Balzamiksirke, @midge ,
umudum58 , @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
Tekrar mı yumurtluyorum koyulaşma var die dün de atmıştım evet demiş bu gün de yap at bana demiş attım son testi de henüz cevap vermedi perşembe cumartesi değerlendir demiş zaten öyle değerlendiriyorumPeki bu kadar yakın yumurtlama olur muymuş yani aaa olursa çok ilginç.ben bilemedim hepsini aklım aldı da bunu almadı..sana iki kere mi yumurtladın dedi
Bak bunu bilmezdim erken olduğunu arasındaki günü tamam canım sağolasın bilgin içinTekrar mı yumurtluyorum koyulaşma var die dün de atmıştım evet demiş bu gün de yap at bana demiş attım son testi de henüz cevap vermedi perşembe cumartesi değerlendir demiş zaten öyle değerlendiriyorum
Bizim olmadığı için bunca uğraş zaten. Şak diye çocuğu olanlar uğraşmaz tabiiBence bu kadar kasmamak lazım.Yok Ovu testi ,yok yumurtladim .Yok yumurtam çatladı .İlişki gününü kaçırdım bu ay çocuğum olmaz .Bence bu kadar irdeledigimiz ve sitrese girdiğimiz için olacağı varsa da olmuyor.Ben o kadar dikkat ettim,takvim takip ettim .Akıntı takip ettim.Vucut isimi takip attım .Pozisyona dikkat ettim.İliskiden sonra kalkmadim falan filan.Cok yakın arkadaşım da denedi bu ay .Ben bunlari soyledikce o ne ya .Ben yapmadım dedi hep .Ne zaman yumurtladi onu bile bilmiyor .Şaşırdı .Onu nasıl biliyorsun ki diye ama o hamile kaldı .Ben değilim ..
Yaa bnmde çarşamba bitti kız ne çok tesadüf oluyor sendeBenim çarşamba günü bitti damlam 4 damla olarak alırdım.
Bnce canım 12 gün en azından geçsin öyle test yapKızlar merhaba size bir sorum olacak ama ne olur beni cevapsız bırakmayın. 10 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün aşırı başım dönüyor sizce hamile miyim ? biliyorum test için erken ama fikir verin bana ne olurr
aslında erken öğrenmekten de korkuyorum daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdm yine öyle olur diye korkuyorum. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kaç kere ama hiç böyle olmamıştı heyecanlandım size yazayım dedimBnce canım 12 gün en azından geçsin öyle test yap
haklısın . şimdi bizim evde hastamız var oyüzden 2 günde bir değerlendirmek - hastaya bakmak - işe gitmek açıkçası insanı psikoljik olarak yıpratıyor. bu testler benim için çok çok iyi olduBir de ovulasyon testinin şöyle bir artisi var çocuğu olmayanlar her ay 2 günde bir iliskiye girip kendini ve evliligini yipratacagina sadece ovulasyon gunleri zorunlu hissetsinler bence.
ayy canım dün akşam girmedim, dün yapsan iyi olurdu, pik olmuştu.. son durum nedir?yaptın mı es mi geçtin...Ya ben dün yapmısdım bugunü es geçsem sorun olurmu sizce
merhaba canım doktorlar 1 gün arayla öneriyor sperm kalitesi yüksek olsun diyemerhaba Kızlar,
birşey soracaktım benim ovulasyon testim böyle çıktı. dün ve bugün pik yapmış. ilişkiye devam edeyim mi. yanına tik attıklarım ilişki oldugu günler. eşimde aglütinasyon (kümeleşme) pozitif çıkmıştı. fakat doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi. fakat biz 2 yıldır korunmuyoruz. ve 1 gün arayla mı olmalı yoksa peşpeşe bu günler değerlendirilmeli mi bilmiyorum. geçen ay yine ovulasyon takibi yaptım ve pozitif oldugu günün öncesini de sayarak 6 gün peşpeşe ilişki oldu fakat gebelik oluşmadı. yardımcı olabilir misiniz? 1 gün arayla mı devam edeyim yoksa peşpeşe bi kaç gün daha değerlendireyim mi :) cevap verenlere şimdiden teşekkür ettim
Eki Görüntüle 2790903
evet canım çatlamış... dün yazdığın gün çatlama olmus.Eki Görüntüle 2790219 Kızlar sizce çatlamış mı
Kızlar, her pik gördüğümüzde yumurtluyoruz anlamına gelmiyor... en sağlıklısı ovü günlerinde doktorda ultrason yaptırıp baktırmak...dr yumurta ne kadar büyümüş çatlamak üzere mi yoksa küçük mü diye söylüyor... imkanınız varsa daha kesin...Benim tsh 0.2 gebelik o yüzden mi olmuyordur yumurtlama oluyor ama pik goruyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?