Yapmadım ama bence bugun devam edıyor cınkı hala akıntım var nasip yaayy canım dün akşam girmedim, dün yapsan iyi olurdu, pik olmuştu.. son durum nedir?yaptın mı es mi geçtin...
Bat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, @Balzamiksirke, @midge , @umudum58, @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
ayyy eveeettt çok heycanlııııBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, @Balzamiksirke, @midge , @umudum58, @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
Bu yüzden buradayız belki deYaa
Yaa bnmde çarşamba bitti kız ne çok tesadüf oluyor sendebnde 4 damla almak lazım
En guzeli bi gun ara vererek yapmak bence . Yada sadece pik ve sonraki 2 gun ardarda yapmak. Esinin durumuna gore tabikimerhaba Kızlar,
birşey soracaktım benim ovulasyon testim böyle çıktı. dün ve bugün pik yapmış. ilişkiye devam edeyim mi. yanına tik attıklarım ilişki oldugu günler. eşimde aglütinasyon (kümeleşme) pozitif çıkmıştı. fakat doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi. fakat biz 2 yıldır korunmuyoruz. ve 1 gün arayla mı olmalı yoksa peşpeşe bu günler değerlendirilmeli mi bilmiyorum. geçen ay yine ovulasyon takibi yaptım ve pozitif oldugu günün öncesini de sayarak 6 gün peşpeşe ilişki oldu fakat gebelik oluşmadı. yardımcı olabilir misiniz? 1 gün arayla mı devam edeyim yoksa peşpeşe bi kaç gün daha değerlendireyim mi :) cevap verenlere şimdiden teşekkür ettim
Eki Görüntüle 2790903
morelini sakın bozma canım hafta cuma tekrar dene benceBenim bat 2 mart ama evde test vardı dayanamadım yaptım, olumsuz şuan malesef
Aslında gün geçerse yaparım diyordum ama evde test olunca merak ağır bastımorelini sakın bozma canım hafta cuma tekrar dene bence
benımde vardı evde test ama göz önünden kaldırdım insan gerçekten dayanamıyor. ben zaten normalde sabırsız bir insanımAslında gün geçerse yaparım diyordum ama evde test olunca merak ağır bastı
Çok doğru gerçekten... irdeledikçe olmuyor. Kafaya takıyoruz. neden olmadı, b,r sorun mu var. Bir forumda bir kız yazmıştı sorununu acaba bende de ondan mı var...yoksa kısır mıyım, yoksa bu muyum, falan filan... Rahat olanlar hamilelik haberi alıyor kızlar, bir forumda gördüm yine ne zaman bırakmış artık düşünmicem kendimi hobilerime vereceğim diyen biri ertesi ay hamilelik haberi almış...Bence bu kadar kasmamak lazım.Yok Ovu testi ,yok yumurtladim .Yok yumurtam çatladı .İlişki gününü kaçırdım bu ay çocuğum olmaz .Bence bu kadar irdeledigimiz ve sitrese girdiğimiz için olacağı varsa da olmuyor.Ben o kadar dikkat ettim,takvim takip ettim .Akıntı takip ettim.Vucut isimi takip attım .Pozisyona dikkat ettim.İliskiden sonra kalkmadim falan filan.Cok yakın arkadaşım da denedi bu ay .Ben bunlari soyledikce o ne ya .Ben yapmadım dedi hep .Ne zaman yumurtladi onu bile bilmiyor .Şaşırdı .Onu nasıl biliyorsun ki diye ama o hamile kaldı .Ben değilim ..
bu da doğru haklısınız, biz elimizden geleni yapalım ama zorlamayalım.... geri Allah'a kalmış... bir fıkra var ya Nasreddin hocanın aklıma o geldi:Bir yandan öyle bir yandan değil.Tabiki çok kasıp yok kaçırdım yok şöyle yok böyle yapmadım yok pik görmedim olayına sonuna kadar katılıyorum aşırıya kaçıp yormamak lazım kendimizi. Ama birde şu var herkes arkadaşın ve onun gibiler gibi şanslı olmuyor ki. 3 yıldır istiyorum yok Bende bunca işlerin içinde olmadan bebeğim olsun istyrm hemde çok hiç de heves değilim yok ilk değil son idrar yok o pozisyon değil bu ama inanki insan birşeyi isteyince her yolu denemek istiyor kendi adıma diyeyim çaresizlik insanı bunlara sürüklüyor olsun çabası bu üzüntümü bile herkese söyleyemiyorum açık açık çünkü herkes olduğu konumdan konuşuyor cevabı ona göre oluyor ve bu insanı ikna etmiyor. Ben herşeyi zor olanlardanım kılı kırk yarmasam bu çocuk da kolay olmayacak eminim. Benim artık deneyecek yolum yok olsa onu denerdim umut bu canım olsun kimisi ovulasyon kimisi o pozisyon derken olur belki bizlerin halinden bizim dışımızda kimse anlamaz.'ALLAH 'Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık.'' demiş bizde çabalıyoruz olursa Allahtan Olmazsa da Allahtan denemedik demekten iyidir denemek. .
Lavi12 arkadaşım daha önce bat tarihini 6 Mart olarak değiştirebilir misiniz diye iki defa yazdim.Gunler geçmek bilmiyorBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
Ya tutarsa bizim debu da doğru haklısınız, biz elimizden geleni yapalım ama zorlamayalım.... geri Allah'a kalmış... bir fıkra var ya Nasreddin hocanın aklıma o geldi:
Bazı insanlar olması güç istekleri uğruna zamanlarını harcarlar. Nasrettin Hoca da bu konuda nasihat verebilmek için göl kenarına yoğurt mayasıyla gitmiş. Eline kaşığı almış ve başlamış mayayı göle dökmeye. Hoca'yı görenler, "Hoca, sen ne yapıyorsun?" demişler hayret içinde. Hoca bir göle bakmış, bir şaşkınlıkla kendisini izleyenlere ve gülerek "Göle yoğurt mayası çalıyorum," demiş. Birisi Hoca'nın yanına yaklaşıp "Olur mu, göl yoğurt mayası tutar mı hiç?" deyince Nasrettin Hoca cevaplamış, "Ya tutarsa?"
çok aminnnnn :)))Ya tutarsa bizim detutarda Bebiş olursa
İyi yaptın canım valla burda insan heyacanı endişesini yazası geliyor azalıyor çünkü öyle inşallah hayırlısyla sağlıkla hamile kalırsın cnm Allah herkese nasip etsin endişe etme dua et bol bol inşallah olacakaslında erken öğrenmekten de korkuyorum daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdm yine öyle olur diye korkuyorum. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım kaç kere ama hiç böyle olmamıştı heyecanlandım size yazayım dedim
Benim 9 gün kaldı ben bile merak edip test yaptım bugün dayanamıyo ki insanAslında gün geçerse yaparım diyordum ama evde test olunca merak ağır bastı
İnşallah herkesten hayırlı haberleri alırızBenim 9 gün kaldı ben bile merak edip test yaptım bugün dayanamıyo ki insangünün geçsin tekrar yap inşallah bebiş vardır
İnşallahİnşallah herkesten hayırlı haberleri alırız
Yaa işte ben mesela uzun zamandır olmayınca kafaya takmayayım diyorum ama öyle dediğimde daha çok takılıyor kafama kasıyorum bu sefer de kendimiKafaya takip takmamakla çok ilgisi olduğunu sanmıyorum ben. İlk hamileliğimde bir an aklımdan atamıyordum acaba olcak mı hamile miyim diye diye uyku uyuyamıyordum resmen. İlk aydan hamile kalmıştım demek ki etkisi yokmuş tesaduf oluyor.
Strese girmemeye çalışarak dur düşünmiyim dur test yapmıyım diyerek kendinizi daha da strese sokmayın
içinden geldiği gibi davranmak en büyük rahatlık. o ay kafaya takasın varsa okuyup araştırasın varsa öyle yaparsın öteki ay sıkılmışsındır başka şeylerle ilgilenmek istersin öyle yaparsın. içinizden gelene zıt davranmaya çalışmayın bence en rahatı bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?