Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kizlar bana dun gece bir sitma girdi titremekten oldum corap giydim yorganin altinda iki buklum oldum. Gecen ayda olmustu yumurtlamadan sonra. Bagisiklik mi dusuyo nedir?

En guzeli bi gun ara vererek yapmak bence . Yada sadece pik ve sonraki 2 gun ardarda yapmak. Esinin durumuna gore tabiki

Çok doğru gerçekten... irdeledikçe olmuyor. Kafaya takıyoruz. neden olmadı, b,r sorun mu var. Bir forumda bir kız yazmıştı sorununu acaba bende de ondan mı var...yoksa kısır mıyım, yoksa bu muyum, falan filan... Rahat olanlar hamilelik haberi alıyor kızlar, bir forumda gördüm yine ne zaman bırakmış artık düşünmicem kendimi hobilerime vereceğim diyen biri ertesi ay hamilelik haberi almış...

bu da doğru haklısınız, biz elimizden geleni yapalım ama zorlamayalım.... geri Allah'a kalmış... bir fıkra var ya Nasreddin hocanın aklıma o geldi:

Bazı insanlar olması güç istekleri uğruna zamanlarını harcarlar. Nasrettin Hoca da bu konuda nasihat verebilmek için göl kenarına yoğurt mayasıyla gitmiş. Eline kaşığı almış ve başlamış mayayı göle dökmeye. Hoca'yı görenler, "Hoca, sen ne yapıyorsun?" demişler hayret içinde. Hoca bir göle bakmış, bir şaşkınlıkla kendisini izleyenlere ve gülerek "Göle yoğurt mayası çalıyorum," demiş. Birisi Hoca'nın yanına yaklaşıp "Olur mu, göl yoğurt mayası tutar mı hiç?" deyince Nasrettin Hoca cevaplamış, "Ya tutarsa?"

Ya tutarsa bizim de tutarda Bebiş olursa

İyi yaptın canım valla burda insan heyacanı endişesini yazası geliyor azalıyor çünkü öyle inşallah hayırlısyla sağlıkla hamile kalırsın cnm Allah herkese nasip etsin endişe etme dua et bol bol inşallah olacak

Hadi kızlar yorum bekliyorum canlarım lütfen testi yapanlar ve anlayanlar yazssin hadi kuzularim

Eklentiler

• 20210226_134701.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 20210226_134659.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210226_134655.webp
    25 KB · Görüntüleme: 51
Yaa işte ben mesela uzun zamandır olmayınca kafaya takmayayım diyorum ama öyle dediğimde daha çok takılıyor kafama kasıyorum bu sefer de kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…