Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kizlar bende yeni başladım ovu takip testimi anlamadım devam edeyim mi yoksa bitmismi

Eklentiler

• IMG20210226153621.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 57
Ben hiç daha önce ovu testinde ikinci çizgi görmedim bu ay şaşkınım.ne yapacam bide hiç değerlendirme.olmadi akıl verin nolur kizlar

Merhaba kızlar. Ben gebeliği erteledim ama yumurtlama olacak mı merak ediyorum bugün öğlen test saatlerini kaçırdım. Akşam 8-10 arası test yapsam yumurtlama pikse görür müyüm acaba 15. Gün bugün. Normalde 13:30 - 14:00 gibi yapıyordum kaçmış mıdir acaba

Benim 16.gun sabah pik di şimdi yaptım iyice pik

Eklentiler

• IMG_20210226_181356.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Mecbur her gün test yapıcaz artık

Faydasi oldu mu q10 un acaba,bide neye baslayacaksiniz simdibende arastiriyorum iyi bi destek te
Valla ben bi faydasini gormedim faydasi hucreleri genclestiriyor ama bi ay kullanimla sanirim bu gerceklesmez:) prowomen a basladim simdi sase suya dokmeli hap olsa daha guzel olurdu gerci ama napalimprowomeni cok oneriyorlar ama onunda 1 ay kullanim degil sirekli bir kullanim lazim. Eger folik asit kullaniyosaniz da ara vermeniz lazim cunku icinde yuksek miktarda folik asit varBiseyleri duzeltelim derken over dose olmayalim

Yok yahu neden kacsin yap bence takilma onlara saatlere yani. okadar stres yapma kendine .

Bende bu ay prowonen kullandım ama pik gördükten sonra yani bugünden sonra içmeye eğim bı daha ki adet başlayınca tekrar içerim inşaallah adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…