Aksama guncellicemLavi12 arkadaşım daha önce bat tarihini 6 Mart olarak değiştirebilir misiniz diye iki defa yazdim.Gunler geçmek bilmiyorNe olur artık değiştirebilir misiniz?
Benim 16.gun sabah pik di şimdi yaptım iyice pikMerhaba kızlar. Ben gebeliği erteledim ama yumurtlama olacak mı merak ediyorum bugün öğlen test saatlerini kaçırdım. Akşam 8-10 arası test yapsam yumurtlama pikse görür müyüm acaba 15. Gün bugün. Normalde 13:30 - 14:00 gibi yapıyordum kaçmış mıdir acaba
Mecbur her gün test yapıcaz artık23 günde bir adet görmene göre olursa en erken 12.gün gibi 28 günde bir adet görürsen 14.gün pik olma ihtimali varbende 28.günde bir gördüğüm zaman 17.günde gördüğüm oldu yani test pik dediği yere kadar önü var
Valla ben bi faydasini gormedim faydasi hucreleri genclestiriyor ama bi ay kullanimla sanirim bu gerceklesmez:) prowomen a basladim simdi sase suya dokmeli hap olsa daha guzel olurdu gerci ama napalimFaydasi oldu mu q10 un acaba,bide neye baslayacaksiniz simdibende arastiriyorum iyi bi destek te
Bence bi gun daha yap bakalim garanti olsun.Merhabalar kizlar bende yeni başladım ovu takip testimi anlamadım devam edeyim mi yoksa bitmismi
Yok yahu neden kacsin yap bence takilma onlara saatlere yani.Merhaba kızlar. Ben gebeliği erteledim ama yumurtlama olacak mı merak ediyorum bugün öğlen test saatlerini kaçırdım. Akşam 8-10 arası test yapsam yumurtlama pikse görür müyüm acaba 15. Gün bugün. Normalde 13:30 - 14:00 gibi yapıyordum kaçmış mıdir acaba
Masallah bayagi pik hemdeBenim 16.gun sabah pik di şimdi yaptım iyice pik
Beni bu stres mahvetti zatenYok yahu neden kacsin yap bence takilma onlara saatlere yani.okadar stres yapma kendine .
Olsun bir ay yapınca ikinci ay eğlenceye biniyor yapası geliyor insanınMecbur her gün test yapıcaz artık
Değerlendirme olmadı hiç belkide geç kaldım:)acaba kist olmuş olabilirmi ya aklım o da geliyorBence bi gun daha yap bakalim garanti olsun.
Kaçıncı gün başladınız ki?Merhabalar kizlar bende yeni başladım ovu takip testimi anlamadım devam edeyim mi yoksa bitmismi
12 de pik 13 çatlama olmuş bnceHadi kızlar yorum bekliyorum canlarım lütfen testi yapanlar ve anlayanlar yazssin hadi kuzularim
Bende bu ay prowonen kullandım ama pik gördükten sonra yani bugünden sonra içmeye eğim bı daha ki adet başlayınca tekrar içerim inşaallah adet olmamValla ben bi faydasini gormedim faydasi hucreleri genclestiriyor ama bi ay kullanimla sanirim bu gerceklesmez:) prowomen a basladim simdi sase suya dokmeli hap olsa daha guzel olurdu gerci ama napalimprowomeni cok oneriyorlar ama onunda 1 ay kullanim degil sirekli bir kullanim lazim. Eger folik asit kullaniyosaniz da ara vermeniz lazim cunku icinde yuksek miktarda folik asit var Biseyleri duzeltelim derken over dose olmayalim
Aynen bende ilk defa c yi bu kadar silik gördüm sabahtan beri sırtım belim ağrıyor hala yumurtlayamadim az önce prowomen içtim yumurtlamaya yardımcı olur belkiMasallah bayagi pik hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?