- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Bence devam et şüpheliKizlar benim testin durumu bu ne yapmak lazim devam etmeme gerek var mi
Eki Görüntüle 2791017
Çok güzel pik olmuşBenim 16.gun sabah pik di şimdi yaptım iyice pik
Ya öncelikle demeden geçemicem çok muazzam test insan net cevap verebileceği en güzel ovulasyon testimerhaba Kızlar,
birşey soracaktım benim ovulasyon testim böyle çıktı. dün ve bugün pik yapmış. ilişkiye devam edeyim mi. yanına tik attıklarım ilişki oldugu günler. eşimde aglütinasyon (kümeleşme) pozitif çıkmıştı. fakat doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi. fakat biz 2 yıldır korunmuyoruz. ve 1 gün arayla mı olmalı yoksa peşpeşe bu günler değerlendirilmeli mi bilmiyorum. geçen ay yine ovulasyon takibi yaptım ve pozitif oldugu günün öncesini de sayarak 6 gün peşpeşe ilişki oldu fakat gebelik oluşmadı. yardımcı olabilir misiniz? 1 gün arayla mı devam edeyim yoksa peşpeşe bi kaç gün daha değerlendireyim mi :) cevap verenlere şimdiden teşekkür ettim
Eki Görüntüle 2790903
Tabi ki değerlendir bu akşam piksin sen sakın kacirmamerhaba Kızlar,
birşey soracaktım benim ovulasyon testim böyle çıktı. dün ve bugün pik yapmış. ilişkiye devam edeyim mi. yanına tik attıklarım ilişki oldugu günler. eşimde aglütinasyon (kümeleşme) pozitif çıkmıştı. fakat doktor gebeliğe engel olmadığını söyledi. fakat biz 2 yıldır korunmuyoruz. ve 1 gün arayla mı olmalı yoksa peşpeşe bu günler değerlendirilmeli mi bilmiyorum. geçen ay yine ovulasyon takibi yaptım ve pozitif oldugu günün öncesini de sayarak 6 gün peşpeşe ilişki oldu fakat gebelik oluşmadı. yardımcı olabilir misiniz? 1 gün arayla mı devam edeyim yoksa peşpeşe bi kaç gün daha değerlendireyim mi :) cevap verenlere şimdiden teşekkür ettim
Eki Görüntüle 2790903
Testine ne zaman başladın ve kaçıncı günün? Birde nasıl yapıyorsun? Yani kaçla kaç arası sıvı alımını ne zaman kesiyorsun?Ben hiç daha önce ovu testinde ikinci çizgi görmedim bu ay şaşkınım.ne yapacam bide hiç değerlendirme.olmadi akıl verin nolur kizlar
Hayır tabi ki de devam etmelisin sakın bırakma neye göre bırakıyorsun kiKizlar benim testin durumu bu ne yapmak lazim devam etmeme gerek var mi
Eki Görüntüle 2791017
Icmeyi biraktin mi neden?Bende bu ay prowonen kullandım ama pik gördükten sonra yani bugünden sonra içmeye eğim bı daha ki adet başlayınca tekrar içerim inşaallah adet olmam
Koyulasmis siliklesmisHayır tabi ki de devam etmelisin sakın bırakma neye göre bırakıyorsun ki
Kiz yapabilen var sabahin korundeYa öncelikle demeden geçemicem çok muazzam test insan net cevap verebileceği en güzel ovulasyon testiilişkileri bile işaretlemişsin valla çok iyi. Gelelim testine peşpeşe yap pik olmuşken o ay tutmadıysa bu ay tutar bilinmez ki ama sabaha karşı yapmanı tavsiye ederim o zaman çok iyiymiş spermler de canlı hareketli olurmuş.
Eee istiyorsan bazen gemileri yakacaksın çocuk yapmak zor işmiş.Kiz yapabilen var sabahin korundebiz o igne zamani yapalim dedik ayy ne stres afyonumuz patlamamis vazgectik bi kac sonra denedim iyyyy bide bunun stresi var lanet gelsin
Ben bilemedim yani pik olan yerini göremedim. Akşam mı yapıyorsun testlerini anlayamadım canım. Bilmiyorum sen nasıl istersen öyle yap sonra aklında yapsa mıydım demek istemezsen devam et en azından 18.günekadar filan.Koyulasmis siliklesmis
Yumurtlama dönemi içeyim dedim kendimceIcmeyi biraktin mi neden?
dr lar genelde 1 gun ara ile temas öneriyorlar bir gün önce olduysa zaten yumurtlama olursa içerde canlı sperm olmus olmuyor muBu arada gerçekten bugun akşam 8 den sonra akıntım oldu sanki regl oldu sandım baktım şeffaf yapışkan sonra farkettım ki üşümüyorum kot çeketle çıktım ki normalde donarım birde kasıklarımda ağrım oldu nasip ya bakalım olcak mı 1 günde bitmez bu yumurtlama inş bugunu esgeçmek zorunda kaldım nasipse yarın
Oyle yapiyimBen bilemedim yani pik olan yerini göremedim. Akşam mı yapıyorsun testlerini anlayamadım canım. Bilmiyorum sen nasıl istersen öyle yap sonra aklında yapsa mıydım demek istemezsen devam et en azından 18.günekadar filan.
Valla eşimle de bu aralar iyi değiliz, 2 gün iyi 1 hafta küsOlsun bir ay yapınca ikinci ay eğlenceye biniyor yapası geliyor insanın
Yarın oburgun pik görürsün acele etme benim dongum 26 27 ben iki aydır 16.gun pik goruyrm normalde 13 14 de olmcli ama geç oluyorKızlar 10. Günden başladım öncesinde olmadığına eminim yumurtlama. Reglim 28-30 arası. Sizce bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım
Umarım görürüm canım ya vallahi vücudum artık o kadar değişik ki. Sanki bütün değerlerim bozuk kötü gibi geliyor. Bir şey de çıkmadı halbuki sanırım bu bebek yolu beni çok yordu kendi kendimi yiprattim çok sağol cevap verdiğin içinYarın oburgun pik görürsün acele etme benim dongum 26 27 ben iki aydır 16.gun pik goruyrm normalde 13 14 de olmcli ama geç oluyor
Öleymiş bende okudum ben sadece şeyi merak ettım mesela biz 1 hafta hiç yapmadık yaptıgımız günün ertesi günü pik oldu bayatlamışmıdırdr lar genelde 1 gun ara ile temas öneriyorlar bir gün önce olduysa zaten yumurtlama olursa içerde canlı sperm olmus olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?