Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öncelikle demeden geçemicem çok muazzam test insan net cevap verebileceği en güzel ovulasyon testi ilişkileri bile işaretlemişsin valla çok iyi. Gelelim testine peşpeşe yap pik olmuşken o ay tutmadıysa bu ay tutar bilinmez ki ama sabaha karşı yapmanı tavsiye ederim o zaman çok iyiymiş spermler de canlı hareketli olurmuş.

Tabi ki değerlendir bu akşam piksin sen sakın kacirma

Ben hiç daha önce ovu testinde ikinci çizgi görmedim bu ay şaşkınım.ne yapacam bide hiç değerlendirme.olmadi akıl verin nolur kizlar
Testine ne zaman başladın ve kaçıncı günün? Birde nasıl yapıyorsun? Yani kaçla kaç arası sıvı alımını ne zaman kesiyorsun?

Kiz yapabilen var sabahin korunde biz o igne zamani yapalim dedik ayy ne stres afyonumuz patlamamis vazgectik bi kac sonra denedim iyyyy bide bunun stresi var lanet gelsin

Kiz yapabilen var sabahin korunde biz o igne zamani yapalim dedik ayy ne stres afyonumuz patlamamis vazgectik bi kac sonra denedim iyyyy bide bunun stresi var lanet gelsin
Eee istiyorsan bazen gemileri yakacaksın çocuk yapmak zor işmiş. Ayrıca işte Afyon patlamadan aklın yerinde değilken yapmak lazım yerinde olursa daha stres işte ama cidden bazen tık yok onu da yaşadım yok yani yok zorla değil ya

Koyulasmis siliklesmis
Ben bilemedim yani pik olan yerini göremedim. Akşam mı yapıyorsun testlerini anlayamadım canım. Bilmiyorum sen nasıl istersen öyle yap sonra aklında yapsa mıydım demek istemezsen devam et en azından 18.günekadar filan.

Kızlar 10. Günden başladım öncesinde olmadığına eminim yumurtlama. Reglim 28-30 arası. Sizce bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_20210226_200757.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
Ya hanimlar bu çatlatma ignesini kullananlar ozellikle size sorum. Kac doktora gittiysem bana vermiyor siz nasil aldiniz. hep bi tahlil vs ıstiyor birine gittim hormon tahlil ultrason rahim filmi dedi digeri eşimden sperm testi bunları toplayana kadar da 6 ay oldu nerdeyse bugun ki doktords tekrar tahlilimi yenilememi istedi ama bu pandemiden dolayi esim issiz ssk yok bi ton para istediler yaptiramadim aglaya aglaya eve geldim

dr lar genelde 1 gun ara ile temas öneriyorlar bir gün önce olduysa zaten yumurtlama olursa içerde canlı sperm olmus olmuyor mu

Yarın oburgun pik görürsün acele etme benim dongum 26 27 ben iki aydır 16.gun pik goruyrm normalde 13 14 de olmcli ama geç oluyor
Umarım görürüm canım ya vallahi vücudum artık o kadar değişik ki. Sanki bütün değerlerim bozuk kötü gibi geliyor. Bir şey de çıkmadı halbuki sanırım bu bebek yolu beni çok yordu kendi kendimi yiprattim çok sağol cevap verdiğin için

dr lar genelde 1 gun ara ile temas öneriyorlar bir gün önce olduysa zaten yumurtlama olursa içerde canlı sperm olmus olmuyor mu
Öleymiş bende okudum ben sadece şeyi merak ettım mesela biz 1 hafta hiç yapmadık yaptıgımız günün ertesi günü pik oldu bayatlamışmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…