Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim. Sabah olmuyor ya çalışıyoruz mecbur akşamları oluyor ama eşim macun kullanıyor sperm sayısını vs. Arttırıyormuş akşam üzeri test yaptım silikleşmişti çatladı heralde hafif hafif ağrı da vuruyor o yüzden bu akşamı da değerlendiricem. Artık gerisi Allah'a kaldı hayırlısı inşallah

Bir doktorda sabredip onunla devam etmen lazim canim once ultrason takibi ilac kullanma sonra catlatma ignesi bunlarin hepsi sigorta yoksa ucretli olur.
Bunlari karsilarken zorlanacaksan çocuğu biraz ertelemeni öneririm çünkü çocuğun masrafi cok daha fazla

Kızlar bu arada bugün son kontrole gittim doktora. İkinci yumurta da çatlamış ama sonra kiste dönüşmüş gibi dedi Dr. Rahim yumurta çatlama sonrası hazırlığını yapmış dedi.adet gününe kadar bekleyeceğiz artık? Bu aydan çok umudum da yok bilmiyorum ya. Daha 6 mart a çok var. Dr bide progesteron tahlili istedi. Kan verdim de yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar, telefon ile haberleşeceğiz ama onu niye istedi demedi de bişey? Regl olduktan sonra gel polip i alırız dedi.dr da pek umutlu değil hamile kalacağımdan anladım yani
Bide kasık ağrılarım oluyor arada tuhaf batmalar filan dedim. Kistler öyle küçük batmalar sancılar yapar dedi.yani acaba hamilelik belirtisi mi diye umutlanmayayım diye kesti önümü

Ben de sizin adınıza sevinmistim acaba ikiz olur mu diye.Benim de bat 6 Mart.Zar zor değerlendirdik ama hiç umudum yok nedenini de bilemiyorum.Gecmis olsun.

şubat ayı değişik bi topikti ya koşarak kaçtım resmen kafayı yiyecektim :)
Benimde bat 9 Mart pik bugün gördüm
benimde 9 mart bat ayyyyy şubat bir bitseydi
baş dönmesi gebelikten de olur ama bi sürü şey de etkiler bence 2 gün sonra test yap ve rahatla :)
ya malesef zor oluyor bu süreç bende kaç kez gittim 1 yıl dene deyip gönderdiler. bu gidişimde artık 1 yılı geçti nerdeyse 2 yıl olacak dedim diye verdi doktor. ama dediğin gibi eşimin sonuçları ve benim sonuçlarım elimdeydi günceldi. malesef tahlil sonuçları olması lazım. çok masraflı bu arada iğne 140 tl

Kızlarrrr şimdi benim bu ay yumurtlama çatlama hepsi bitti gitti. ne zamana kadar devam etmeliyim değerlendirme işlemlerine dün çatlama oldu en son. Ay kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle yazınca

Çalışan için zor ona eminim. İnsan birak ilişkiyi elleri kolları bazen oynamıyor o kadar yorgun düşüyor. İnşlh olur hayırlısıyla Allah büyük

Kızlarrrr şimdi benim bu ay yumurtlama çatlama hepsi bitti gitti. ne zamana kadar devam etmeliyim değerlendirme işlemlerine dün çatlama oldu en son. Ay kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle yazınca
Canım artık gürk moduna girip yumurtanın üstüne yat hiç daha birşey düşünme

Valla eşimle de bu aralar iyi değiliz, 2 gün iyi 1 hafta küs bir de onu denklemem lazım iyi olduğumuz zamanlara
İnanır mısın ben hep aklımda bu ilişki olduğu zaman eşimle küs oluyorum ayy yapsam mı yapmasam mı herşey çıkar için barışsam mı oysa ki öyle sebeb de sebeb olsa küs olma duygusu çık aklımdan zamanı değil diyorum

Bizde ben gidip barışmasam 1 yıl bile küs kalır konuşuyoruz da soğuk

Progesteron 20 üzeri ise yumurtlama olmuş demektir âdetin 21. Günü istenir genelde

Ya benim doktor 1 ay kullandirdi folibolu.adet olunca biraktirdi.bu ay da 1 kutu bitirdiysen gerek yok daha dedi.ama bitmeden biraktirdi kio zaman bende prowomen e gecis yapayim

Benimde kasik agrilarim oluyo doktora mesaj attim ppliplerim vardi onlardan kaynakli olabilir mi diye. Muhtemel dedi. Gel bakalim dedi adetimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…