Ya öncelikle demeden geçemicem çok muazzam test insan net cevap verebileceği en güzel ovulasyon testiilişkileri bile işaretlemişsin valla çok iyi. Gelelim testine peşpeşe yap pik olmuşken o ay tutmadıysa bu ay tutar bilinmez ki ama sabaha karşı yapmanı tavsiye ederim o zaman çok iyiymiş spermler de canlı hareketli olurmuş.
Ben erken gebelik yaptım negatifBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, B Balzamiksirke , @midge , @umudum58, @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
Bir doktorda sabredip onunla devam etmen lazim canim once ultrason takibi ilac kullanma sonra catlatma ignesi bunlarin hepsi sigorta yoksa ucretli olur.Ya hanimlar bu çatlatma ignesini kullananlar ozellikle size sorum. Kac doktora gittiysem bana vermiyor siz nasil aldiniz. hep bi tahlil vs ıstiyor birine gittim hormon tahlil ultrason rahim filmi dedi digeri eşimden sperm testi bunları toplayana kadar da 6 ay oldu nerdeyse bugun ki doktords tekrar tahlilimi yenilememi istedi ama bu pandemiden dolayi esim issiz ssk yok bi ton para istediler yaptiramadim aglaya aglaya eve geldim
Dün oldu bugün olucak ve yarın da mı yapsakEn guzeli bi gun ara vererek yapmak bence . Yada sadece pik ve sonraki 2 gun ardarda yapmak. Esinin durumuna gore tabiki
Çatlama oldugu gün yapılsa yarınada gerek varmı ki acaba benım de bugun silikleştiDün oldu bugün olucak ve yarın da mı yapsakaz önce testim silikleşmişti çatlama olmuş.
Bir boş bir dolu olsun diyor ya drlar. Yani bazıları da garanti olsun diye üst üste yapıyorÇatlama oldugu gün yapılsa yarınada gerek varmı ki acaba benım de bugun silikleşti
Ay bilemedim kiÇatlama oldugu gün yapılsa yarınada gerek varmı ki acaba benım de bugun silikleşti
Ben de sizin adınıza sevinmistim acaba ikiz olur mu diye.Benim de bat 6 Mart.Zar zor değerlendirdik ama hiç umudum yok nedenini de bilemiyorum.Gecmis olsun.Kızlar bu arada bugün son kontrole gittim doktora. İkinci yumurta da çatlamış ama sonra kiste dönüşmüş gibi dedi Dr. Rahim yumurta çatlama sonrası hazırlığını yapmış dedi.adet gününe kadar bekleyeceğiz artık?Bu aydan çok umudum da yok bilmiyorum ya. Daha 6 mart a çok var. Dr bide progesteron tahlili istedi. Kan verdim de yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar, telefon ile haberleşeceğiz ama onu niye istedi demedi de bişey? Regl olduktan sonra gel polip i alırız dedi.dr da pek umutlu değil hamile kalacağımdan anladım yani
Bide kasık ağrılarım oluyor arada tuhaf batmalar filan dedim. Kistler öyle küçük batmalar sancılar yapar dedi.yani acaba hamilelik belirtisi mi diye umutlanmayayım diye kesti önümü
şubat ayı değişik bi topikti ya koşarak kaçtım resmen kafayı yiyecektim :)Şubatta gördün demi kadınlar çatır çatır ayın başında hamile kaldı sonu hüsran olduhamile olmadığıma inanamadım başı da sonu da şenlensin pat pat gelsin pozitif testler ilk kişi bizim yolumuzu açaçak inşlh
benimde 9 mart bat ayyyyyBenimde bat 9 Martpik bugün gördüm
baş dönmesi gebelikten de olur ama bi sürü şey de etkiler bence 2 gün sonra test yap ve rahatla :)Kızlar merhaba size bir sorum olacak ama ne olur beni cevapsız bırakmayın. 10 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün aşırı başım dönüyor sizce hamile miyim ? biliyorum test için erken ama fikir verin bana ne olurr
ya malesef zor oluyor bu süreç bende kaç kez gittim 1 yıl dene deyip gönderdiler. bu gidişimde artık 1 yılı geçti nerdeyse 2 yıl olacak dedim diye verdi doktor. ama dediğin gibi eşimin sonuçları ve benim sonuçlarım elimdeydi günceldi. malesef tahlil sonuçları olması lazım. çok masraflı bu arada iğne 140 tlYa hanimlar bu çatlatma ignesini kullananlar ozellikle size sorum. Kac doktora gittiysem bana vermiyor siz nasil aldiniz. hep bi tahlil vs ıstiyor birine gittim hormon tahlil ultrason rahim filmi dedi digeri eşimden sperm testi bunları toplayana kadar da 6 ay oldu nerdeyse bugun ki doktords tekrar tahlilimi yenilememi istedi ama bu pandemiden dolayi esim issiz ssk yok bi ton para istediler yaptiramadim aglaya aglaya eve geldim
Çalışan için zor ona eminim. İnsan birak ilişkiyi elleri kolları bazen oynamıyor o kadar yorgun düşüyor. İnşlh olur hayırlısıyla Allah büyükTeşekkür ederim. Sabah olmuyor ya çalışıyoruz mecbur akşamları oluyor ama eşim macun kullanıyor sperm sayısını vs. Arttırıyormuş akşam üzeri test yaptım silikleşmişti çatladı heralde hafif hafif ağrı da vuruyor o yüzden bu akşamı da değerlendiricem. Artık gerisi Allah'a kaldı hayırlısı inşallah
Canım artık gürk moduna girip yumurtanın üstüne yat hiç daha birşey düşünmeKızlarrrr şimdi benim bu ay yumurtlama çatlama hepsi bitti gitti. ne zamana kadar devam etmeliyim değerlendirme işlemlerinedün çatlama oldu en son. Ay kendimi tavuk gibi hissediyorum böyle yazınca
İnanır mısın ben hep aklımda bu ilişki olduğu zaman eşimle küs oluyorum ayy yapsam mı yapmasam mı herşey çıkar için barışsam mıValla eşimle de bu aralar iyi değiliz, 2 gün iyi 1 hafta küsbir de onu denklemem lazım iyi olduğumuz zamanlara
Bizde ben gidip barışmasam 1 yıl bile küs kalırİnanır mısın ben hep aklımda bu ilişki olduğu zaman eşimle küs oluyorum ayy yapsam mı yapmasam mı herşey çıkar için barışsam mıoysa ki öyle sebeb de sebeb olsa küs olma duygusu çık aklımdan zamanı değil diyorum
Progesteron 20 üzeri ise yumurtlama olmuş demektir âdetin 21. Günü istenir geneldeKızlar bu arada bugün son kontrole gittim doktora. İkinci yumurta da çatlamış ama sonra kiste dönüşmüş gibi dedi Dr. Rahim yumurta çatlama sonrası hazırlığını yapmış dedi.adet gününe kadar bekleyeceğiz artık?Bu aydan çok umudum da yok bilmiyorum ya. Daha 6 mart a çok var. Dr bide progesteron tahlili istedi. Kan verdim de yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar, telefon ile haberleşeceğiz ama onu niye istedi demedi de bişey? Regl olduktan sonra gel polip i alırız dedi.dr da pek umutlu değil hamile kalacağımdan anladım yani
Bide kasık ağrılarım oluyor arada tuhaf batmalar filan dedim. Kistler öyle küçük batmalar sancılar yapar dedi.yani acaba hamilelik belirtisi mi diye umutlanmayayım diye kesti önümü
Ya benim doktor 1 ay kullandirdi folibolu.adet olunca biraktirdi.bu ay da 1 kutu bitirdiysen gerek yok daha dedi.ama bitmeden biraktirdi kiValla ben bi faydasini gormedim faydasi hucreleri genclestiriyor ama bi ay kullanimla sanirim bu gerceklesmez:) prowomen a basladim simdi sase suya dokmeli hap olsa daha guzel olurdu gerci ama napalimprowomeni cok oneriyorlar ama onunda 1 ay kullanim degil sirekli bir kullanim lazim. Eger folik asit kullaniyosaniz da ara vermeniz lazim cunku icinde yuksek miktarda folik asit var Biseyleri duzeltelim derken over dose olmayalim
Benimde kasik agrilarim oluyo doktora mesaj attim ppliplerim vardi onlardan kaynakli olabilir mi diye. Muhtemel dedi. Gel bakalim dedi adetimi bekliyorumKızlar bu arada bugün son kontrole gittim doktora. İkinci yumurta da çatlamış ama sonra kiste dönüşmüş gibi dedi Dr. Rahim yumurta çatlama sonrası hazırlığını yapmış dedi.adet gününe kadar bekleyeceğiz artık?Bu aydan çok umudum da yok bilmiyorum ya. Daha 6 mart a çok var. Dr bide progesteron tahlili istedi. Kan verdim de yarın öğleden sonra çıkacak sonuçlar, telefon ile haberleşeceğiz ama onu niye istedi demedi de bişey? Regl olduktan sonra gel polip i alırız dedi.dr da pek umutlu değil hamile kalacağımdan anladım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?