Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sizin adınıza sevinmistim acaba ikiz olur mu diye.Benim de bat 6 Mart.Zar zor değerlendirdik ama hiç umudum yok nedenini de bilemiyorum.Gecmis olsun.
Valla bende umutlanmayın değil de. İşte nasip bizde düzgün değerlendiremedik ya benim de umudum yok. 6 mart'ı yine de birlikte bekleyeceğiz canım Allah büyük..

Valla canım ben işte umutlanıyordum ama o kasık ağrıları batmaları polip ten kistten oluyormuş maalesef
Suan bile batiyor feci sekilde . Ben nezaman simir testi verdim o gunden beri hep boyle yokluyor beni onceleri bende hamislikten mi demistim ama 2 aydir sebebi budur diye yukselmiyorum

Bizde ben gidip barışmasam 1 yıl bile küs kalır konuşuyoruz da soğuk
Eşin mi küs kalır ayy onların küsmesine de ya benim eşim barışır da ben inadım o toplara girmemek en iyisi ya yoruyor insanı şu uşak yapma gecesine gelmese küslük bir yerde bitiyor da

Gün sayalım hep birlikte canım
Suan bile batiyor feci sekilde . Ben nezaman simir testi verdim o gunden beri hep boyle yokluyor beni onceleri bende hamislikten mi demistim ama 2 aydir sebebi budur diye yukselmiyorum
Ya benim smirden de önce vardı batmalar. Belki de her ay bu batmaları belirti sandım bu polip başa bela yeminle. Bu ay da olmazsa bebiş zaten, gidip polipten kurtulmam lazım.

Kızlar 10. Günden başladım öncesinde olmadığına eminim yumurtlama. Reglim 28-30 arası. Sizce bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım
Canım valla bende 28 günde 30 arası kafasına göre takıldığı zamanlar oldu adetim 17.gün yumurtlama 18.gün çatladığını da gördüm birde böyle silik olup aniden pike vuruyordu bekleyin bence sebebi şuan bilinmez. Devam et canım yapmaya.

Gün sayalım hep birlikte canım

Ya benim smirden de önce vardı batmalar. Belki de her ay bu batmaları belirti sandım bu polip başa bela yeminle. Bu ay da olmazsa bebiş zaten, gidip polipten kurtulmam lazım.
Bu polip aldirma da onemli bisey ya herkese de yaptirilmaz rahmi inceltiyolar falan diyenler var poff aman neyse iyi dusunelim iyi olsun felaket tellali gibi

Testine ne zaman başladın ve kaçıncı günün? Birde nasıl yapıyorsun? Yani kaçla kaç arası sıvı alımını ne zaman kesiyorsun?
Bende progesteron düşük olddugu için ben bu testleri yapmıyordum çünkü yumurtlama olmadığı için hep tek çizgi çıkardı ikinci golge bile çıkmaz oyleeine yaptım böyle.cikti ikinci gün bugün dün aksamda yaptığım diğerini anlam veremedim ikinci idrarla saat 12 de yaptım ikisinide

Evet vermiyorlar cnm malesef sistem böyle bide tahlilerde biey çıkarsa iki üç ay da onu ilaçla kullan spermler sorunluysa ona ilaç yani baya süreç alıyor ya da yönlendiriyorlar aşılama tüp vs

DEvam ediyorum bakalım sırf merak ne olacak ne zaman olacak olacak mı diye

Bu polip aldirma da onemli bisey ya herkese de yaptirilmaz rahmi inceltiyolar falan diyenler var poff aman neyse iyi dusunelim iyi olsun felaket tellali gibi
Valla çok detaylı araştırmadım henüz de başıma bela yani. Benim 9 yıllık doktorum kız adam prof. Bulunduğum şehirdekilerin en iyisi yani güveniyorum da sadece bu işlemler bu kadar uğraşacak olmak hatta sonrası tüp bebek belki filan.. Sürec insanı yoruyor üzüyor umutsuzluğa kapılıyorsun filan

Öleymiş bende okudum ben sadece şeyi merak ettım mesela biz 1 hafta hiç yapmadık yaptıgımız günün ertesi günü pik oldu bayatlamışmıdır
sanmıyorum 72 saat yaşıyor deniliyor da benim de merak ettiğim başka şeyler var evlilikte evet 10 gun olamadıgı zamanlarda oluyor ben proje cizerken yasayan ölü gibi oldugum ıcın yarın yarın diyip on gunu yuvarladıgım cok olmustur düşükten sonra bende istek oldu bebek için ben istedikce o nazlanıyor mesela72 saat canlı kalması herkes için gecerlimidir ? birde içerde spermin yumurtaya ulasması ıcın kurulukda kullanılan bi jel varmıs onu kullanıp gebe kalanda çok oluyormus duydunuz mu onu adını unuttum değişik bir ismi vardı

Merhaba kızlar benim de bugün 6. Günüm. Göğüslerimde baya ağrı var ve rahim tarafında da küçük küçük batmalar oluyor. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…