Ya bunu bilmiyordum. Ondan istedi demekki? İkinci yumurta çatladı mı kist mi oldu diye ona bakacak demekki. Kafamdaki soruya cevap buldum. Allah razı olsunProgesteron 20 üzeri ise yumurtlama olmuş demektir âdetin 21. Günü istenir genelde
Valla bende umutlanmayın değil de. İşte nasipBen de sizin adınıza sevinmistim acaba ikiz olur mu diye.Benim de bat 6 Mart.Zar zor değerlendirdik ama hiç umudum yok nedenini de bilemiyorum.Gecmis olsun.
Valla canım ben işte umutlanıyordum ama o kasık ağrıları batmaları polip ten kistten oluyormuş maalesefBenimde kasik agrilarim oluyo doktora mesaj attim ppliplerim vardi onlardan kaynakli olabilir mi diye. Muhtemel dedi. Gel bakalim dedi adetimi bekliyorum
Benimde 6 martValla bende umutlanmayın değil de. İşte nasipbizde düzgün değerlendiremedik ya benim de umudum yok. 6 mart'ı yine de birlikte bekleyeceğiz canım Allah büyük..
Suan bile batiyor feci sekilde . Ben nezaman simir testi verdim o gunden beri hep boyle yokluyor beni onceleri bende hamislikten mi demistim ama 2 aydir sebebi budur diye yukselmiyorumValla canım ben işte umutlanıyordum ama o kasık ağrıları batmaları polip ten kistten oluyormuş maalesef
Eşin mi küs kalırBizde ben gidip barışmasam 1 yıl bile küs kalırkonuşuyoruz da soğuk
Kizlar ecopirin pro ne ise yariyor,catlamadan sonra kullanilir gibi bir zamani var mi acaba?
Yanlış bilmiyorsam kan sulandırıcı ilaç olması lazım kanın pıhtılaşması olduğu zaman kullanılıyor hangi doktor verdi size bunu noroloji mi?
Gün sayalım hep birlikte canımBenimde 6 mart
Ya benim smirden de önce vardı batmalar. Belki de her ay bu batmaları belirti sandımSuan bile batiyor feci sekilde . Ben nezaman simir testi verdim o gunden beri hep boyle yokluyor beni onceleri bende hamislikten mi demistim ama 2 aydir sebebi budur diye yukselmiyorum
Canım valla bende 28 günde 30 arası kafasına göre takıldığı zamanlar oldu adetim 17.gün yumurtlama 18.gün çatladığını da gördümKızlar 10. Günden başladım öncesinde olmadığına eminim yumurtlama. Reglim 28-30 arası. Sizce bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyım
Bu polip aldirma da onemli bisey ya herkese de yaptirilmaz rahmi inceltiyolar falan diyenler var poff aman neyse iyi dusunelim iyi olsun felaket tellali gibiGün sayalım hep birlikte canım
Ya benim smirden de önce vardı batmalar. Belki de her ay bu batmaları belirti sandımbu polip başa bela yeminle. Bu ay da olmazsa bebiş zaten, gidip polipten kurtulmam lazım.
Bende progesteron düşük olddugu için ben bu testleri yapmıyordum çünkü yumurtlama olmadığı için hep tek çizgi çıkardı ikinci golge bile çıkmaz oyleeine yaptım böyle.cikti ikinci gün bugün dün aksamda yaptığım diğerini anlam veremedim ikinci idrarla saat 12 de yaptım ikisinideTestine ne zaman başladın ve kaçıncı günün? Birde nasıl yapıyorsun? Yani kaçla kaç arası sıvı alımını ne zaman kesiyorsun?
Evet vermiyorlar cnm malesef sistem böyle bide tahlilerde biey çıkarsa iki üç ay da onu ilaçla kullan spermler sorunluysa ona ilaç yani baya süreç alıyor ya da yönlendiriyorlar aşılama tüp vsYa hanimlar bu çatlatma ignesini kullananlar ozellikle size sorum. Kac doktora gittiysem bana vermiyor siz nasil aldiniz. hep bi tahlil vs ıstiyor birine gittim hormon tahlil ultrason rahim filmi dedi digeri eşimden sperm testi bunları toplayana kadar da 6 ay oldu nerdeyse bugun ki doktords tekrar tahlilimi yenilememi istedi ama bu pandemiden dolayi esim issiz ssk yok bi ton para istediler yaptiramadim aglaya aglaya eve geldim
DEvam ediyorum bakalım sırf merak ne olacak ne zaman olacak olacak mı diyeCanım valla bende 28 günde 30 arası kafasına göre takıldığı zamanlar oldu adetim 17.gün yumurtlama 18.gün çatladığını da gördümbirde böyle silik olup aniden pike vuruyordu bekleyin bence sebebi şuan bilinmez. Devam et canım yapmaya.
Rica ederim hormon testleri ile az uğraşmadım bı ara iyice uzmanı olmuştumYa bunu bilmiyordum. Ondan istedi demekki? İkinci yumurta çatladı mı kist mi oldu diye ona bakacak demekki. Kafamdaki soruya cevap buldum. Allah razı olsun
Valla çok detaylı araştırmadım henüz de başıma bela yani. Benim 9 yıllık doktorum kız adamBu polip aldirma da onemli bisey ya herkese de yaptirilmaz rahmi inceltiyolar falan diyenler var poff aman neyse iyi dusunelim iyi olsun felaket tellali gibi
Ben yumurtlamaları kaçırdımBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
@Ozlmerva, @Aspandas, @Balzamiksirke,
Rapunzel90 , @umudum58, @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
sanmıyorum 72 saat yaşıyor deniliyor da benim de merak ettiğim başka şeyler var evlilikte evet 10 gun olamadıgı zamanlarda oluyor ben proje cizerken yasayan ölü gibi oldugum ıcın yarın yarın diyip on gunu yuvarladıgım cok olmustur düşükten sonra bende istek oldu bebek için ben istedikce o nazlanıyorÖleymiş bende okudum ben sadece şeyi merak ettım mesela biz 1 hafta hiç yapmadık yaptıgımız günün ertesi günü pik oldu bayatlamışmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?