- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Prefert jel ben aldim bu ay kullanicamsanmıyorum 72 saat yaşıyor deniliyor da benim de merak ettiğim başka şeyler var evlilikte evet 10 gun olamadıgı zamanlarda oluyor ben proje cizerken yasayan ölü gibi oldugum ıcın yarın yarın diyip on gunu yuvarladıgım cok olmustur düşükten sonra bende istek oldu bebek için ben istedikce o nazlanıyormesela72 saat canlı kalması herkes için gecerlimidir ? birde içerde spermin yumurtaya ulasması ıcın kurulukda kullanılan bi jel varmıs onu kullanıp gebe kalanda çok oluyormus duydunuz mu onu adını unuttum değişik bir ismi vardı
Prefert jel ben aldim bu ay kullanicam
sanmıyorum 72 saat yaşıyor deniliyor da benim de merak ettiğim başka şeyler var evlilikte evet 10 gun olamadıgı zamanlarda oluyor ben proje cizerken yasayan ölü gibi oldugum ıcın yarın yarın diyip on gunu yuvarladıgım cok olmustur düşükten sonra bende istek oldu bebek için ben istedikce o nazlanıyormesela72 saat canlı kalması herkes için gecerlimidir ? birde içerde spermin yumurtaya ulasması ıcın kurulukda kullanılan bi jel varmıs onu kullanıp gebe kalanda çok oluyormus duydunuz mu onu adını unuttum değişik bir ismi vardı
Ben 2 aydir onu kullaniyorum henuz bisey yok bir de sizler deneyin bakalimPrefert jel ben aldim bu ay kullanicam
Olsun canım merak etme bende yaptım onuDEvam ediyorum bakalım sırf merak ne olacak ne zaman olacak olacak mı diye
Ama daha ikinci gün erken kiBende progesteron düşük olddugu için ben bu testleri yapmıyordum çünkü yumurtlama olmadığı için hep tek çizgi çıkardı ikinci golge bile çıkmaz oyleeine yaptım böyle.cikti ikinci gün bugün dün aksamda yaptığım diğerini anlam veremedim ikinci idrarla saat 12 de yaptım ikisinide
Habuni ilk defa duyayrimPrefert jel ben aldim bu ay kullanicam
Bu jel iliskiden önce vajinaya sürülüyor spermlerin daha rahat hareket edip daha kolay yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus. Kuruluk olanlara oneriyorlarHabuni ilk defa duyayrimne işe yarıyor bu jel?
Anladım canım. Doktorun da açıklama yapmadan birşey vermesini hiç sevmiyorum. Yani bunu da şunun için de yani. Vardır bir bildiği seninle alakalı ondan vermiştir.Kadin dogum verdi,yarin catlatma ignesi vurulacak.bunu da kullan dedi
Benim adetim çok düzen siz hiç günüm düzenli olmaz progestronda yumurtlama için gerekli hormonAma daha ikinci gün erken kidaha çıkmaması normal. progesteron ney? Bilmiyorum ya bat kaç günde bir oluyor peki?
Bu jel iliskiden önce vajinaya sürülüyor spermlerin daha rahat hareket edip daha kolay yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus. Kuruluk olanlara oneriyorlar
Anladımm.. Sonuçta adet oluyorsunuz er yada geç kendi kendinize değil mi? Aslında test sizin daha iyi bir şekilde pik olmama diye birşey yok değil mi?Benim adetim çok düzen siz hiç günüm düzenli olmaz progestronda yumurtlama için gerekli hormon
Miktarı ne kadar kuzum bu akntınin acabaBen geçen ay test yaptırdım enfeksiyon yok mesela bende aslında, ve az önce çökelek gibi denilen akıntıyı kendimde görünce şok oldum. Bakalım benim sonucum ne olacak, bu teori doğru mu yanlış mı bende çok merak ediyorum
Ya kac sene olmus artik tabiki bir guven bagi olmustur aranizda. Benim doktorum daha yeni oyuzden bir de baska bir doktorla gorusucez olmadi tup bebek icin arkadasimin memnun kaldigi bir merkez var oraya gidicem ama umarim gerek kalmazValla çok detaylı araştırmadım henüz de başıma bela yani. Benim 9 yıllık doktorum kız adamprof. Bulunduğum şehirdekilerin en iyisi yani güveniyorum da sadece bu işlemler bu kadar uğraşacak olmak hatta sonrası tüp bebek belki filan.. Sürec insanı yoruyor üzüyor umutsuzluğa kapılıyorsun filan
Bu oyle bir jel degil .vajinanin salgiladigi siviyla es deger sperme zarar vermiyor.Offf düşündüm bunu da yapmak zor iş birde bu kaldı acaba var mı faydasını gören ya jel sürmek zararlı olmaz mı?
Degil internete bak istersen herseyde boyle soyluyor. Igne ancak etkisini gosteriyor demekkiMerhaba kızlar bugün yumurtam 18mm olmuş.igne verdi vurdum öğlen 12:30 gibi. 36 saat sonra.iliski olsun dedi öncesi olmasın dedi. Sol yumurtaligimda ki gelismis femara kullanmıştım:) 36 saat geç değil mi ya çatlatma kullananlar varmi
Hiç duymadım kullanmıyorumda ama sperm ile ilgili herkesde farklıdır en çok 72 saat yaşıyor kadının ve erkegın herşeyı etkıler bencesanmıyorum 72 saat yaşıyor deniliyor da benim de merak ettiğim başka şeyler var evlilikte evet 10 gun olamadıgı zamanlarda oluyor ben proje cizerken yasayan ölü gibi oldugum ıcın yarın yarın diyip on gunu yuvarladıgım cok olmustur düşükten sonra bende istek oldu bebek için ben istedikce o nazlanıyormesela72 saat canlı kalması herkes için gecerlimidir ? birde içerde spermin yumurtaya ulasması ıcın kurulukda kullanılan bi jel varmıs onu kullanıp gebe kalanda çok oluyormus duydunuz mu onu adını unuttum değişik bir ismi vardı
Evet birilerinin memnuniyeti de iyi bir referans oluyor. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Ya kac sene olmus artik tabiki bir guven bagi olmustur aranizda. Benim doktorum daha yeni oyuzden bir de baska bir doktorla gorusucez olmadi tup bebek icin arkadasimin memnun kaldigi bir merkez var oraya gidicem ama umarim gerek kalmaz
Bunu hiç duymamıştımBu jel iliskiden önce vajinaya sürülüyor spermlerin daha rahat hareket edip daha kolay yumurtaya ulasmasina yardimci oluyormus. Kuruluk olanlara oneriyorlar
Yumurtlama geç olduysa regl de gecikiyor yumuttlamadan ortalama 14 gün sonra başlar reglinizArkadaşlar merhaba en son adetimi 17 ocakta oldum 22 ocakta bitti bir daha adet olmadım normalde 33 günde bir oluyorum genelde hala olamadim ikinciye niyetlendik çocuk için ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim eğer doğru yaptı isem idrar testi yaptım negatif anlamadım bide yumurtlama olduğunu düşündüğüm koyu çıkan iki gün olmustu üstünden 3 gün geçti adet olacaktım yumurta oldu da dollendi mi acaba adet olmadım aklıma bu geliyor ilk ogluma ilk ayda kalmıştım bunu bir seneye yaklaştı istiyoruz olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?