Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bi bakar mısınız 17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?

Eklentiler

• BC2550B7-E5F0-4422-99B5-93EB0F64793B.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 5F3CBD98-32CA-4191-94E9-5EF2045E579A.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba bi bakar mısınız 17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?

Ay canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsem

Ay canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsem
Evet kuzum çok erkende olablir.
Bu arada bi topikte okumuştum. İdrar testine 2damla kan 2damla idrar damlatıp erkenden öğrenenler oluyomuşşş normal idrarla çıkmayıp duydunuz mu bunu hiç

Ay ben de yanlış yerde aramışım çizgiyi@kardelen060492 çizgi diğer tarafta varmış ya valla bayağı net

Merhaba.Testi neden açıyorsunuz ?Zaten açmadan da görünüyor .Ben nereye bakacagimi bilemedim..O açtığınız yeri

Yaa ben test açılınca anlayamıyorum .Nereye bakacagimi bilemiyorum

kızlar ben 8 gün gecikme yaşıyorum. salı gunu doktora gittim kantesti yaptırdım beta 0 cıktı. doktor yeni ilişkiden olabilir dedi çünkü rahimde kalınlaşma var dedi. ama sonrada adet söktürücü ilaç yazdı. bunu kullan dedi eğer bebek varsada bebeğin düşmesini önler dedi. daha öcede 1 kimyasal gebelik geçirdim. ben ilacı kullanıyorum ama hala bir kanama yok. neden acaba ? böyle bir durum yaşayanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…