- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Ya var gözüküyor yani hemde baya belli:)Kızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Gerçekten gördün mü sende canım valla gözüme gözükğyolar sanıyorum artk erken olduğu için mi böyledir kiYa var gözüküyor yani hemde baya belli:)
Ben göremedim yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif gören çok erken gebelikteKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Yani dogru yere bakıp görüyorsam varGerçekten gördün mü sende canım valla gözüme gözükğyolar sanıyorum artk erken olduğu için mi böyledir ki
Ben göremedim yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif gören çok erken gebelikte
Yok canım orasııı değil daha sağ taraftaa demek ki ben kendi kendime görüyorum hayırlısı artıkAy ben yanlış yerde mi.aradim.acaba çizgiyi ? Burada var çizgi yok mu :/Kardelen060492
Eki Görüntüle 2791337
Bende gördüm o çizgiyi kuzu var sankiKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Ay canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsemKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
İnşallah kuzum ya tekrarlıycm yarın bakalımBende gördüm o çizgiyi kuzu var sanki
Evet kuzum çok erkende olablir.Ay canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsem
Anam o ne? Valla onu hiç duymadım ben. Korkutucu da gelmedi değilEvet kuzum çok erkende olablir.
Bu arada bi topikte okumuştum. İdrar testine 2damla kan 2damla idrar damlatıp erkenden öğrenenler oluyomuşşş normal idrarla çıkmayıp duydunuz mu bunu hiç
AhahhaAy ben de yanlış yerde aramışım çizgiyi@kardelen060492 çizgi diğer tarafta varmış ya valla bayağı net
Merhaba.Testi neden açıyorsunuz ?Zaten açmadan da görünüyor .Ben nereye bakacagimi bilemedim..O açtığınız yeriKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Yaa ben test açılınca anlayamıyorum .Nereye bakacagimi bilemiyorumKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Hepimizon canimEvet birilerinin memnuniyeti de iyi bir referans oluyor. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Ya bende çok şaşırdım sabah okudum ya dur bulabilirsem atayımAnam o ne? Valla onu hiç duymadım ben. Korkutucu da gelmedi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?