- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Hahah aynen canım ya doğru söylüyosun üstünde şeffaf bişey vardı yansıma yapıyodu gözüksün diye öyle yaptım ama herkes yanlış yere bakmış benim hatamMerhaba.Testi neden açıyorsunuz ?Zaten açmadan da görünüyor .Ben nereye bakacagimi bilemedim..O açtığınız yeri
Yaa ben test açılınca anlayamıyorum .Nereye bakacagimi bilemiyorum
Cok tsk ederim aslinda unutmayı deniyorum ama beceremiyorum klomen baya kulandım olmadi yine sonra bıraktım kist yapıyormuş ama en son dediklerinizi hic kullanmadım ama kullanacağım yardımınız için çok teşekkür ederimsenin yaşın kaç yapma akışına bırak bak daha çok erteliyorsun stres en büyük sorun bunu bil bak diğer herşeyin tedavisi var ama stres senin elinde okuma araştırma aklına getirme yürüyüşe çık meşgul yani kendine yapıyorsun şuan sen hiç klomen kullandın mı birde onu dene eczaneden al adetin 3. günü başla hemen sabah akşam 5 gün iç sonra aktardan hayıt suyu al iç eşinede hemen çakşır suyu başlat yine aktardan sonra ver allahım elini bebek gelivermiş :) inşallah barek allah sen bu yazdıklarımı denemediysen bir dene lütfen
Bende göremedim inşallah vardır yarın tekrar yaparsan varsa daha net çıkabilirKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Benimde 17,18 i gibi çatladı sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım ben hem sabırsızım hemde korkuyorum yapmaya negatif çıkar diyeAy canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsem
Anam o ne? Valla onu hiç duymadım ben. Korkutucu da gelmedi değil
İnş erken oldupu için çıkmıyodur canımmBende göremedim inşallah vardır yarın tekrar yaparsan varsa daha net çıkabilir
Erken daha canım benimde 17,18 gibi çatladı aynı zamana denk gelmiş birkaç kişinin birkaç gün daha bekleyip öyle yapalım testleri Çarşamba yada Perşembe günü yaparım ben diye planlıyorum inşallah bebiş haberlerini veririz birbirimizeİnş erken oldupu için çıkmıyodur canımm
Yumurtlama oldu mu ondan bile emin degilim.pcos var bu gece rüyamda afedersiniz dondurma yiyordum.magnum hani çıtır çıtır yapıyor isirirken Allahım sabah namaza kalktım rüyadan nasıl canım istiyor anlatamam belirti aramak istemiyorum ama hiç bu kadar canımın bişey çektiği olmadıYumurtlama geç olduysa regl de gecikiyor yumuttlamadan ortalama 14 gün sonra başlar regliniz
EvetEşin mi küs kalırayy onların küsmesine de ya benim eşim barışır da ben inadım o toplara girmemek en iyisi ya yoruyor insanı şu uşak yapma gecesine gelmese küslük bir yerde bitiyor da
Aynen canım erken galiba daha bekleyelim biraz daha inş veririz o güzel haberleriErken daha canım benimde 17,18 gibi çatladı aynı zamana denk gelmiş birkaç kişinin birkaç gün daha bekleyip öyle yapalım testleri Çarşamba yada Perşembe günü yaparım ben diye planlıyorum inşallah bebiş haberlerini veririz birbirimize
Yok canimmm malasefAy ben yanlış yerde mi.aradim.acaba çizgiyi ? Burada var çizgi yok mu :/Kardelen060492
Eki Görüntüle 2791337 çizgi beyaz pürüzsüz yerde olmali
kızlar?kızlar ben 8 gün gecikme yaşıyorum. salı gunu doktora gittim kantesti yaptırdım beta 0 cıktı. doktor yeni ilişkiden olabilir dedi çünkü rahimde kalınlaşma var dedi. ama sonrada adet söktürücü ilaç yazdı. bunu kullan dedi eğer bebek varsada bebeğin düşmesini önler dedi. daha öcede 1 kimyasal gebelik geçirdim. ben ilacı kullanıyorum ama hala bir kanama yok. neden acaba ? böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Adet döngüsü içerisinde misin canım sen??Kızlar progesteron sonucum çıkmış. 9.82? Ne demek ola ki bu? Doktorla konuşamadım daha.
21. Günü canım adetimin.Adet döngüsü içerisinde misin canım sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?