Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba.Testi neden açıyorsunuz ?Zaten açmadan da görünüyor .Ben nereye bakacagimi bilemedim..O açtığınız yeri
Yaa ben test açılınca anlayamıyorum .Nereye bakacagimi bilemiyorum
Hahah aynen canım ya doğru söylüyosun üstünde şeffaf bişey vardı yansıma yapıyodu gözüksün diye öyle yaptım ama herkes yanlış yere bakmış benim hatam

Cok tsk ederim aslinda unutmayı deniyorum ama beceremiyorum klomen baya kulandım olmadi yine sonra bıraktım kist yapıyormuş ama en son dediklerinizi hic kullanmadım ama kullanacağım yardımınız için çok teşekkür ederim

Ay canım benim valla baktım baktım da göremedim ki ben? Erken yapmış olabilirsin. Benim de 17 de çatladı ama ben test yapmadım. Bekliycem bekleyebilirsem
Benimde 17,18 i gibi çatladı sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun canım ben hem sabırsızım hemde korkuyorum yapmaya negatif çıkar diye

Anam o ne? Valla onu hiç duymadım ben. Korkutucu da gelmedi değil

Konu bu canım. Yapıp gerçekten pozitif sonuç alanlar var çok ilginç. Bi arkadaş diyoki orda yumurtlamanın 8.günü normal idrarla yaptım çıkmadı akşam kan ve idrar yaptım pozitif çıktı diyo

İnş erken oldupu için çıkmıyodur canımm
Erken daha canım benimde 17,18 gibi çatladı aynı zamana denk gelmiş birkaç kişinin birkaç gün daha bekleyip öyle yapalım testleri Çarşamba yada Perşembe günü yaparım ben diye planlıyorum inşallah bebiş haberlerini veririz birbirimize

Yumurtlama geç olduysa regl de gecikiyor yumuttlamadan ortalama 14 gün sonra başlar regliniz
Yumurtlama oldu mu ondan bile emin degilim.pcos var bu gece rüyamda afedersiniz dondurma yiyordum.magnum hani çıtır çıtır yapıyor isirirken Allahım sabah namaza kalktım rüyadan nasıl canım istiyor anlatamam belirti aramak istemiyorum ama hiç bu kadar canımın bişey çektiği olmadı

Eşin mi küs kalır ayy onların küsmesine de ya benim eşim barışır da ben inadım o toplara girmemek en iyisi ya yoruyor insanı şu uşak yapma gecesine gelmese küslük bir yerde bitiyor da
Evet çok zor insan, ben konuşturmasam hep susar biz öyle konuşa-konuşa bir de baktık iyiyz,bizim barışma şeklimiz öyle

Aynen canım erken galiba daha bekleyelim biraz daha inş veririz o güzel haberleri

Kizlar 16.gun dün akşam çok pikti resmini atmıştım sanahki bu çatlamış silinmiş sabah da değerlendirdim bu dahaki değerlendirme yarın akşam yapıp tamamlarım inşaallah

Eklentiler

• IMG_20210227_112518.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 58
kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…