Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folidoce kullanıyorum.Ilk hamileligim doğumum çok kolaydı.Hepsi Allahtan ama bu yaşadıklarım baya zorladı beni.

Anladımm.. Sonuçta adet oluyorsunuz er yada geç kendi kendinize değil mi? Aslında test sizin daha iyi bir şekilde pik olmama diye birşey yok değil mi?
Aslında var bu belkimkist falanda olabilir bende bilmiyorum üç snedir ilk defa testinde ikinci çizgi çıktı o yüzde çok merkarayim

Evet kuzum çok erkende olablir.
Bu arada bi topikte okumuştum. İdrar testine 2damla kan 2damla idrar damlatıp erkenden öğrenenler oluyomuşşş normal idrarla çıkmayıp duydunuz mu bunu hiç
Kızlar merhaba bi bakar mısınız 17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?

Ya ben niye görüyorum ama çok çok belirsiz bir çizgi bi bakıyorum var bi bakıyorum yok gibi
Bugün 11 ve yine bembeyaz bir test, üzüntü de değil bende oluşan bıkkınlık,sıkıldım cidden
Sabır canım üstelik de erken sanki 14 gün olsun hele bir bakalım
Bnde adetim gecikmişti yaptırdım 4.64 ckti.doktor rahim duvarında kalın dedi ama gebelikte yok
Canım rahim kalınlaşması her zaman gebelik anlamına gelmez ki adetin yakınken de kalınlaşır bence stres yapma. Stres de adeti etkiliyor. Hamile değilsen inşallah en kısa zamanda gelsin adetin de yeni bir aya umutla başla

Canım bakalım bi tekrar edecm 2gün sonra varsa koyulaşır zaten bende görüyorum ama resimde de çok belli değil gölge gibi

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Üzüldüm bebeğin için ama alan da veren de Allah. Tekrardan verecektir Rabbim umudunu kaybetme.

Kızlar progesteron sonucum çıkmış. 9.82? Ne demek ola ki bu? Doktorla konuşamadım daha.
Mrb aşağıdaki resimde progesteron 10-15 değerin üstünde olması yumurtlamanin gayet güzel olduğunu söylemiş. Bende 14 martta yaptıracağım. Dr la görüştükten sonra bana da bilgi verirseniz sevinirim. Güzel haberler almanız dileğiyle

Eklentiler

• Screenshot_20210226-161145_Instagram.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar selaam, benim adetim daha dün bitti. İlk defa yapacağım için önceden başlayayım teste diye denemek için yaptım, bu şekilde çıktı. Sizce bu normal mi yoksa test mi bozuk :) 1.5 saat önceden sıvı alımını bıraktım

Bnde adetim gecikmişti yaptırdım 4.64 ckti.doktor rahim duvarında kalın dedi ama gebelikte yok
Anladım canım. Rahim duvarı 13mm mii. Rapora baktım. Daha var zaten günüme. Umut işte.
Adet döngüsü ortalarında bu hormon bu şekilde biraz yüksek çıkıyormuş. Gebelik varsa yükselecek zaten yoksa gerilemeye başlayacaktır.
Döngünün 21 i ortayı geçtik bakalım ne olacak
Allah gönlüne göre versin inşallah hepimiz umutla bekliyoruz mucizelerimizi..
Sağol canım evet en azından yumurtlama olmuş çok şükür Dr la görüşünce haber veririm canım tabiki. Hep beraber alalım güzel haberleri artık
Kuzum yumurtan çatlamışşş demek geçen haftalarda çatlamış büyük ihtimal
Yawrum çatladığını gördü Dr da acaba ikinci yumurta çatladı mı kist mi oldu filan ondan dolayı mı yüksek nedir? Ya da en erken gebelik belirtisi olsa mesela umut..

Ok
Aslında var bu belkimkist falanda olabilir bende bilmiyorum üç snedir ilk defa testinde ikinci çizgi çıktı o yüzde çok merkarayim
Valla senin gibi olup ben şahit olduğum oldu 83 gün gördü pik sonra hamile kaldı bilemeyiz Allah neyi mucize yapar bizlere. Sen adet bitimi başlayıp sabah akşam olarak sürekli yapsan bulabilirsin yanı progesteron kaç sizn genelde doktor demesine göre? Bana progesteron kaç olursa normal kaç olursa sıkıntı olabiliyor güzel bir şekilde açıklar mısınız ben hepsini biliyorım hormonların genelde bunu hiç bilmiyorım hangi durumlarda bazılır adetli adet siz mi?

Kaç damla koydunuz acaba? Normal bazen adet sonrası benim azcık yüksek çıkar

Evet çok zor insan, ben konuşturmasam hep susar biz öyle konuşa-konuşa bir de baktık iyiyz,bizim barışma şeklimiz öyle
Erkekler küsünce zor ayy kadın gibi trip atabiliyorlar Allah güzel tatlılıklar versin yuvalarımıza şaka bir yana huzur bambaşka birşey

Ben d vitamini demir ve kan ilaci kullaniyorum bunlarla ilgisi olabilir mi
Ahh canım bunu baştan deseydin ben aradığın kanım ben bunu başka arkadaşlarıma testlerinde sordum çünkü bende d vitamini sundrop ve fermarat birde iğne kullanıyorum o ay yumurtlamam pik olmadı benim ya yeni başladığım ay ama geçen ay düzeldi pik oldu. Ne zaman başladın kullanmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…