Bnde adetim gecikmişti yaptırdım 4.64 ckti.doktor rahim duvarında kalın dedi ama gebelikte yokKızlar progesteron sonucum çıkmış. 9.82? Ne demek ola ki bu? Doktorla konuşamadım daha.
Adet döngüsü ortalarında bu hormon bu şekilde biraz yüksek çıkıyormuş. Gebelik varsa yükselecek zaten yoksa gerilemeye başlayacaktır.21. Günü canım adetimin.
Tam pik yapmadan silinmeye baaladi galiba testim burda bi yerde d vitamini kullaniminin falan etkisi oldugunu okumustum o yuzden sordum canimBende kullanıyorum testde sorun olan ne anlamadım ben banada anlatırmısınız
Aslında var bu belkimkist falanda olabilir bende bilmiyorum üç snedir ilk defa testinde ikinci çizgi çıktı o yüzde çok merkarayimAnladımm.. Sonuçta adet oluyorsunuz er yada geç kendi kendinize değil mi? Aslında test sizin daha iyi bir şekilde pik olmama diye birşey yok değil mi?
Evet kuzum çok erkende olablir.
Bu arada bi topikte okumuştum. İdrar testine 2damla kan 2damla idrar damlatıp erkenden öğrenenler oluyomuşşş normal idrarla çıkmayıp duydunuz mu bunu hiç
Ya ben niye görüyorum ama çok çok belirsiz bir çizgi bi bakıyorum var bi bakıyorum yok gibiKızlar merhaba bi bakar mısınız17şubatta yumurtam çatladı. Bugün 10.günüm gece saat 4te test yaptım.. benim gözüme mi gözüküyolar sizce var mı çok mu erken yaptım testi?
Sabır canım üstelik de erken sanki 14 gün olsun hele bir bakalımBugün 11 ve yine bembeyaz bir test, üzüntü de değil bende oluşan bıkkınlık,sıkıldım cidden
Canım rahim kalınlaşması her zaman gebelik anlamına gelmez ki adetin yakınken de kalınlaşır bence stres yapma. Stres de adeti etkiliyor. Hamile değilsen inşallah en kısa zamanda gelsin adetin de yeni bir aya umutla başlaBnde adetim gecikmişti yaptırdım 4.64 ckti.doktor rahim duvarında kalın dedi ama gebelikte yok
Canım bakalım bi tekrar edecm 2gün sonra varsa koyulaşır zaten bende görüyorum ama resimde de çok belli değil gölge gibiYa ben niye görüyorum ama çok çok belirsiz bir çizgi bi bakıyorum var bi bakıyorum yok gibi
Sabır canım üstelik de erken sanki 14 gün olsun hele bir bakalım
Canım rahim kalınlaşması her zaman gebelik anlamına gelmez ki adetin yakınken de kalınlaşır bence stres yapma. Stres de adeti etkiliyor. Hamile değilsen inşallah en kısa zamanda gelsin adetin de yeni bir aya umutla başla
Aynen canım inşallah güzel haberi ver bize hadi beklemek çok zor biliyorum amaCanım bakalım bi tekrar edecm 2gün sonra varsa koyulaşır zaten bende görüyorum ama resimde de çok belli değil gölge gibi
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Üzüldüm bebeğin için ama alan da veren de Allah. Tekrardan verecektir Rabbim umudunu kaybetme.Iyi günler herkese.Bende bu ay başladım çalışmalara tekrar.4yasinda bir oğlum var.17eylulde 12haftalik düşük oldu.Eger herşey yolunda olsa mart ortası doğacaktı kuzum.Yeniden anne olmayı çok istiyorum Rabbimin izniyle.
Mrb aşağıdaki resimde progesteron 10-15 değerin üstünde olması yumurtlamanin gayet güzel olduğunu söylemiş. Bende 14 martta yaptıracağım. Dr la görüştükten sonra bana da bilgi verirseniz sevinirim. Güzel haberler almanız dileğiyleKızlar progesteron sonucum çıkmış. 9.82? Ne demek ola ki bu? Doktorla konuşamadım daha.
İnşallah kuzum benim hepimiz güzel haberler alalım inşşşAynen canım inşallah güzel haberi ver bize hadi beklemek çok zor biliyorum ama
Kuzum yumurtan çatlamışşş demekKızlar progesteron sonucum çıkmış. 9.82? Ne demek ola ki bu? Doktorla konuşamadım daha.
Anladım canım. Rahim duvarı 13mm mii. Rapora baktım. Daha var zaten günüme. Umut işte.Bnde adetim gecikmişti yaptırdım 4.64 ckti.doktor rahim duvarında kalın dedi ama gebelikte yok
Döngünün 21 i ortayı geçtik bakalım ne olacakAdet döngüsü ortalarında bu hormon bu şekilde biraz yüksek çıkıyormuş. Gebelik varsa yükselecek zaten yoksa gerilemeye başlayacaktır.
Allah gönlüne göre versin inşallahIyi günler herkese.Bende bu ay başladım çalışmalara tekrar.4yasinda bir oğlum var.17eylulde 12haftalik düşük oldu.Eger herşey yolunda olsa mart ortası doğacaktı kuzum.Yeniden anne olmayı çok istiyorum Rabbimin izniyle.
Sağol canım evet en azından yumurtlama olmuş çok şükürMrb aşağıdaki resimde progesteron 10-15 değerin üstünde olması yumurtlamanin gayet güzel olduğunu söylemiş. Bende 14 martta yaptıracağım. Dr la görüştükten sonra bana da bilgi verirseniz sevinirim. Güzel haberler almanız dileğiyle
Yawrum çatladığını gördü Dr da acaba ikinci yumurta çatladı mı kist mi oldu filan ondan dolayı mı yüksek nedir? Ya da en erken gebelik belirtisi olsa meselaKuzum yumurtan çatlamışşş demekgeçen haftalarda çatlamış büyük ihtimal
Valla senin gibi olup ben şahit olduğum oldu 83 gün gördü pik sonra hamile kaldıAslında var bu belkimkist falanda olabilir bende bilmiyorum üç snedir ilk defa testinde ikinci çizgi çıktı o yüzde çok merkarayim
Kaç damla koydunuz acaba? Normal bazen adet sonrası benim azcık yüksek çıkarKızlar selaam, benim adetim daha dün bitti. İlk defa yapacağım için önceden başlayayım teste diye denemek için yaptım, bu şekilde çıktı. Sizce bu normal mi yoksa test mi bozuk :) 1.5 saat önceden sıvı alımını bıraktımEki Görüntüle 2791426
Erkekler küsünce zor ayy kadın gibi trip atabiliyorlarEvetçok zor insan, ben konuşturmasam hep susar biz öyle konuşa-konuşa bir de baktık iyiyz,bizim barışma şeklimiz öyle
Belki senin yumurta kısa sürede çalıyordur canım . Kaçırmış olabilir misin acaba. Değerlendirdi isen tutar inşallah ya. Sıkma canınıTestim bu sekilde cok uzgunum
Eki Görüntüle 2791381
Ahh canım bunu baştan deseydin ben aradığın kanım ben bunu başka arkadaşlarıma testlerinde sordum çünkü bende d vitamini sundrop ve fermarat birde iğne kullanıyorum o ay yumurtlamam pik olmadı benim yaBen d vitamini demir ve kan ilaci kullaniyorum bunlarla ilgisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?