- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 29
Test kullanım kılavuzunda 3-4 damla yazıyordu o kadar damlattım çok mu yapmışım acabaKaç damla koydunuz acaba? Normal bazen adet sonrası benim azcık yüksek çıkar
Canim ben 2 bucuk aydir falan kullaniyorum bunlari bi kac gune bitecek ilaclarAhh canım bunu baştan deseydin ben aradığın kanım ben bunu başka arkadaşlarıma testlerinde sordum çünkü bende d vitamini sundrop ve fermarat birde iğne kullanıyorum o ay yumurtlamam pik olmadı benim yayeni başladığım ay ama geçen ay düzeldi pik oldu. Ne zaman başladın kullanmaya?
Hiç ama hiç üzülme canım ilk bana da böyle oldu yumurtlamıyorum sandım o kadar üzüldüm testi aldığım abla doktora git iki ay ovulasyon pik olmazsa dedi oysa ki doktora gitmiştim herşeyim güzeldi başka ne olblr diye araştırdım kan ilaçları ve d hdroksi için olan ilaçlar bazen lh ile oynarmış aslında bunun daha güzel açıklaması var sağlıkçı kadın daha iyi açıklamıştı onu bulsam atacam sizede. Sen kaset test kullanma lh için daha duyarlı testler var onu al canım bu kasetler için çok tecrübe sonrası pik nasıl olduğunu anlarsın o da zaman kaybı.Testim bu sekilde cok uzgunum
Eki Görüntüle 2791381
3 veya 4 ama siz kaç yaptınızTest kullanım kılavuzunda 3-4 damla yazıyordu o kadar damlattım çok mu yapmışım acaba
Strip testler daha mi hassas oluyo canimHiç ama hiç üzülme canım ilk bana da böyle oldu yumurtlamıyorum sandım o kadar üzüldüm testi aldığım abla doktora git iki ay ovulasyon pik olmazsa dedi oysa ki doktora gitmiştim herşeyim güzeldi başka ne olblr diye araştırdım kan ilaçları ve d hdroksi için olan ilaçlar bazen lh ile oynarmış aslında bunun daha güzel açıklaması var sağlıkçı kadın daha iyi açıklamıştı onu bulsam atacam sizede. Sen kaset test kullanma lh için daha duyarlı testler var onu al canım bu kasetler için çok tecrübe sonrası pik nasıl olduğunu anlarsın o da zaman kaybı.
4 damla damlattım ben3 veya 4 ama siz kaç yaptınız
Ya ben bunu size daha iyi açıklamalı kadının yazısını bulayım Atacam inat ettim sizi yanlış da yönelndirmiş olmayayım olır muBen de düzenli değil ama haftada bir falan c vitamini içiyorum öylesine. Covid geçirdik diye eşimle arada bir alıyoruz. Etkiler mi acaba. Ben de kullanmayayim o zaman etkiliyorsa.
Ay ben hep 2 damla koyuyodum ondan da koyu cikmiyo olabilir mi3 veya 4 ama siz kaç yaptınız
Degerlendirdim kuzum da aklima suphe dustu zaten en koyu oldugu gun kasik agrim oldu sagda sonra kasiklarin geneline yayildi iliski sonrasi da azalip kayboldu bilemiyorum ya Allah hayirlisini versin insaAllahBelki senin yumurta kısa sürede çalıyordur canım . Kaçırmış olabilir misin acaba. Değerlendirdi isen tutar inşallah ya. Sıkma canını
Tabi ki de ben aynı anda strip kullandım sana atayım bak kasette var. teste pik göstermiyor gibiydi aynı anda yaptığımda aynı günün testinde strip pik gösterdi. Kaset yanılttı yani.Strip testler daha mi hassas oluyo canim
Yok artıkAy ben hep 2 damla koyuyodum ondan da koyu cikmiyo olabilir mi
Aaa olabilir canim iyiki soyledin ben de ona geciyim bu ay adet olursam tesekkur ederimTabi ki de ben aynı anda strip kullandım sana atayım bak kasette var. teste pik göstermiyor gibiydi aynı anda yaptığımda aynı günün testinde strip pik gösterdi. Kaset yanılttı yani.
Yaa ne biliyim test bozuluyo falan cok damlatinca diyolardi ya hof yaYok artıkyapmayın ya bunu bana yapma 2 damlacık neyi halleder
İşte ondan sordum 3 damla idael ben başta böyle yapmıştım bu şekilde olmuştu. ama aynı seviye çizgi olması normal adet sonrası bana da olurdu. Sen testini 3 damla koy öyle devam et. Kaç günde bir adet oluyorsunuz?4 damla damlattım ben
Aminn inşallah hayırlısı ile olurDegerlendirdim kuzum da aklima suphe dustu zaten en koyu oldugu gun kasik agrim oldu sagda sonra kasiklarin geneline yayildi iliski sonrasi da azalip kayboldu bilemiyorum ya Allah hayirlisini versin insaAllah
Erken yumurtlaman oluyomuş şeninde canım normalKızlar selaam, benim adetim daha dün bitti. İlk defa yapacağım için önceden başlayayım teste diye denemek için yaptım, bu şekilde çıktı. Sizce bu normal mi yoksa test mi bozuk :) 1.5 saat önceden sıvı alımını bıraktımEki Görüntüle 2791426
Çok teşekkür ederim 3 damladan devam ederim artıkİşte ondan sordum 3 damla idael ben başta böyle yapmıştım bu şekilde olmuştu. ama aynı seviye çizgi olması normal adet sonrası bana da olurdu. Sen testini 3 damla koy öyle devam et. Kaç günde bir adet oluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?