Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben 2 bucuk aydir falan kullaniyorum bunlari bi kac gune bitecek ilaclar

Hiç ama hiç üzülme canım ilk bana da böyle oldu yumurtlamıyorum sandım o kadar üzüldüm testi aldığım abla doktora git iki ay ovulasyon pik olmazsa dedi oysa ki doktora gitmiştim herşeyim güzeldi başka ne olblr diye araştırdım kan ilaçları ve d hdroksi için olan ilaçlar bazen lh ile oynarmış aslında bunun daha güzel açıklaması var sağlıkçı kadın daha iyi açıklamıştı onu bulsam atacam sizede. Sen kaset test kullanma lh için daha duyarlı testler var onu al canım bu kasetler için çok tecrübe sonrası pik nasıl olduğunu anlarsın o da zaman kaybı.

Ben de düzenli değil ama haftada bir falan c vitamini içiyorum öylesine. Covid geçirdik diye eşimle arada bir alıyoruz. Etkiler mi acaba. Ben de kullanmayayim o zaman etkiliyorsa.

Strip testler daha mi hassas oluyo canim

Ben de düzenli değil ama haftada bir falan c vitamini içiyorum öylesine. Covid geçirdik diye eşimle arada bir alıyoruz. Etkiler mi acaba. Ben de kullanmayayim o zaman etkiliyorsa.
Ya ben bunu size daha iyi açıklamalı kadının yazısını bulayım Atacam inat ettim sizi yanlış da yönelndirmiş olmayayım olır mu

Belki senin yumurta kısa sürede çalıyordur canım . Kaçırmış olabilir misin acaba. Değerlendirdi isen tutar inşallah ya. Sıkma canını
Degerlendirdim kuzum da aklima suphe dustu zaten en koyu oldugu gun kasik agrim oldu sagda sonra kasiklarin geneline yayildi iliski sonrasi da azalip kayboldu bilemiyorum ya Allah hayirlisini versin insaAllah

Strip testler daha mi hassas oluyo canim
Tabi ki de ben aynı anda strip kullandım sana atayım bak kasette var. teste pik göstermiyor gibiydi aynı anda yaptığımda aynı günün testinde strip pik gösterdi. Kaset yanılttı yani.

Tabi ki de ben aynı anda strip kullandım sana atayım bak kasette var. teste pik göstermiyor gibiydi aynı anda yaptığımda aynı günün testinde strip pik gösterdi. Kaset yanılttı yani.
Aaa olabilir canim iyiki soyledin ben de ona geciyim bu ay adet olursam tesekkur ederim

Kızlar çatlamamış mı henüz bu ikinci yumurta

Eklentiler

• image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 68
Çok teşekkür ederim 3 damladan devam ederim artık Normalde 28-30 arası değişiyordu, mevsim değişikliği stresten birkaç kere gecikti o yüzden testle takip etmeye başlayacağım belli olmuyor ne zaman adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…