- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 29
İyi ki testi yapmışım o zamanErken yumurtlaman oluyomuş şeninde canım normal
Yumurtlama gününü biliyormusun sali gununden 4 gün geçmiş test varsa yapsana evdekızlar?
Aynen bende önceden takvime bakarak yapıyodum olmayınca ovulasyon testi alayım dedim bu 2.ayım testle takvimden 1 hafta önce yumurtladığımı öğrendim boşuna üzülmüşüm o zamanlar çünkü hep yalnış zamanı değerlendirmişim.şimdi bat günümü bekliyorum artıkİyi ki testi yapmışım o zamanyapmasam kaçırabilirmişim
Anladım sende benim gibi şaşırmışsın benimde öyle çevremde genelleme öyle günüm olurum arada üç ileri dört geri manyak etti beni hiç öyle olmazdım.düşün 17.gün pik bulduğum zamanlar bile oldu bu yüzdenÇok teşekkür ederim 3 damladan devam ederim artıkNormalde 28-30 arası değişiyordu, mevsim değişikliği stresten birkaç kere gecikti o yüzden testle takip etmeye başlayacağım belli olmuyor ne zaman adet olacağım
Hepimiz için hayırlısı olsun belki testte problem vardır diye devam edeceğim tam pik değil zatenAynen bende önceden takvime bakarak yapıyodum olmayınca ovulasyon testi alayım dedim bu 2.ayım testle takvimden 1 hafta önce yumurtladığımı öğrendim boşuna üzülmüşüm o zamanlar çünkü hep yalnış zamanı değerlendirmişim.şimdi bat günümü bekliyorum artık
Valla burda herkesten gördüğüm kadarıyla genelde 10-18 arası pik oluyordu, ben şimdi daha 7.günde böyle koyu renk görünce şaşırdım. Daha tam pik olmamış sanırım benimki yarın olabilir belkiAnladım sende benim gibi şaşırmışsın benimde öyle çevremde genelleme öyle günüm olurum arada üç ileri dört geri manyak etti beni hiç öyle olmazdım.düşün 17.gün pik bulduğum zamanlar bile oldu bu yüzden
Her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster canım 1,2 saat öncesinden de sıvı alımını bitir ki daha net çıksın hayırlısı artıkHepimiz için hayırlısı olsun belki testte problem vardır diye devam edeceğim tam pik değil zaten
Biraz bekle o dağınıklık gidiyor o zaman resmini çekKızlar selaam, benim adetim daha dün bitti. İlk defa yapacağım için önceden başlayayım teste diye denemek için yaptım, bu şekilde çıktı. Sizce bu normal mi yoksa test mi bozuk :) 1.5 saat önceden sıvı alımını bıraktımEki Görüntüle 2791426
Yok canım niye anlamayacaksın en iyi yapmanız gereken bazı arkadaşlarım kuruyunca sıraya dizip atıyor bence pik süpheniz olduğu an kurumadan testi atmanız daha sağlıklı oluyor konuşmak. Mesela kurunca pik olsa da bazılarımızın testinde çok matlaşıyor benim de matlaşırPeki kaset olanda en iyisi hangisi ben labaquick aldım ilk defa kullancam. Şimdi anlayamam mi ben deboşuna mı aldık
Canım o koyuluk işte bende de adet sonrası bazen olur derdim ki aaa erken pik olacak testim 17.gün olduValla burda herkesten gördüğüm kadarıyla genelde 10-18 arası pik oluyordu, ben şimdi daha 7.günde böyle koyu renk görünce şaşırdım. Daha tam pik olmamış sanırım benimki yarın olabilir belki
Şimdi baktım biraz daha silikleşmiş sanki ama yine de çizgi gayet belli pik değil sanırımBiraz bekle o dağınıklık gidiyor o zaman resmini çek
4 damla bozuyor canım. 3 ideal ne az koy ne fazlaYaa ne biliyim test bozuluyo falan cok damlatinca diyolardi ya hof ya
Ben hep kaset test kullandm ve hep pik oldu bence stripler silik olduğu için daha şüpheli net gostermiyorHiç ama hiç üzülme canım ilk bana da böyle oldu yumurtlamıyorum sandım o kadar üzüldüm testi aldığım abla doktora git iki ay ovulasyon pik olmazsa dedi oysa ki doktora gitmiştim herşeyim güzeldi başka ne olblr diye araştırdım kan ilaçları ve d hdroksi için olan ilaçlar bazen lh ile oynarmış aslında bunun daha güzel açıklaması var sağlıkçı kadın daha iyi açıklamıştı onu bulsam atacam sizede. Sen kaset test kullanma lh için daha duyarlı testler var onu al canım bu kasetler için çok tecrübe sonrası pik nasıl olduğunu anlarsın o da zaman kaybı.
Çok çok teşekkür ederimCanım o koyuluk işte bende de adet sonrası bazen olur derdim ki aaa erken pik olacak testim 17.gün oldusen düzenli yap bakalım hangi güne denk gelecek.
Bidahakine strip alicam tesekkur ederimEki Görüntüle 2791461 Bak M MaviMabellee burada iki testin pik olma şekli var.mesela kasette önceki aylar aynı olurdu kuruyunca pik demezdi sorduklarım :)) strip terstim pik daha iyi gösterdi.Harika bence.duyarlılık testlerde değişir boşuna bunlar daha uyguna satılmıyor:))
Şimdi baktım biraz daha silikleşmiş sanki ama yine de çizgi gayet belli pik değil sanırım Eki Görüntüle 2791467
Bak benim dün pik yaptı 16.gunde bat 9 Mart beyaz olanlar düne ait sabah akşam kahverengi olanlar biri 15.gun eşit koyuluk diğeri bu sabah t silinmişŞimdi baktım biraz daha silikleşmiş sanki ama yine de çizgi gayet belli pik değil sanırım Eki Görüntüle 2791467
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?