Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak M MaviMabellee burada iki testin pik olma şekli var.mesela kasette önceki aylar aynı olurdu kuruyunca pik demezdi sorduklarım :)) strip terstim pik daha iyi gösterdi.Harika bence.duyarlılık testlerde değişir boşuna bunlar daha uyguna satılmıyor:))

Eklentiler

• 0D31DBEF-08B2-4CDE-A770-5EF0952DD809.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 58
  • C14DBCE4-C59A-40EB-BB36-8E534A5A1C03.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 65
İyi ki testi yapmışım o zaman yapmasam kaçırabilirmişim
Aynen bende önceden takvime bakarak yapıyodum olmayınca ovulasyon testi alayım dedim bu 2.ayım testle takvimden 1 hafta önce yumurtladığımı öğrendim boşuna üzülmüşüm o zamanlar çünkü hep yalnış zamanı değerlendirmişim.şimdi bat günümü bekliyorum artık

Anladım sende benim gibi şaşırmışsın benimde öyle çevremde genelleme öyle günüm olurum arada üç ileri dört geri manyak etti beni hiç öyle olmazdım.düşün 17.gün pik bulduğum zamanlar bile oldu bu yüzden

Peki kaset olanda en iyisi hangisi ben labaquick aldım ilk defa kullancam. Şimdi anlayamam mi ben de boşuna mı aldık

Hepimiz için hayırlısı olsun belki testte problem vardır diye devam edeceğim tam pik değil zaten

Valla burda herkesten gördüğüm kadarıyla genelde 10-18 arası pik oluyordu, ben şimdi daha 7.günde böyle koyu renk görünce şaşırdım. Daha tam pik olmamış sanırım benimki yarın olabilir belki

Lavi12 Bat günümü düzeltirmisin takvimde yalnış ayarlanmış oraya bakarak yazmıştım buraya .5 Mart olacak benimki şimdi fark ettim

Biraz bekle o dağınıklık gidiyor o zaman resmini çek

Peki kaset olanda en iyisi hangisi ben labaquick aldım ilk defa kullancam. Şimdi anlayamam mi ben de boşuna mı aldık
Yok canım niye anlamayacaksın en iyi yapmanız gereken bazı arkadaşlarım kuruyunca sıraya dizip atıyor bence pik süpheniz olduğu an kurumadan testi atmanız daha sağlıklı oluyor konuşmak. Mesela kurunca pik olsa da bazılarımızın testinde çok matlaşıyor benim de matlaşır sen yap düzenli ben yardımcı olurum. Her kadın bir değil ben şunu çok gördüm şu pco olanların çok koyu çıkıyor testleri bayılıyorum o koyuluğa :)

Valla burda herkesten gördüğüm kadarıyla genelde 10-18 arası pik oluyordu, ben şimdi daha 7.günde böyle koyu renk görünce şaşırdım. Daha tam pik olmamış sanırım benimki yarın olabilir belki
Canım o koyuluk işte bende de adet sonrası bazen olur derdim ki aaa erken pik olacak testim 17.gün oldu sen düzenli yap bakalım hangi güne denk gelecek.

Ben hep kaset test kullandm ve hep pik oldu bence stripler silik olduğu için daha şüpheli net gostermiyor

Eklentiler

• IMG_20210226_102804.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210226_181356.webp
    8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210225_185809.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210227_112518.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…