Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep kaset test kullandm ve hep pik oldu bence stripler silik olduğu için daha şüpheli net gostermiyor
İnnovita stripler hepsinden iyi parasına değer. Ben kesinlikle herkes strip alsın demiyorum ya da kaset her kadın farklıdır ve her idrar her testte aynı pik vermez. Ben kaset denedim memnun kalmadım strip tercihim. Senin tercihin tecrüben sana benim ki bana işte ben özellikle kansızlık ve d vitamini eksikliği olanların bazılarının daha duyarlı testler kullanmasının doğru olduğunu dedim gerisi herkesin kendine özel şu da var yumutlama görememek de olblr illa testler güvenilir değil diyemeyiz bazı aylar yumurtlama görmeme olurmuş. Teste bu da çıkmayabilr.

Bidahakine strip alicam tesekkur ederim
Valla canım durumun iyiyse durumun iyiyse artimed ovulasyon testi var trenyolda 28 düşmüş şimdi gördüm onu al 2 kutu onu kullan. Neden öyle diyorum biliyor musun sen ovulasyon gününü belirle sorna ucuz testte alsan yaparsın ilk ovulasyon gününü bilmek önemli. Burada bir arkadaşım kullanmıştı artimed çok güzel göstermişti inşalalh olmazsın adet bunu olursan yine konuşuruz zaten.

O zaman ben Test yapınca fotosunu çekeyim. Her yaptığımin Anlamadığımi buraya atarım. Reglimin 4. Günü şu an biterse başlarım inşallah çok teşekkür ederim.

Tamam canim ona da bakiyim tesekkur ederim ya ilk kez deniyorum testi 2.ayim hamilelik denemesinde de vajinismus ol yen hamilelik icin ugras zor zamanlardi insaLalah guzel haberlerle gece

Tamam canim ona da bakiyim tesekkur ederim ya ilk kez deniyorum testi 2.ayim hamilelik denemesinde de vajinismus ol yen hamilelik icin ugras zor zamanlardi insaLalah guzel haberlerle gece
Aynen biz vajinismus grubundan geliyoruz hamd olsun onu atlattik nasip olursa gebeligi de tadariz inşallah Rabbim bunu kolaylaştırsin inşallah

Evet canım ilk defa deneyeceğim inşallah son defa olur nasip bakalım
Ayy ayy bende öyle düşündüm ikinci ayy olmadı dahalık inşallah bu ay diyorum da eşim izinleri ovulasyon ile çakışmıyor ben eşim yok aşılama yaptırcam bir dha ki ay yoksam adamı bulup çocuk yapmam zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…