İnnovita stripler hepsinden iyi parasına değer. Ben kesinlikle herkes strip alsın demiyorum ya da kaset her kadın farklıdır ve her idrar her testte aynı pik vermez. Ben kaset denedim memnun kalmadım strip tercihim. Senin tercihin tecrüben sana benim ki bana işte ben özellikle kansızlık ve d vitamini eksikliği olanların bazılarının daha duyarlı testler kullanmasının doğru olduğunu dedim gerisi herkesin kendine özelBen hep kaset test kullandm ve hep pik oldu bence stripler silik olduğu için daha şüpheli net gostermiyor
Benim paylastigima bak striplerden daha iyi bence kaset test daha canlı renkBidahakine strip alicam tesekkur ederim
Valla canım durumun iyiyse durumun iyiyse artimed ovulasyon testi var trenyolda 28 düşmüş şimdi gördüm onu al 2 kutu onu kullan. Neden öyle diyorum biliyor musun sen ovulasyon gününü belirle sorna ucuz testte alsan yaparsın ilk ovulasyon gününü bilmek önemli. Burada bir arkadaşım kullanmıştı artimed çok güzel göstermiştiBidahakine strip alicam tesekkur ederim
O zaman ben Test yapınca fotosunu çekeyim. Her yaptığımin Anlamadığımi buraya atarım. Reglimin 4. Günü şu an biterse başlarım inşallahYok canım niye anlamayacaksın en iyi yapmanız gereken bazı arkadaşlarım kuruyunca sıraya dizip atıyor bence pik süpheniz olduğu an kurumadan testi atmanız daha sağlıklı oluyor konuşmak. Mesela kurunca pik olsa da bazılarımızın testinde çok matlaşıyor benim de matlaşırsen yap düzenli ben yardımcı olurum. Her kadın bir değil ben şunu çok gördüm şu pco olanların çok koyu çıkıyor testleri bayılıyorum o koyuluğa :)
Ne demekO zaman ben Test yapınca fotosunu çekeyim. Her yaptığımin Anlamadığımi buraya atarım. Reglimin 4. Günü şu an biterse başlarım inşallahçok teşekkür ederim.
Ben kaset yapiyodum ama 2 damla damlatiyodum ondan yeterli koyuluk olmadi galiba tam pik gostermediBenim paylastigima bak striplerden daha iyi bence kaset test daha canlı renk
Ne demek ne herşey bir minnak evlad için memnuniyet duyuyorum yeter ki güzel şeyler olsunÇok çok teşekkür ederim
Tamam canim ona da bakiyim tesekkur ederim ya ilk kez deniyorum testi 2.ayim hamilelik denemesinde de vajinismus ol yen hamilelik icin ugras zor zamanlardi insaLalah guzel haberlerle geceValla canım durumun iyiyse durumun iyiyse artimed ovulasyon testi var trenyolda 28 düşmüş şimdi gördüm onu al 2 kutu onu kullan. Neden öyle diyorum biliyor musun sen ovulasyon gününü belirle sorna ucuz testte alsan yaparsın ilk ovulasyon gününü bilmek önemli. Burada bir arkadaşım kullanmıştı artimed çok güzel göstermiştiinşalalh olmazsın adet bunu olursan yine konuşuruz zaten.
Evet canım ilk defa deneyeceğim inşallah son defa olurNe demekİlk defa mı yapıyorsun peki?
Amin amiinErkekler küsünce zor ayy kadın gibi trip atabiliyorlarAllah güzel tatlılıklar versin yuvalarımıza şaka bir yana huzur bambaşka birşey
Aynen biz vajinismus grubundan geliyoruzTamam canim ona da bakiyim tesekkur ederim ya ilk kez deniyorum testi 2.ayim hamilelik denemesinde de vajinismus ol yen hamilelik icin ugras zor zamanlardi insaLalah guzel haberlerle gece
Ahhh canım o canlılık seninki gibi herkes de olmuyor maalesefBenim paylastigima bak striplerden daha iyi bence kaset test daha canlı renk
Allah yardım ede sizeAmin amiinbenimki susuyor, hiç trip bile atmaz, susması daha kötü
HepimizeAllah yardım ede size
Vajinismus ne peki nasıl birşey?Tamam canim ona da bakiyim tesekkur ederim ya ilk kez deniyorum testi 2.ayim hamilelik denemesinde de vajinismus ol yen hamilelik icin ugras zor zamanlardi insaLalah guzel haberlerle gece
Vajinismus ne peki nasıl birşey?
Ben 2 damla damlattim hep koyu cikti ve dogru ciktiYaa ne biliyim test bozuluyo falan cok damlatinca diyolardi ya hof ya
Ayy ayy bende öyle düşündüm ikinci ayy olmadı dahalıkEvet canım ilk defa deneyeceğim inşallah son defa olurnasip bakalım
Hııı bilmezdim ayy Geçmiş olsun o zaman yaCanim vajinadaki kaslarin istemsiz kasilmasiyla cinsel iliskiye girememe sorunu
Yasamayan bilmezHııı bilmezdim ayy Geçmiş olsun o zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?