- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Ben hep 4 damla damlattim laboquick kullandm dagilma yapmıyor çok güzeldi certain kullaniyrm şuan kuruyunca dağılıyor ama pik gösteriyor laboquick al almak istersenBen kaset yapiyodum ama 2 damla damlatiyodum ondan yeterli koyuluk olmadi galiba tam pik gostermedi
Doğrudur Allah göstermesin kimseye diyelim. Sen boşver milletin 2 damlasını her yerde ideal damla 3 sen ideal olanı yap. O 2 damla ile bulanlar ile herkesin idrarının duyarlığı aynı değildir bu ince detay birde ilaç alanlar olarak ayrı sıkıntı. Biliyor musun ben ilaçlardan geçen ay erken adet oldumYasamayan bilmeztesekkurler
Hayırlısı olsun inşallahAyy ayy bende öyle düşündüm ikinci ayy olmadı dahalıkinşallah bu ay diyorum da eşim izinleri ovulasyon ile çakışmıyor ben eşim yok aşılama yaptırcam bir dha ki ay yoksam adamı bulup çocuk yapmam zor
Benimki iyi bişey mi peki çok koyu çıkmasıAhhh canım o canlılık seninki gibi herkes de olmuyor maalesefo yüzden ya t c den koyu ya da t c koyuluğunda olacak deniliyor
Bilmemek en güzeliHııı bilmezdim ayy Geçmiş olsun o zaman ya
Çok güzel birşey insan koyu çıkınca sevinir iyi diye ama sonuç güzel olmasını daha çok isterim.Benimki iyi bişey mi peki çok koyu çıkması
Ya hem dert yanıyor hem gülüyorsun durumuna güldüğün yeri anlamıyorumBilmemek en güzelikeşke biz de bilmeseydik ama nasipte varmış
Tabi canım ben mesela idrar testi yapacağınız gün çay icmemenizi öneriyorum çay diüretiktir sonuç yanlış çıkar 3 4 saat hiç sıvı almayınÇok güzel birşey insan koyu çıkınca sevinir iyi diye ama sonuç güzel olmasını daha çok isterim.Ama bazımızın idrarı aşırı duyarlı seninki bozulmamış benimki bozulırdu bana testi yaptığım abla idrar 3 koy dedi bende şimdi ondan öyle diyorum işte. Birde 3 denesinler diye bu işler deneme yanılmayla öğreniliyor her kadın vucudunu tanımalı bilmeli.
Zamanında çok ağladık şimdi de gülelim inşallahYa hem dert yanıyor hem gülüyorsun durumuna güldüğün yeri anlamıyorum
Zaten onu kullaniyorum 2 damla damlatiyodum amaBen hep 4 damla damlattim laboquick kullandm dagilma yapmıyor çok güzeldi certain kullaniyrm şuan kuruyunca dağılıyor ama pik gösteriyor laboquick al almak istersen
Çaysın yapamam o benim herşeyimTabi canım ben mesela idrar testi yapacağınız gün çay icmemenizi öneriyorum çay diüretiktir sonuç yanlış çıkar 3 4 saat hiç sıvı almayın
Aştigimiz icin gulebiliyoruz artikYa hem dert yanıyor hem gülüyorsun durumuna güldüğün yeri anlamıyorum
Az bi netten tam bakayım neymişAştigimiz icin gulebiliyoruz artik
Artik geride biraktik ondan guelebiliyoruz ama zor bi durum kimseye yasatmasin Allah canimAz bi netten tam bakayım neymişarkadaş grubunda fransiz kalmış gibi oldum hastalıkmış diye yanlış anlarsınız diye gülmüyorum siz kahkaha atıyorsunuz
Yinede zor birşeymış baktım normalken bile olurmuş kadınlarda. Kimsenin başına vermesin bence zor ağır travma durumu her iki taraf için.Artik geride biraktik ondan guelebiliyoruz ama zor bi durum kimseye yasatmasin Allah canim
Üzüldüm adına diyecek birşey bulamıyorum 'ya hayırlısı olsun yinede.Kızlar doktor ile görüştüm. İkinci yumurta çatlayıp kiste dönüşmüş. Yinede değerin 10 ve üzeri çıkmasını beklerdik ama yakın değer bu da. Çatladığını gösteriyor dedi. Bu noktadan sonra yapacak bir şey yok. Reglyi bekleyeceğiz. Regl sonrası görüşelim dedi
Kesinlikle canim onu atalattik simdi bebek istiyoruz Allah nasip eder insaAllah dileyen herkese hayirli bi sekidleYinede zor birşeymış baktım normalken bile olurmuş kadınlarda. Kimsenin başına vermesin bence zor ağır travma durumu her iki taraf için.
Bende üzüldüm ya. Bilemiyorum. Bu ayda demek olmadı bilmiyorum. Gerçi ilk yumurta çatladı onu biliyoruz ama, gebelik olsaydı değer daha yüksekte çıkabilirdi of bilmiyorum aman yaÜzüldüm adına diyecek birşey bulamıyorum 'ya hayırlısı olsun yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?