Onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum canım ben hep 2 damla damlatıyorum, diğer türlü hem test fazla idrardan dağılabiliyor (4 ve fazlası için söylüyorum) hem de testler kuruyunca sararıyo, 2 damlada yeteli, pik ve yumurtlamalarıda gayet belirgin görüyorsun, siz doğru yapıyorsunuz damla sayısıyla ilgisi yoktur damla az gelsa kontrol çizgiside belirmezBen kaset yapiyodum ama 2 damla damlatiyodum ondan yeterli koyuluk olmadi galiba tam pik gostermedi
Üzülmemiz normal ne olacaksa inşlh hayırlı olan olsun ilk defa çatlayıp kiste dönüştüğünü duydum demek ki herşey olabiliyor adet olursan kistin hayırlısıyla gider inşlh yine de güzel düşünmek herzaman en iyisi..Bende üzüldüm ya. Bilemiyorum. Bu ayda demek olmadı bilmiyorum. Gerçi ilk yumurta çatladı onu biliyoruz ama, gebelik olsaydı değer daha yüksekte çıkabilirdi of bilmiyorum aman ya
Kontrol cizgisi de sizinkielr kadar koyu olmuyo bendeOnunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum canım ben hep 2 damla damlatıyorum, diğer türlü hem test fazla idrardan dağılabiliyor (4 ve fazlası için söylüyorum) hem de testler kuruyunca sararıyo, 2 damlada yeterli pik ve yumurtlamalarıda gayet belirgin görüyorsun, siz doğru yapıyorsunuz damla sayısıyla ilgisi yoktur damla az gelsa kontrol çizgiside belirmez
Bilemiyorum belki3 olarak deneyin o zaman, zaten 2 ve 3 damla deniyor, sizinki daha hassas demekki
Canım üzülme en azından tembel yumurtaya sahip değilsin, çatlayabiliyor. Kist için dr un uygun tedavi uygular heralde pek bilgim yok bu konuda ama herşeyin hayırlısı olsun diyelim vardır herşey de bir hayır.Kızlar doktor ile görüştüm. İkinci yumurta çatlayıp kiste dönüşmüş. Yinede değerin 10 ve üzeri çıkmasını beklerdik ama yakın değer bu da. Çatladığını gösteriyor dedi. Bu noktadan sonra yapacak bir şey yok. Reglyi bekleyeceğiz. Regl sonrası görüşelim dedi
Gebelik testinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız. 13 gün sonra mi yoksa daha erken mi yaptiniz orayı pek idrak edemedim cnmKızlar 4 Mart regl olmam gerekiyor ilk denememiz diyebilirim. Ovülasyon testi kullandım. Hiç belirti yoktu regliden 7 gün önce dayanamayıp erken gebelik testi yapmıştım ama sonuç negatif tabi ki, olsa da pek çıkmasını beklemiyordum. Bugün böyle biraz halsizim midem de biraz garip kasıklarımda da bi hareketlilik var gibi, yumurtlamadan 13 gün geçti oldu mu acaba diye içime bi şüphe düştü
14 Şubat pik yaptı 15 Şubat çatladı ben 15 şubatı değerlendirdim. 25 Şubat sabah erken gebelik testi yaptım negatif şimdi bugün yumurtlamadan sonra 13. Gün anlatabildim mi :)Gebelik testinizi yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız. 13 gün sonra mi yoksa daha erken mi yaptiniz orayı pek idrak edemedim cnm
Canım bi baksana benim teste azalmış piklik ama anlayamadım yıldızlı olanlar değerlenenlerYinede zor birşeymış baktım normalken bile olurmuş kadınlarda. Kimsenin başına vermesin bence zor ağır travma durumu her iki taraf için.
Anladım cnm çatladıktan 10 gün sonra yapmışsınız bana erken gibi geldi. En az 14-15 gün geçmesi gerektiğini biliyorum. Isterseniz yarın tekrar bi deneyin14 Şubat pik yaptı 15 Şubat çatladı ben 15 şubatı değerlendirdim. 25 Şubat sabah erken gebelik testi yaptım negatif şimdi bugün yumurtlamadan sonra 13. Gün anlatabildim mi :)
Sanırsam yumurtan dahalık çatlamamış canım bence.Canım bi baksana benim teste azalmış piklik ama anlayamadım yıldızlı olanlar değerlenenler
Valla bende şaşırdım. Bu ay iki yumurta oldu zaten ona şaşırmıştık bide ikincisi çatlayıp kiste dönmüş daha da şaşırtıcıÜzülmemiz normal ne olacaksa inşlh hayırlı olan olsun ilk defa çatlayıp kiste dönüştüğünü duydum demek ki herşey olabiliyor adet olursan kistin hayırlısıyla gider inşlh yine de güzel düşünmek herzaman en iyisi..
Bu ay o yüzden yumurta takibi yapalım dedik içeride ne oluyor diyeCanım üzülme en azından tembel yumurtaya sahip değilsin, çatlayabiliyor. Kist için dr un uygun tedavi uygular heralde pek bilgim yok bu konuda ama herşeyin hayırlısı olsun diyelim vardır herşey de bir hayır.
Test için erken gibi sanki canım. Bende tüm olumsuz haberlerime rağmen midemde bi garip yanma bi halsizlik hissediyorum. Diğer aylardan daha garip şeyler? İnsan umut besledikçe herşeyden şüphe ediyorKızlar 4 Mart regl olmam gerekiyor ilk denememiz diyebilirim. Ovülasyon testi kullandım. Hiç belirti yoktu regliden 7 gün önce dayanamayıp erken gebelik testi yapmıştım ama sonuç negatif tabi ki, olsa da pek çıkmasını beklemiyordum. Bugün böyle biraz halsizim midem de biraz garip kasıklarımda da bi hareketlilik var gibi, yumurtlamadan 13 gün geçti oldu mu acaba diye içime bi şüphe düştü
Tekrarla bakalim kuzum İnşallah vardır yanlış çizgi değilse o baktigimiz yer var gözüküyorİnşallah kuzum ya tekrarlıycm yarın bakalım
Nblm valla canım yaa düne göre az ama bakalım 2 Güne çatlarSanırsam yumurtan dahalık çatlamamış canım bence.Yumurtan çatlayamıyor bir türlü? Tam şu sırada yerinde olsam doktora giderdim merk edyrm sana ne der. Çatlamaysa çatlama der.
Insallah bakalm Hayırlısı olsnYa ben niye görüyorum ama çok çok belirsiz bir çizgi bi bakıyorum var bi bakıyorum yok gibi
Sabır canım üstelik de erken sanki 14 gün olsun hele bir bakalım
Canım rahim kalınlaşması her zaman gebelik anlamına gelmez ki adetin yakınken de kalınlaşır bence stres yapma. Stres de adeti etkiliyor. Hamile değilsen inşallah en kısa zamanda gelsin adetin de yeni bir aya umutla başla
Bugün tekrardan yaptım test negatif malesef. Bekliyorum adetim.Yumurtlama gününü biliyormusun sali gununden 4 gün geçmiş test varsa yapsana evde
Amin canım inşallah.Rabbim hepimize hayırlısını sagliklisini nasip etsin.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Üzüldüm bebeğin için ama alan da veren de Allah. Tekrardan verecektir Rabbim umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?