Çok sürmez canım o kadar akşam da test yap çatlayabilr 9 gibi yap görelim ne olur. Bu çatlamanında belirli saati var 24 ve 36 saatte çatlar. Fazlası olmaz. Senin kaç saat oldu pik sonrası hesapla bakalım.Nblm valla canım yaa düne göre az ama bakalım 2 Güne çatlar
Aşırı acıma var mı gögüslerinde birde aynı anda şişlik?Kızlar merhaba, 2-3 gündür göğüs uçlarım çok acıyor geçen ay da bu durumu yaşadığım için gebelik diye umutlanmadım ancak dün gece göğüsümden süt rengi sıvı geldi. Prolaktin hormonumda bi sıkıntı yok baktırmıştım yakın tarihte. Sizce gebelik olabilir mi ? Bat 6 mart.
Çok kasmayayım dedim ama sanki var gibi dayanamazsam yaparım şimdilik bekleyeyim. Dediğiniz gibi çok erken yaptım olsa bile görünmeyeceğini tahmin ettimAnladım cnm çatladıktan 10 gün sonra yapmışsınız bana erken gibi geldi. En az 14-15 gün geçmesi gerektiğini biliyorum. Isterseniz yarın tekrar bi deneyin
Evet erken test yaptım şimdi yapsam çıkabilir ama biraz bekleyeceğim, Öyle gerçekten her şeyden şüphe ediyor insan bakalım devam edecek mi böyleValla bende şaşırdım. Bu ay iki yumurta oldu zaten ona şaşırmıştık bide ikincisi çatlayıp kiste dönmüş daha da şaşırtıcıben yine de ilk yumurta tutmuş olsun diye umut ediyorum
Bu ay o yüzden yumurta takibi yapalım dedik içeride ne oluyor diyedurumlar karmakarışık İş.. Vardır hayrı bunlarında.
Test için erken gibi sanki canım. Bende tüm olumsuz haberlerime rağmen midemde bi garip yanma bi halsizlik hissediyorum. Diğer aylardan daha garip şeyler? İnsan umut besledikçe herşeyden şüphe ediyor
Göğüs uçlarım acıyor çok hassas. Göğüslerimde aşırı şişlik yok regl zamanına yaklaştığım zaman gibi.Aşırı acıma var mı gögüslerinde birde aynı anda şişlik?
Sizinle aynı durumdayım yaşlarımız da aynı inşallah kader bizede gülerBu ay akışına bıraktım.1bucuk yıldır uğraşıyoruz.1kayip var ve artik ovulasyon takip etmek yerine günaşırı denemeyi düşünüyorum.Hic bi sorun yok dedi dr.um ama stres haric tabiki.Sizler ne durumdasiniz kizlar?
Listeye beni de eklermisiniz
Yaş 30.Bat 17 mart.
Folidoce kullanıyorum.Folik asit takviyesi olarak.
Anladım bakalım ne çıkar benimde öyle olmuştu adetim erken geldiGöğüs uçlarım acıyor çok hassas. Göğüslerimde aşırı şişlik yok regl zamanına yaklaştığım zaman gibi.
TühAnladım bakalım ne çıkar benimde öyle olmuştu adetim erken geldiinşallah olmazsın.
Ben ilk hamileliğimde bata 4 gün kala ovulasyon testleri ile birlikte gelen erken gebelik testi ile öğrenmiştimEvet erken test yaptım şimdi yapsam çıkabilir ama biraz bekleyeceğim, Öyle gerçekten her şeyden şüphe ediyor insan bakalım devam edecek mi böyle
Birşey değilTühBeklemekten başka çare yok napalım Allah hayırlısını versin hepimize. Teşekkür ederim cevabın için
Aynen cnm olsa bile 10 gün içerisinde zannetmiyorum ki çıksın. Biraz sabırla bekle bakalim relax ol panik yok inş. Güzel haberlere kavuşursun :) sabrın sonu selamet..Çok kasmayayım dedim ama sanki var gibi dayanamazsam yaparım şimdilik bekleyeyim. Dediğiniz gibi çok erken yaptım olsa bile görünmeyeceğini tahmin ettim
Inşallah.Sizinle aynı durumdayım yaşlarımız da aynı inşallah kader bizede güler
Haklısın canım geçen ay o kadar belirti yaşadım ki hamile olduğuma çok inandım resmen psikolojik. Kendimi çok yıprattığımı farkettim. Oluruna bırakmak en güzeliBirşey değilTüh deme ya güzel düşün bilinmez ki ben aslında hiç belirti işine takılmıyorum herkes farklı şeyler yaşıyor %70 psikolojik oluyor en azından kendim öyleyim daha belirti olsa hamile olmadan burada yazmam geçen ay çok belirtilere takıldım sanardım hamile kendimi o derece sonra üzüldüm çok kendime bunu asla yapmıcam artık. Bekle kendini oyala başka şeylerle bebek de olsa adette olsa gelecek nasılsa birisi kendimizi çok yormayalım en güzeli.
Merhabalar , ayni durumu bende yaşadım sayılır 4 yaşında bir oğlum var ilk denemede olmuştu...Arkadaşlar sabredelimBenim sekiz yaşında bir oğlum var.İlk ay olmuştu.O dönem yumurtlama,ovu testi,bitkisel şeyler, hormonal durumlar vs.bu kadar teknik bilgiye sahip değildim.Adet günümü beklerken sanki adet olacak gibi ağrı sızı içinde kivrandim.Adet günüm geçtiği günün ertesi test çift çıkmıştı.Baska hangi belirtiler vardı ne yazikki hatırlayamıyorum.Benim bat 6 Mart.1 yada 2 Mart'ta test yapacağım.Cok fazla umudum yok çünkü tam anlamıyla değerlendiremedik.Bu ilk ay denememiz oldu.Bunca yıl ara verince insan hemen motive olamiyormus onu da anladım.
Hadi bakalım hayırlısı, bende de hafif yanma var gibi bugün vücudumu bi dinleyeyim bakayım gözlemliyorumBen ilk hamileliğimde bata 4 gün kala ovulasyon testleri ile birlikte gelen erken gebelik testi ile öğrenmiştimaynı gün beta da 66 çıkmıştı. O zaman bata bir hafta kala kasık batmalarım bel ağrım olmuştu, aşırı üşüme halsizlik ve mide yanması. Ama gögüslerde ekstra bir değişiklik yoktu bilmiyorum bugün kasık ağrım var. Midemde garip haller. 6 marta kadar beklemece..
İnşallah bakalım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin :)Aynen cnm olsa bile 10 gün içerisinde zannetmiyorum ki çıksın. Biraz sabırla bekle bakalim relax ol panik yok inş. Güzel haberlere kavuşursun :) sabrın sonu selamet..
Öncelikle çok geçmiş olsun.İnanin bizim içinde çok zor bir süreç.İnsan ne yazikki ilki kolay olunca diğeri de kolay olacak gibi düşünüyor.Hayirlisi olsun demekten başka bir şey de bulamıyorum.Merhabalar , ayni durumu bende yaşadım sayılır 4 yaşında bir oğlum var ilk denemede olmuştu...
2021 Ocak ayından itibaren denememize rağmen olmadı.
Malesef bugün adet oldum..
Garip olan ne biliyor musunuz, gecen aydan itibaren denedik ocak ayında 4gunum geçti sonra adet oldum bu ayda 3 gün geçti öyle adet oldum.
Ara verince gerçekten motive olunmuyor çok haklısınız
Benim reglim yaklaştığında da pek belirtim olmaz bel ağrısı biraz. Göğüs ağrısı hiç yaşamadım bile, o yüzden benim vücut çaktırmayabilirBen ilk hamileliğimde bata 4 gün kala ovulasyon testleri ile birlikte gelen erken gebelik testi ile öğrenmiştimaynı gün beta da 66 çıkmıştı. O zaman bata bir hafta kala kasık batmalarım bel ağrım olmuştu, aşırı üşüme halsizlik ve mide yanması. Ama gögüslerde ekstra bir değişiklik yoktu bilmiyorum bugün kasık ağrım var. Midemde garip haller. 6 marta kadar beklemece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?