Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşAllah güzel sonuç alırsınız , ovulasyon testiyle öğrenmiştim yazmışsınız sanırım nasıl anladınız :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.İnanin bizim içinde çok zor bir süreç.İnsan ne yazikki ilki kolay olunca diğeri de kolay olacak gibi düşünüyor.Hayirlisi olsun demekten başka bir şey de bulamıyorum.
Cok tesekkur ederim. Evet cocuk planı yaparken esim.diyordu ocak ayı iyidir ilki tek seferde oldu neden olmasın tek denemede yine vs vs
Malesef öyle olmadı.
Aynen sizin gibi düşünüyorum hayırlısı olsun , sağlıkla sıhhatle gelsinler insaAllah

Sizinle aynı durumdayım yaşlarımız da aynı inşallah kader bizede güler
Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Gözünüzaydın darısı bizlere inşallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Çok sürmez canım o kadar akşam da test yap çatlayabilr 9 gibi yap görelim ne olur. Bu çatlamanında belirli saati var 24 ve 36 saatte çatlar. Fazlası olmaz. Senin kaç saat oldu pik sonrası hesapla bakalım.
Dün saat 1 de pikti işte kuzum bu gün tam pik değil ama koyu

Dur şimdi yapayım sıvıyı kesmiştim 3 te yapıp atıyorum hemen sana

Yaptım ya pik aynen çatlarsa ya yarın ya diğer gün çatlar 48 saat sürecek sanırım hayatım diğeri erken çatladı ams bu uzun sürecek

Kadınlarda yumurtlama meydana gelmeden önce 1ng/mL den daha az iken, adet döngüsünün ortasında yani ortalama 14. Günde 5 ila 20ng/mL arasındadır.benimki sıfır yani yumurtlama olmuyor lh testleri hep tek çizgi çıkıyor progesteron çok önemli yumurta kaliteside anlaşılıyor ordan...adetim düzenli olmaz ben pes etmeden yaptım sürekli ama hep negatif çıktı bu ay ilk defa böyle çıktı o da saki sabit kalacak gibi pik olmayacak sanki

Sen hani şu beta 2 değeri olan kişimiydin canım hani sana demiştim yükselen biri olmuştu doğru mu hatırlıyorum canım bilemedim ama çok tebrik ederim darısı bize inaşallah

Sen hani şu beta 2 değeri olan kişimiydin canım hani sana demiştim yükselen biri olmuştu doğru mu hatırlıyorum canım bilemedim ama çok tebrik ederim darısı bize inaşallah
Eveeet bendim bi anda Nasıl böyle yükseldi anlayamadım bile ben gerçekten hala şoktayım üstümden atamadım gerçekten beklemiyordum

Gözün aydın canım darısı bizlere inş

Merhaba bat 20 Şubat'ta idi adet olmadim bu gün bı baş ağrısı var bide gece rüyamda dondurma ısırıyordum canım aşırı çekerek uyandım ayaklarım.cok.üsüyor bu gün bu tarz belirtiler duyan okuyan oldu mu forumds felan

Neden test yapmadınız 1 hafta gecikmişş

Canım naptın test yaptın mı?
Sabah yaptım canım önce beyaz bi çizgi çıktı anlam veremedim ,sonra bekleyince çooook silik hayaletin hayaleti çizgi çıktı..Ama pek güvenemedim testimde son bi tane kaldı pazartesi sabah yapıcam onuda..Hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım inşallah vardır. Bende salı çarşamba yapıyım diyorum hayırlısı olsun.. benim ağrılarım için doktora gittim enfeksiyon varmış mecburen fitil kullanıyorum şimdi 3 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…