- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
inşAllah güzel sonuç alırsınız , ovulasyon testiyle öğrenmiştim yazmışsınız sanırım nasıl anladınız :)Ben ilk hamileliğimde bata 4 gün kala ovulasyon testleri ile birlikte gelen erken gebelik testi ile öğrenmiştimaynı gün beta da 66 çıkmıştı. O zaman bata bir hafta kala kasık batmalarım bel ağrım olmuştu, aşırı üşüme halsizlik ve mide yanması. Ama gögüslerde ekstra bir değişiklik yoktu bilmiyorum bugün kasık ağrım var. Midemde garip haller. 6 marta kadar beklemece..
Cok tesekkur ederim. Evet cocuk planı yaparken esim.diyordu ocak ayı iyidir ilki tek seferde oldu neden olmasın tek denemede yine vs vsÖncelikle çok geçmiş olsun.İnanin bizim içinde çok zor bir süreç.İnsan ne yazikki ilki kolay olunca diğeri de kolay olacak gibi düşünüyor.Hayirlisi olsun demekten başka bir şey de bulamıyorum.
Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahSizinle aynı durumdayım yaşlarımız da aynı inşallah kader bizede güler
Gözünüzaydın darısı bizlere inşallahBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Dün saat 1 de pikti işte kuzum bu gün tam pik değil ama koyuÇok sürmez canım o kadar akşam da test yap çatlayabilr 9 gibi yap görelim ne olur. Bu çatlamanında belirli saati var 24 ve 36 saatte çatlar. Fazlası olmaz. Senin kaç saat oldu pik sonrası hesapla bakalım.
Amiiiiinnnn çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah canım benimGözünüzaydın darısı bizlere inşallahAllah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Kadınlarda yumurtlama meydana gelmeden önce 1ng/mL den daha az iken, adet döngüsünün ortasında yani ortalama 14. Günde 5 ila 20ng/mL arasındadır.benimki sıfır yani yumurtlama olmuyor lh testleri hep tek çizgi çıkıyor progesteron çok önemli yumurta kaliteside anlaşılıyor ordan...adetim düzenli olmaz ben pes etmeden yaptım sürekli ama hep negatif çıktı bu ay ilk defa böyle çıktı o da saki sabit kalacak gibi pik olmayacak sankiOk
Valla senin gibi olup ben şahit olduğum oldu 83 gün gördü pik sonra hamile kaldıbilemeyiz Allah neyi mucize yapar bizlere. Sen adet bitimi başlayıp sabah akşam olarak sürekli yapsan bulabilirsin yanı progesteron kaç sizn genelde doktor demesine göre? Bana progesteron kaç olursa normal kaç olursa sıkıntı olabiliyor güzel bir şekilde açıklar mısınız ben hepsini biliyorım hormonların genelde bunu hiç bilmiyorım hangi durumlarda bazılır adetli adet siz mi?
Bat 11 Mart gonal f ve günde bir adet femera kullandım gergin folikasit ve d vitamini alıyorum Benide eklersenizKuzum ekledim seni tabloya varsin
Sen hani şu beta 2 değeri olan kişimiydin canım hani sana demiştim yükselen biri olmuştu doğru mu hatırlıyorum canım bilemedim ama çok tebrik ederim darısı bize inaşallahBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Eveeet bendim bi anda Nasıl böyle yükseldi anlayamadım bile ben gerçekten hala şoktayım üstümden atamadım gerçekten beklemiyordumSen hani şu beta 2 değeri olan kişimiydin canım hani sana demiştim yükselen biri olmuştu doğru mu hatırlıyorum canım bilemedim ama çok tebrik ederim darısı bize inaşallah
Yaa gözünüz aydınn çook sevindim darısı bizlere inşAllahEveeet bendim bi anda Nasıl böyle yükseldi anlayamadım bile ben gerçekten hala şoktayım üstümden atamadım gerçekten beklemiyordum
Gözün aydın canım darısı bizlere inşBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canım naptın test yaptın mı?Gözünüzaydın darısı bizlere inşallahAllah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Neden test yapmadınız 1 hafta gecikmişşMerhaba bat 20 Şubat'ta idi adet olmadim bu gün bı baş ağrısı var bide gece rüyamda dondurma ısırıyordum canım aşırı çekerek uyandım ayaklarım.cok.üsüyor bu gün bu tarz belirtiler duyan okuyan oldu mu forumds felan
Çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah çok dua edicem gerçekten tarifi çok zor duygular içindeyim şu andaYaa gözünüz aydınn çook sevindim darısı bizlere inşAllah
Sabah yaptım canım önce beyaz bi çizgi çıktı anlam veremedim ,sonra bekleyince çooook silik hayaletin hayaleti çizgi çıktı..Ama pek güvenemedim testimde son bi tane kaldı pazartesi sabah yapıcam onuda..Hayırlısı bakalımCanım naptın test yaptın mı?
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır. Bende salı çarşamba yapıyım diyorum hayırlısı olsun.. benim ağrılarım için doktora gittim enfeksiyon varmış mecburen fitil kullanıyorum şimdi 3 günlükSabah yaptım canım önce beyaz bi çizgi çıktı anlam veremedim ,sonra bekleyince çooook silik hayaletin hayaleti çizgi çıktı..Ama pek güvenemedim testimde son bi tane kaldı pazartesi sabah yapıcam onuda..Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?