Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 4 Mart ben şubatın 28 çektiğini düşünmeden söylemişim .Bilmiyorum erken mi daha o yüzden mi çıkmıyor ..

Çook sevindim senin adına sana söylerken çok ümitlenmez dedim inş ama bak hamişsin valla bn hamiş kalmış gibi mutlu oldum canım tebrikler
Canımsın çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım bu söylediklerine , öğrendim diye mi bilmiyorum oturdum hüngür hüngür ağlıyorum yani daha kimseye de söylemedim eşim biliyo sadece tarifi çok zor bişey allahım herkese nasip etsin

Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da

Ben eski topiklerde gün içerisinde ateş basması aksaminda bir üşüme gelmesini okumuştum. Tabi bu döngü değişebilir yani gün içerisinde üşüme akşamında sicaklama terleme felan yaşayan okumuştum. Altını çizerek söylüyorum lakin bu kişiden kişiye değişebilir. Hiç belirti yaşamayan fakat hamile olduğunu öğrenenlerde var. Adet düzensizliği varmıydı bilemiyorum ama 1 hafta geçmiş test yapsanız çıkar aslında.

Amin canım inşallah

Çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah çok dua edicem gerçekten tarifi çok zor duygular içindeyim şu anda
Mrblar gözünüz aydın tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inş. Darısı biz bekleyenlere:)

Testine devam et canımm ama bir kaç güne olur t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyuysa peaktir.
Çok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsem

Teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım. Birde merak ettiğim kaç olması güzel sayılır? Çok soruyorum ama k. Bakmayın bunu doktora sorsam iyi cevap alamam bence pek etmemelisin senin yumurtlaman olsa bile doktorun olduğu anı bulması da bir mucize olur en iyisi test ile takip etmeniz. Ben hiçbir zaman olmayacak diye inananlardan değilim herzaman mucize vardır sonuçta er geç adet görüyorsun hiç görmüyor değilsin. Yaşınız kaçtı acaba?

Yaptım ya pik aynen çatlarsa ya yarın ya diğer gün çatlar 48 saat sürecek sanırım hayatım diğeri erken çatladı ams bu uzun sürecek
Ya da ilk çatlayandan hamile kalacaksınız bu çatlamayacak bilinmez ki ne olursa mutlu olurum tek çift hamile kalda hayırlısıyla

Çok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsem
Edindiğim bilgilere göre sperm bayatlaması sebebiyle peakten önce ilişki öneriliyor canım bende öle yaptımm bakalım bekliyorum

Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Yaaa ne kadar mutlu oldum gözlerim dolmadı desem yalan olur sevincin Sevincim oldu mesajını görünce acaba ne oldu ki dedim bunla karşılaşacağımı hiç aklıma gelmedi ne yalan diyim canım inşallah Rabbim mutluluğunu daim eder kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…