- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İnşallaaaahh çok teşekkür ederimGözün aydın canım darısı bizlere inş
2 gün önce yaptım negatif tiNeden test yapmadınız 1 hafta gecikmişş
Benim bat 4 Mart ben şubatın 28 çektiğini düşünmeden söylemişim .Bilmiyorum erken mi daha o yüzden mi çıkmıyor ..Hayırlısı olsun canım inşallah vardır. Bende salı çarşamba yapıyım diyorum hayırlısı olsun.. benim ağrılarım için doktora gittim enfeksiyon varmış mecburen fitil kullanıyorum şimdi 3 günlük
Ben erken gebelik testi yaptım Perşembe günü negatif ama ne hamilelik ne regli belirtim var bekliyorum salı günü randevu aldım Dr gidicem regli olmazsam kan tahlili yaptircamBat 1 Mart olan kızlar testleri yapın artık ilk hamiş kim olcak haberleri bekliyoruzzz
O Ozlmerva , @Aspandas, @Balzamiksirke, @midge , @umudum58, @Perilll , @zizi353535 , @Elif2652
Geçmiş olsun gittiğin iyi olmuş canımHayırlısı olsun canım inşallah vardır. Bende salı çarşamba yapıyım diyorum hayırlısı olsun.. benim ağrılarım için doktora gittim enfeksiyon varmış mecburen fitil kullanıyorum şimdi 3 günlük
Çook sevindim senin adına sana söylerken çok ümitlenmez dedim inş ama bak hamişsin valla bn hamiş kalmış gibi mutlu oldum canım tebriklerEveeet bendim bi anda Nasıl böyle yükseldi anlayamadım bile ben gerçekten hala şoktayım üstümden atamadım gerçekten beklemiyordum
Yaa cok sevindim hayirli olsun. Tahmin etmiştimÇok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah çok dua edicem gerçekten tarifi çok zor duygular içindeyim şu anda
Canımsın çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım bu söylediklerine , öğrendim diye mi bilmiyorum oturdum hüngür hüngür ağlıyorum yani daha kimseye de söylemedim eşim biliyo sadece tarifi çok zor bişey allahım herkese nasip etsinÇook sevindim senin adına sana söylerken çok ümitlenmez dedim inş ama bak hamişsin valla bn hamiş kalmış gibi mutlu oldum canım tebrikler
Ben eski topiklerde gün içerisinde ateş basması aksaminda bir üşüme gelmesini okumuştum. Tabi bu döngü değişebilir yani gün içerisinde üşüme akşamında sicaklama terleme felan yaşayan okumuştum. Altını çizerek söylüyorum lakin bu kişiden kişiye değişebilir. Hiç belirti yaşamayan fakat hamile olduğunu öğrenenlerde var. Adet düzensizliği varmıydı bilemiyorum ama 1 hafta geçmiş test yapsanız çıkar aslında.Merhaba bat 20 Şubat'ta idi adet olmadim bu gün bı baş ağrısı var bide gece rüyamda dondurma ısırıyordum canım aşırı çekerek uyandım ayaklarım.cok.üsüyor bu gün bu tarz belirtiler duyan okuyan oldu mu forumds felan
Amin canım inşallahCanımsın çok teşekkür ederim gerçekten duygulandım bu söylediklerine , öğrendim diye mi bilmiyorum oturdum hüngür hüngür ağlıyorum yani daha kimseye de söylemedim eşim biliyo sadece tarifi çok zor bişey allahım herkese nasip etsin
Yok canım daha koyu olması gerek t cizgisinin devam et yapmaya görürsün inş en kısa zamandaEki Görüntüle 2791620 Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da
Testine devam et canımm ama bir kaç güne olur t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyuysa peaktir.Eki Görüntüle 2791620 Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da
Mrblar gözünüz aydın tebrik ederim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inş. Darısı biz bekleyenlere:)Çok teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah çok dua edicem gerçekten tarifi çok zor duygular içindeyim şu anda
Çok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsemTestine devam et canımm ama bir kaç güne olur t çizgisi c çizgisi kadar koyu yada daha koyuysa peaktir.
Teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım. Birde merak ettiğim kaç olması güzel sayılır?Kadınlarda yumurtlama meydana gelmeden önce 1ng/mL den daha az iken, adet döngüsünün ortasında yani ortalama 14. Günde 5 ila 20ng/mL arasındadır.benimki sıfır yani yumurtlama olmuyor lh testleri hep tek çizgi çıkıyor progesteron çok önemli yumurta kaliteside anlaşılıyor ordan...adetim düzenli olmaz ben pes etmeden yaptım sürekli ama hep negatif çıktı bu ay ilk defa böyle çıktı o da saki sabit kalacak gibi pik olmayacak sanki
Tamam canım teşekkür ederim cavabın için devam edicem yarın yineYok canım daha koyu olması gerek t cizgisinin devam et yapmaya görürsün inş en kısa zamanda
Ya da ilk çatlayandan hamile kalacaksınız bu çatlamayacak bilinmez kiYaptım ya pik aynen çatlarsa ya yarın ya diğer gün çatlar 48 saat sürecek sanırım hayatım diğeri erken çatladı ams bu uzun sürecek
Edindiğim bilgilere göre sperm bayatlaması sebebiyle peakten önce ilişki öneriliyor canım bende öle yaptımm bakalım bekliyorumÇok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsem
Yaaa ne kadar mutlu oldum gözlerim dolmadı desem yalan olurBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?