Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 ve üstü doktorlar için çok iyi ama beş ustunede kötü denilemez kalite farkimgibi düşün 29 canım bugünde test yaptım

Eklentiler

• IMG20210227145525.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 49
Test iki gün önce yaptım negatif çıktı yumurtlama olduğunu düşündüğüm günün üzerinden 4 gün geçti şuan değerlendirmiştik bu ikinci evladım olacak ilk oğlum 5 yaşında ona hamile kaldığımda hatırladığım şu olmuştu ateşim çıkmıştı grip oluyorum sanıp ağır grip ilacı ile birde ağrı kesici almıştım umrede idim hasta olmaktan korktum orda sonra o gün şeker düşüklüğü mu artık ne oldu ise fenalasmistim bı kaç gündür aşırı yorgun hissediyorum eşim diyor yeter uyuma

Amiiiin canım benim Mart ayı da sana uğur getirsin inşallah güzel sonucu alırsın beni de etiketle göreyim olur mu , çok dua edicem senin için

10 ve üstü doktorlar için çok iyi ama beş ustunede kötü denilemez kalite farkimgibi düşün 29 canım bugünde test yaptım
Açıkcası yalan söylemek istemem bu testleri kullanmadım ama sana önerim çift görmüşken hergün ilişki yap bazen gün aşırı hiç kaçırma fırsatını ilk defa bulmuş birisi olarak silik de olsa. Silikleşene kadar testine devam et

Bende sadece teste odaklandım hiç degerlendirme olmuyor testi bekliyorum ama bu test böyle çakılı kaldı belki kist falan oldu belkide catlamayacak:))

Amiiiin canım benim Mart ayı da sana uğur getirsin inşallah güzel sonucu alırsın beni de etiketle göreyim olur mu , çok dua edicem senin için
Çook çook Allah razı olsun duaların için kalbin kuş gibi sevincin içine sığmaz ama hakkındır bekleyen herkesin hakkı bu mutluluk nasip olunca birşey oluyor işte tabi ki etiketlerim sende arada yaz durumunu

Bende sadece teste odaklandım hiç degerlendirme olmuyor testi bekliyorum ama bu test böyle çakılı kaldı belki kist falan oldu belkide catlamayacak:))
Yaaa canım kırk yılda bir çift çizgi buldun teste mi bakıyorsun tövbe la yapma bunu adama odaklan arada test olacağına varır. Ya güzel şeyler oluyorsa kaçırıyorsan ilişkini yap sen yinede.

Çok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsem
Bi gün bos bi gun dolu degerlendirmeye devam et bence catlamadan sonraki iliskiler degil oncekiler etkili hamilelikte

Her ay yumurtlamadan sonra, progesteron döllenmiş bir yumurtayı hazırlamak için rahmin astarını kalınlaştırmaya yardımcı olur. Progesteron hormonu, hamileliğin ilk 3 ayında yükselmeye baslar. Vücut bu degisiklige adapte olana kadar anne adaylarında bir takım şikayetler gözlenebilir.
Siz ilk gebeliginiz de progesteron hormonun yaratmış olduğu belirtileri yaşamışsınız. Inş. bu belirtiler de gebeliğe işarettir

İnşallah canım Allah razı olsun ilk gebeligim ilk denemede gerçekleşti bunu da geçen mayıstan beri istiyoruz nasip işte olmadı pcos var düzenli döngü sahibi değilim az çok tahlil süreç konusunda bilgim var biyoloji mezunuyum ama teori bilmekle bitmiyor işte

Ya da ilk çatlayandan hamile kalacaksınız bu çatlamayacak bilinmez ki ne olursa mutlu olurum tek çift hamile kalda hayırlısıyla
Ay canım inş hepimiz kalalım inş bende kalayım rüyamda da bu ay ikiz erkek bebek gördüm doğurmuştum. Nasip olur inş hakkımızda hayırlısı

Döllenme olursa prolaktin hormonu artarmis yani siz sikmadiysaniz ve başka bi enfeksiyon yoksa gebelik olabilir

Ne demek canım. Her ne olursa olsun Çok hikaye var pcos olup gebe kalan. Hicbir sıkıntısı olmayıp kalamayan. Her türlü tekniği uygulayan her türlü bilgi sahibi olan ama elinden birşey gelmeyen çok kişi var cnm. O yüzden biraz da nasip kısmet diyecez oluruna bırakmak zor ama yapacak birşey de yok. Bekleyip göreceğiz inş.

Benim testlerede bakarmisiniz kizlar ikinci kezmi yumurtluyorum ben acaba

Eklentiler

• Screenshot_20210227-165057_Gallery.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…