- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
10 ve üstü doktorlar için çok iyi ama beş ustunede kötü denilemez kalite farkimgibi düşün 29 canım bugünde test yaptımTeşekkür ederim şimdi daha iyi anladım. Birde merak ettiğim kaç olması güzel sayılır?Çok soruyorum ama k. Bakmayın bunu doktora sorsam iyi cevap alamam bence pek etmemelisin senin yumurtlaman olsa bile doktorun olduğu anı bulması da bir mucize olur en iyisi test ile takip etmeniz. Ben hiçbir zaman olmayacak diye inananlardan değilim herzaman mucize vardır sonuçta er geç adet görüyorsun hiç görmüyor değilsin. Yaşınız kaçtı acaba?
Biraz daha koylaşması lazım en az C kadar koyu olması lazım pik olması içinEki Görüntüle 2791620 Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da
Koyulaşma yolunda ilerliyor devam edinEki Görüntüle 2791620 Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da
Test iki gün önce yaptım negatif çıktı yumurtlama olduğunu düşündüğüm günün üzerinden 4 gün geçti şuan değerlendirmiştik bu ikinci evladım olacak ilk oğlum 5 yaşında ona hamile kaldığımda hatırladığım şu olmuştu ateşim çıkmıştı grip oluyorum sanıp ağır grip ilacı ile birde ağrı kesici almıştım umrede idim hasta olmaktan korktum orda sonra o gün şeker düşüklüğü mu artık ne oldu ise fenalasmistim bı kaç gündür aşırı yorgun hissediyorum eşim diyor yeter uyumaBen eski topiklerde gün içerisinde ateş basması aksaminda bir üşüme gelmesini okumuştum. Tabi bu döngü değişebilir yani gün içerisinde üşüme akşamında sicaklama terleme felan yaşayan okumuştum. Altını çizerek söylüyorum lakin bu kişiden kişiye değişebilir. Hiç belirti yaşamayan fakat hamile olduğunu öğrenenlerde var. Adet düzensizliği varmıydı bilemiyorum ama 1 hafta geçmiş test yapsanız çıkar aslında.
Pike daha var canm devam etEki Görüntüle 2791620 Kızlar ilk kez ovulasyon testi yapıyorum da ben bilmiyorum o yüzden pik olmaya daha var mi koyulasmis gibi geldi biraz da
Amiiiin canım benim Mart ayı da sana uğur getirsin inşallah güzel sonucu alırsın beni de etiketle göreyim olur mu , çok dua edicem senin içinYaaa ne kadar mutlu oldum gözlerim dolmadı desem yalan olursevincin Sevincim oldu mesajını görünce acaba ne oldu ki dedim bunla karşılaşacağımı hiç aklıma gelmedi ne yalan diyim canım inşallah Rabbim mutluluğunu daim eder kucağına almayı nasip etsin
Açıkcası yalan söylemek istemem bu testleri kullanmadım ama sana önerim çift görmüşken hergün ilişki yap bazen gün aşırı hiç kaçırma fırsatını ilk defa bulmuş birisi olarak silik de olsa. Silikleşene kadar testine devam et10 ve üstü doktorlar için çok iyi ama beş ustunede kötü denilemez kalite farkimgibi düşün 29 canım bugünde test yaptım
Bende sadece teste odaklandım hiç degerlendirme olmuyor testi bekliyorum ama bu test böyle çakılı kaldı belki kist falan oldu belkide catlamayacak:))Açıkcası yalan söylemek istemem bu testleri kullanmadım ama sana önerim çift görmüşken hergün ilişki yap bazen gün aşırı hiç kaçırma fırsatını ilk defa bulmuş birisi olarak silik de olsa. Silikleşene kadar testine devam et
Çook çook Allah razı olsun duaların içinAmiiiin canım benim Mart ayı da sana uğur getirsin inşallah güzel sonucu alırsın beni de etiketle göreyim olur mu , çok dua edicem senin için
Yaaa canım kırk yılda bir çift çizgi buldun teste mi bakıyorsun tövbe laBende sadece teste odaklandım hiç degerlendirme olmuyor testi bekliyorum ama bu test böyle çakılı kaldı belki kist falan oldu belkide catlamayacak:))
Bi gün bos bi gun dolu degerlendirmeye devam et bence catlamadan sonraki iliskiler degil oncekiler etkili hamilelikteÇok teşekkür ederim canım . Şimdi şey düşünüyorum pik görene kadar ilişki yaşamayıp pik günü ve sonrası mı değerlendirsem yoksa bi gün boş bi gün ilişki mi devam etsem
Her ay yumurtlamadan sonra, progesteron döllenmiş bir yumurtayı hazırlamak için rahmin astarını kalınlaştırmaya yardımcı olur. Progesteron hormonu, hamileliğin ilk 3 ayında yükselmeye baslar. Vücut bu degisiklige adapte olana kadar anne adaylarında bir takım şikayetler gözlenebilir.Test iki gün önce yaptım negatif çıktı yumurtlama olduğunu düşündüğüm günün üzerinden 4 gün geçti şuan değerlendirmiştik bu ikinci evladım olacak ilk oğlum 5 yaşında ona hamile kaldığımda hatırladığım şu olmuştu ateşim çıkmıştı grip oluyorum sanıp ağır grip ilacı ile birde ağrı kesici almıştım umrede idim hasta olmaktan korktum orda sonra o gün şeker düşüklüğü mu artık ne oldu ise fenalasmistim bı kaç gündür aşırı yorgun hissediyorum eşim diyor yeter uyuma
İnşallah canım Allah razı olsun ilk gebeligim ilk denemede gerçekleşti bunu da geçen mayıstan beri istiyoruz nasip işte olmadı pcos var düzenli döngü sahibi değilim az çok tahlil süreç konusunda bilgim var biyoloji mezunuyum ama teori bilmekle bitmiyor işteHer ay yumurtlamadan sonra, progesteron döllenmiş bir yumurtayı hazırlamak için rahmin astarını kalınlaştırmaya yardımcı olur. Progesteron hormonu, hamileliğin ilk 3 ayında yükselmeye baslar. Vücut bu degisiklige adapte olana kadar anne adaylarında bir takım şikayetler gözlenebilir.
Siz ilk gebeliginiz de progesteron hormonun yaratmış olduğu belirtileri yaşamışsınız. Inş. bu belirtiler de gebeliğe işarettir
Ay canım inş hepimiz kalalım inş bende kalayım rüyamda da bu ay ikiz erkek bebek gördüm doğurmuştum. Nasip olur inş hakkımızda hayırlısıYa da ilk çatlayandan hamile kalacaksınız bu çatlamayacak bilinmez kine olursa mutlu olurum tek çift hamile kalda hayırlısıyla
Döllenme olursa prolaktin hormonu artarmis yani siz sikmadiysaniz ve başka bi enfeksiyon yoksa gebelik olabilirKızlar merhaba, 2-3 gündür göğüs uçlarım çok acıyor geçen ay da bu durumu yaşadığım için gebelik diye umutlanmadım ancak dün gece göğüsümden süt rengi sıvı geldi. Prolaktin hormonumda bi sıkıntı yok baktırmıştım yakın tarihte. Sizce gebelik olabilir mi ? Bat 6 mart.
Olabilir canım erkende olabilir. Pazartesi bida yap baklmBenim bat 4 Mart ben şubatın 28 çektiğini düşünmeden söylemişim .Bilmiyorum erken mi daha o yüzden mi çıkmıyor ..
Ne demek canım. Her ne olursa olsun Çok hikaye var pcos olup gebe kalan. Hicbir sıkıntısı olmayıp kalamayan. Her türlü tekniği uygulayan her türlü bilgi sahibi olan ama elinden birşey gelmeyen çok kişi var cnm. O yüzden biraz da nasip kısmet diyecez oluruna bırakmak zor ama yapacak birşey de yok. Bekleyip göreceğiz inş.İnşallah canım Allah razı olsun ilk gebeligim ilk denemede gerçekleşti bunu da geçen mayıstan beri istiyoruz nasip işte olmadı pcos var düzenli döngü sahibi değilim az çok tahlil süreç konusunda bilgim var biyoloji mezunuyum ama teori bilmekle bitmiyor işte
İnşallah ya daha önce hiç görmediğim için insan hamileliğe yoruyorDöllenme olursa prolaktin hormonu artarmis yani siz sikmadiysaniz ve başka bi enfeksiyon yoksa gebelik olabilir
İlk yumurtlamadan kaç gün geçti pko var mıBenim testlerede bakarmisiniz kizlar ikinci kezmi yumurtluyorum ben acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?