Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhabalar gecen ay spiral cikarttim ilk defa denedik 2. Cocuk icin fakat gebelik olmadi gecen ay piki cok gec gordum 21. Gün pik oldu normalde adetlerim duzenlidir 32. Gun adet oldum 28 günde bir kesin adet olurum gecen ay tuhaf oldu bu ayda 10. Gün basladim ovulasyona acaba kacirmis olabilir miyim diye düşünüyorum testlere bi bakar mısınız yada bu koyu gibi olmasi pikin yaklaştığını mı ifade ediyor?

Eklentiler

• 20210227_163614.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar idar kokusunda değişiklik yaşayan hisseden var mı 2.çocuğu düşünenler ilk hamileliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu

Kızlar idar kokusunda değişiklik yaşayan hisseden var mı 2.çocuğu düşünenler ilk hamileliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu
2. Çocuğu düşünüyorum ama ilk cocugumda hic öyle bir sey yaşamadım çok iyi hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu çok oldum ama 3. Aydan sonra oldu

Benimde 6 mart kuzu göğüs uçlarım benimde acıyo bide normalde yoktur bi dikleşme oldu kenarlarindaki şeyler de kabardı hafiften bilemiyorum kendimi dinlemek istemiyorum

2. Çocuğu düşünüyorum ama ilk cocugumda hic öyle bir sey yaşamadım çok iyi hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu çok oldum ama 3. Aydan sonra oldu
Çok farklı koku alıyorum ben ya belirti aramıycam diyorum ama yaşayınca da aklıma takılıyo enfeksiyon yaşadığımda anlıyorum ben onu şimdi öyle bişey değil bilmiyorum valla

Benim reglim yaklaştığında da pek belirtim olmaz bel ağrısı biraz. Göğüs ağrısı hiç yaşamadım bile, o yüzden benim vücut çaktırmayabilir
Çaktırmasa da güzel haber versin vücudun sana inşallah
inşAllah güzel sonuç alırsınız , ovulasyon testiyle öğrenmiştim yazmışsınız sanırım nasıl anladınız :)
Yok ovulasyon testi almıştım paket halinde. Onların içinde ek olarak erken gebelik testi gelmişti. Ben o erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canım tebrik ederim. Maaşallah.. Allah dileyen herkese nasip etsin sağlıkla ilerlesin canım..
Canım sen niye kan tahlili vermiyorsun? Benim ilk hamileliğimde aşırı derecede ayaklarım üşümüştü. En belirgin belirtim idi hatta üşümek
Canım ben hiç öyle bişey hatırlatıyorum ilkinde? Ama koku değişikliği ve renk değişikliği bir belirti olabilir, okumuştum öyle şeyler.

Benimde 6 mart kuzu göğüs uçlarım benimde acıyo bide normalde yoktur bi dikleşme oldu kenarlarindaki şeyler de kabardı hafiften bilemiyorum kendimi dinlemek istemiyorum
Aynen benim de öyle canım ya sabırla bat gününü bekliyorum. Sen battan önce mi test yapacaksın?

Ay canım inş hepimiz kalalım inş bende kalayım rüyamda da bu ay ikiz erkek bebek gördüm doğurmuştum. Nasip olur inş hakkımızda hayırlısı
Rüya da doğurduğum çocukları sayarsam ooo inşallah seninki gelir benimkiler hep rüyada kaldı gerçekte olsa ne mutlu olur insan rüyası bile çok mutlu ediyorken

Ayyy inşallah az zaman kaldı nasıl geçecek o günler bilmiyorum

3 4 güne pik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…