- 5 Şubat 2021
- 401
- 584
- 53
- 30
Tamam canım teşekkür ederim o şekilde devam edicemBi gün bos bi gun dolu degerlendirmeye devam et bence catlamadan sonraki iliskiler degil oncekiler etkili hamilelikte
Gözünüz aydın, çok sevindim sizin adınızaBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Ilk yumurtlama ustunden 3 gun gecti pko yok birde bugun sari sivi geldi iki gogsundende tesaduf gordum ucunu sıkınca geldiİlk yumurtlamadan kaç gün geçti pko var mı
Cok teşekkür ederim allah size de nasip etsin inşallahGözünüz aydın, çok sevindim sizin adınıza
2. Çocuğu düşünüyorum ama ilk cocugumda hic öyle bir sey yaşamadım çok iyi hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu çok oldum ama 3. Aydan sonra olduKızlar idar kokusunda değişiklik yaşayan hisseden var mı 2.çocuğu düşünenler ilk hamileliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu
Benimde 6 mart kuzu göğüs uçlarım benimde acıyo bide normalde yoktur bi dikleşme oldu kenarlarindaki şeyler de kabardı hafiften bilemiyorum kendimi dinlemek istemiyorumKızlar merhaba, 2-3 gündür göğüs uçlarım çok acıyor geçen ay da bu durumu yaşadığım için gebelik diye umutlanmadım ancak dün gece göğüsümden süt rengi sıvı geldi. Prolaktin hormonumda bi sıkıntı yok baktırmıştım yakın tarihte. Sizce gebelik olabilir mi ? Bat 6 mart.
Çok farklı koku alıyorum ben ya belirti aramıycam diyorum ama yaşayınca da aklıma takılıyo2. Çocuğu düşünüyorum ama ilk cocugumda hic öyle bir sey yaşamadım çok iyi hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu çok oldum ama 3. Aydan sonra oldu
Çaktırmasa da güzel haber versin vücudun sana inşallahBenim reglim yaklaştığında da pek belirtim olmaz bel ağrısı biraz. Göğüs ağrısı hiç yaşamadım bile, o yüzden benim vücut çaktırmayabilir
Yok ovulasyon testi almıştım paket halinde. Onların içinde ek olarak erken gebelik testi gelmişti. Ben o erken gebelik testi ile öğrenmiştiminşAllah güzel sonuç alırsınız , ovulasyon testiyle öğrenmiştim yazmışsınız sanırım nasıl anladınız :)
Canım tebrik ederim. Maaşallah.. Allah dileyen herkese nasip etsinBütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canım sen niye kan tahlili vermiyorsun? Benim ilk hamileliğimde aşırı derecede ayaklarım üşümüştü. En belirgin belirtim idi hatta üşümekMerhaba bat 20 Şubat'ta idi adet olmadim bu gün bı baş ağrısı var bide gece rüyamda dondurma ısırıyordum canım aşırı çekerek uyandım ayaklarım.cok.üsüyor bu gün bu tarz belirtiler duyan okuyan oldu mu forumds felan
Canım ben hiç öyle bişey hatırlatıyorum ilkinde? Ama koku değişikliği ve renk değişikliği bir belirti olabilir, okumuştum öyle şeyler.Kızlar idar kokusunda değişiklik yaşayan hisseden var mı 2.çocuğu düşünenler ilk hamileliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu
Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat etsinCok teşekkür ederim allah size de nasip etsin inşallah
Aynen benim de öyle canım ya sabırla bat gününü bekliyorum. Sen battan önce mi test yapacaksın?Benimde 6 mart kuzu göğüs uçlarım benimde acıyo bide normalde yoktur bi dikleşme oldu kenarlarindaki şeyler de kabardı hafiften bilemiyorum kendimi dinlemek istemiyorum
Rüya da doğurduğum çocukları sayarsam oooAy canım inş hepimiz kalalım inş bende kalayım rüyamda da bu ay ikiz erkek bebek gördüm doğurmuştum. Nasip olur inş hakkımızda hayırlısı
Ayyy inşallahÇaktırmasa da güzel haber versin vücudun sana inşallah
Yok ovulasyon testi almıştım paket halinde. Onların içinde ek olarak erken gebelik testi gelmişti. Ben o erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Canım tebrik ederim. Maaşallah.. Allah dileyen herkese nasip etsinsağlıkla ilerlesin canım..
Canım sen niye kan tahlili vermiyorsun? Benim ilk hamileliğimde aşırı derecede ayaklarım üşümüştü. En belirgin belirtim idi hatta üşümek
Canım ben hiç öyle bişey hatırlatıyorum ilkinde? Ama koku değişikliği ve renk değişikliği bir belirti olabilir, okumuştum öyle şeyler.
:) Şansımı deneyim bari ama testler kafamdaYaaa canım kırk yılda bir çift çizgi buldun teste mi bakıyorsun tövbe layapma bunu adama odaklan arada test olacağına varır. Ya güzel şeyler oluyorsa kaçırıyorsan ilişkini yap sen yinede.
maşallahhhİnşallaaaahh çok teşekkür ederim
Gebelik yok demi baktinizmi birde başka hormon sorunu varmı acaba benimde üç gündür testlerim standrata bağlamış ama ben pik falan öncede gormedimBenim testlerede bakarmisiniz kizlar ikinci kezmi yumurtluyorum ben acaba
3 4 güne pik olurKizlar merhabalar gecen ay spiral cikarttim ilk defa denedik 2. Cocuk icin fakat gebelik olmadi gecen ay piki cok gec gordum 21. Gün pik oldu normalde adetlerim duzenlidir 32. Gun adet oldum 28 günde bir kesin adet olurum gecen ay tuhaf oldu bu ayda 10. Gün basladim ovulasyona acaba kacirmis olabilir miyim diye düşünüyorum testlere bi bakar mısınız yada bu koyu gibi olmasi pikin yaklaştığını mı ifade ediyor?
Ucunu sikarsam bende de geliyorIlk yumurtlama ustunden 3 gun gecti pko yok birde bugun sari sivi geldi iki gogsundende tesaduf gordum ucunu sıkınca geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?