- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
Bu takip et yarın oburgun n'olacak benim bugün çatlama ama bı tık silinmişti yarın sabah iyice silinmesi lazım bakalım 26 Şubat pik 27 çatlama benimBenim testlerede bakarmisiniz kizlar ikinci kezmi yumurtluyorum ben acaba
Çok teşekkür ederim cevabınız icin3 4 güne pik olur
Çok farklı koku alıyorum ben ya belirti aramıycam diyorum ama yaşayınca da aklıma takılıyoenfeksiyon yaşadığımda anlıyorum ben onu şimdi öyle bişey değil bilmiyorum valla
6 gün kaldı .yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün akıntım oldu iştahım çok açıldı sürekli bişeler yiyorum kilo aldımakla takmamak mumkun degil geçen ay ilk dememizde adet olana kadar her gün acaba hamilemiyim nasil olacak ne zaman testte cikar diye gece uykularim bile kacmisti gece ruyama bile girdi her gebelik birbirinden farkli oluyormuş adet gününüze kac gün var be ilk gebeligimde adetime 4 gün kala öğrenmiştim
Devam canım döngüne göre kaçırma durumun olamaz bana göre. O koyu görüntü normal günlük değişebiliyor. Çok pike yakın koyuluk değil yani. Tabi ki testine devam edince daha iyi görürsün de fikrimi paylaşmak istedim. Benimde böyle olduğu zamanlar oldu çünkü.Kizlar merhabalar gecen ay spiral cikarttim ilk defa denedik 2. Cocuk icin fakat gebelik olmadi gecen ay piki cok gec gordum 21. Gün pik oldu normalde adetlerim duzenlidir 32. Gun adet oldum 28 günde bir kesin adet olurum gecen ay tuhaf oldu bu ayda 10. Gün basladim ovulasyona acaba kacirmis olabilir miyim diye düşünüyorum testlere bi bakar mısınız yada bu koyu gibi olmasi pikin yaklaştığını mı ifade ediyor?
Yok kuzu geçsin ki inşallah Rabbım cümlemize verir de geçince yaparım bide adetim olacak gibi sancı var hafif hafif artık belirti aramıyorum bu sancıyı hissedince diyorum tamam bu ayda olmadı diyeAynen benim de öyle canım ya sabırla bat gününü bekliyorum. Sen battan önce mi test yapacaksın?
Sorma valla ayni durumdayım henüz bu ay ben piki görmediğim icin rahatim kac aydir istiyorsunuz bebisi bizim 2. Deneme olacak bakalım6 gün kaldı .yumurtlamadan sonra hemen hemen hergün akıntım oldu iştahım çok açıldı sürekli bişeler yiyorum kilo aldımgöğüs hassasiyeti var ama geçen ayda olmuştu o böyle yani bendeki durumlar .psikolojimiz bozultu iyice valla
Yaaa cookk teşekkürler ilk ovulasyon takibimde adet sonrasi başladım icim rahattı simdi bi kac ovulasyon yapanları okudum 10. Gunde pik gormusler siliklesmis falan olunca dedim acabaa benim döngü eror mu vermeye basladi benim gecen ay pik olana kadar yok olacak şekilde silik çıkıyordu o yuzden bunlar koyu geliyor gozume acaba ovulasyon markası degisikti bu değişik oda fark eder mi ?Devam canım döngüne göre kaçırma durumun olamaz bana göre. O koyu görüntü normal günlük değişebiliyor. Çok pike yakın koyuluk değil yani. Tabi ki testine devam edince daha iyi görürsün de fikrimi paylaşmak istedim. Benimde böyle olduğu zamanlar oldu çünkü.Senin gibiyim bende 28 günden şaştı bizim havalardan mı ney herşeyimiz bozulma içinde bende 32 gün sonra olduğum oldu ama lakin senin yumurtlaman geç olabilr yine dikkatli ol kaçırma bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canım darısı sana olsunmaşallahhhcanım tebrik ederim ne güzel bir haber hadi bize neler yaşadın nasıl geçti süreç biraz anlat tüyo ver
Canım kasık ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi de çok gördüm kasık ağrısı olup gebe olan. Bende de sivilcelenme başladı ben de o yüzden kesin regl olcam diyorum reglimden önce hep olur çünküYok kuzu geçsin ki inşallah Rabbım cümlemize verir de geçince yaparım bide adetim olacak gibi sancı var hafif hafif artık belirti aramıyorum bu sancıyı hissedince diyorum tamam bu ayda olmadı diye
Valla tamamlayici saglik sigortası yaptircam doğum icin o yuzden gecen persembe kan verdim negatifti zaten cok erken gebelik icin daha 14 gun var adetime. Hormon sorunum yok 24 subatta yumurtlama oldu bi kere sinra siliklesmeye basladi bugun yine pik gordum bende sasirdim yarin tekrar yapicam bakalim siliklesme olacakmıGebelik yok demi baktinizmi birde başka hormon sorunu varmı acaba benimde üç gündür testlerim standrata bağlamış ama ben pik falan öncede gormedim
Bakalim bende yarin tekrar yapicam yine koyu cikarsa artık bi sıkıntı oldugunu dusunmeye baslicamBu takip et yarın oburgun n'olacak benim bugün çatlama ama bı tık silinmişti yarın sabah iyice silinmesi lazım bakalım 26 Şubat pik 27 çatlama benim
Adet sonrası da başladım öncesi deYaaa cookk teşekkürler ilk ovulasyon takibimde adet sonrasi başladım icim rahattı simdi bi kac ovulasyon yapanları okudum 10. Gunde pik gormusler siliklesmis falan olunca dedim acabaa benim döngü eror mu vermeye basladi benim gecen ay pik olana kadar yok olacak şekilde silik çıkıyordu o yuzden bunlar koyu geliyor gozume acaba ovulasyon markası degisikti bu değişik oda fark eder mi
Bu 3. Ay olacak canım inşallah bebişlerimiz olurSorma valla ayni durumdayım henüz bu ay ben piki görmediğim icin rahatim kac aydir istiyorsunuz bebisi bizim 2. Deneme olacak bakalım
Ilk kullandığım certain diye bir markaydi cok memnun kaldim hic oyle idrar damlattigimda pembelesme olmadi beyaz cizgi kısmında şak şak cizgiler çıkıyordu hatta pik olduğunda şaşırdım testi ters tutuyorum zannettim c çizgisinden once kizardi t cizgisi o yüzden cok sevmistim dakikalarca beklemek zorunda kalmiyordumAdet sonrası da başladım öncesi dehep genelleme 17.gün pik oldu bir kere 14.gün pik oldu. Birde sözde 28 günde bir adet gördüğüm halde. Genelleme adeti kısa olanlar 23 filan onlar regl bitmesine yakın görüyor tabi ki düzensizlik varsa aynı şeyler söylenemez. Bende yarın başlıcam 10.gün bklm.3 defa yaptım adetin başında hiç yumurtlamadam pik görmedim. Hep bu testleri kullandım strip de kullandım aynı anda o çılgınlık bile yaptım. Marka farkı şunda gördüm birisi ikisi de pik ama birisi piki biraz daha silik olabiliyor denediğim için biliyorım sonuçta hepsi iş görüyor. Ama ilk defa yapanlar için her test zor olablyr pik aramak bulmak. Önceki testin neydi bu ney merak ettim?
Amiiiinnnnnn i insallah ya rabbim size beklediğiniz güzel haberleri duymayi nasip etsin hatta bu yolda ilerleyen herkese tez vakitte o güzel çift cizgiyi görmeyi kucaklarina almayi nasip etsin çok sitresli bi döngüBu 3. Ay olacak canım inşallah bebişlerimiz olur
Adet sonrası da başladım öncesi dehep genelleme 17.gün pik oldu bir kere 14.gün pik oldu. Birde sözde 28 günde bir adet gördüğüm halde. Genelleme adeti kısa olanlar 23 filan onlar regl bitmesine yakın görüyor tabi ki düzensizlik varsa aynı şeyler söylenemez. Bende yarın başlıcam 10.gün bklm.3 defa yaptım adetin başında hiç yumurtlamadam pik görmedim. Hep bu testleri kullandım strip de kullandım aynı anda o çılgınlık bile yaptım. Marka farkı şunda gördüm birisi ikisi de pik ama birisi piki biraz daha silik olabiliyor denediğim için biliyorım sonuçta hepsi iş görüyor. Ama ilk defa yapanlar için her test zor olablyr pik aramak bulmak. Önceki testin neydi bu ney merak ettim?
Canım hayırlısı olsun da ben 7 aydır evliyim bu son iki ay imlatasyon kanı gibi pembe lekelenmelerim oldu adetimden 5 6 gün önce falan sonra adetim sokuluyor bu ay da olur mu bilmiyorum diyorum kendi kendime tutunamıyo mu ki acaba diyorum kafam ona gidiyo bazı büyüklere soruyorum yer aradığı için oluyo rahim kendini hazırlıyo olabilir dediler bilmiyorum bu ay randevu aldım inşallah adetim olmaz da olursa diye her ihtimale karşı gidip bi genel muayene olcam inşallah zaten kistim var 4.5 cm sağ overde o da kafamda takıntı halinde... Ha bide şey diycem Canım benim bugün sümük gibi şeffaf akıntım oluyo afedersiniz tuvaletmi yapmadan önce peçeteye siliyorum böyle şeffaf sıvı geliyo aynı yumurtlamadaki gibi ama ondan çok az miktarıCanım kasık ağrısı aynı zamanda gebelik belirtisi de çok gördüm kasık ağrısı olup gebe olan. Bende de sivilcelenme başladı ben de o yüzden kesin regl olcam diyorum reglimden önce hep olur çünkükafayı yemeye az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?