Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse daha iyi olur aklima gelen bir sey var acaba çoklu gebelik olabilir mi acaba ?

Amiiiinnnnnn i insallah ya rabbim size beklediğiniz güzel haberleri duymayi nasip etsin hatta bu yolda ilerleyen herkese tez vakitte o güzel çift cizgiyi görmeyi kucaklarina almayi nasip etsin çok sitresli bi döngü
Çok sağol canım amin inşallah .isteyen herkese nasip olsun bu duygu

Yaani canım certain farkı o kadar olacak biliyorum onlar daha duyarlı daha net bende strip kullandım bir kere şimdi günümü biliyorım az çok ya sürelab aldım netten bakalım bu nasıl. Ama laboquick de kullandım iş görür o da ama bir certain etmez ahh paranın kudreti

Çift yumurta ikizi olabilir

Yaa gercekten oyle aslında isim olarak bakıldığında laboquick daha bilindik ben hep kaliteli zannederdim hatta certain aldığımda acaba nasil çıkacak diye düşündüm keske lab alsaydim dedim ama bu ayda tam tersini dedim keske bildiğimden sasmasaydim yine certain alsaydım dedim onemli olan aslında o kasetler degil rabbimin ne zaman ol diyecegi o ol dese hersey olur bakalim ne zaman olacak strip hiç kullanmadim bana kaseti olmadığı sanki tutulmayacak görünmeyecek gibi geliyor aslinda öyle bir şey yok

Hoş geldin:)

Gerçekten mi dönüyor sanki ayaklarım ya bide hep uyudum bu gün biraz daha geçsin dedim de o yüzden pandemi sıkıntı bizim burda

Filanlar falanlar işte bir şekilde bu işler olacak devam et laboquick kullanmaya sonuçta var olanı ikisi de buluyor yolsa yoktur az çok gününü biliyorsan önceki pik o araları takipte bulun yeterli. Günü bulmak birşey değil o günü buluyoruz herşey normal olmuyor o anormal de gelmiyor değil insana

Aynen oyle gercekten benim 1 tane kızım var çok şükür rabbime cok kardeş istiyor bende artik kendimi 2. İçin hazir hissediyorum ama hazir hissetmekle olmuyormuş ilk gebeligimde hemen hamile kaldim genctim 25 yasindaydim simdi 30 yaşındayım...
siz kac ac aydir düşünüyorsunuz bu bebişi birde ilk gebelik mi olacak?

Günaydın herkese eşim sperm testi yaptıracak, 3 gün ilişki olmaması lazim bunu biliyorum, bunun dışında sabah / öğlen yaptırılmalıdır gibi bir ayrıntı var mi acaba?

Günaydın herkese eşim sperm testi yaptıracak, 3 gün ilişki olmaması lazim bunu biliyorum, bunun dışında sabah / öğlen yaptırılmalıdır gibi bir ayrıntı var mi acaba?
Merhaba benim eşimde sperm testi verdi, dediğiniz gibi 3 gün bekledik ve eşime sabah gel dediler, aynı gün sonuçları çıkmıştı

ya daha erken diye yapmıyorum ama bakalım hafta içi belki yaparım

kızlar merhaba 18 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. sizce adet tarihime kadar gün aşırı ilişkiye devam etmeli miyim ?

kızlar merhaba 18 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. sizce adet tarihime kadar gün aşırı ilişkiye devam etmeli miyim ?
Canım kaç tane yumurta vardı ve kaç cm idiler? Benim mesela iğne vurulduğum gün 3yumurta vardı . 19,17,12 mm . Doktorum bu üç yumurta için bata kadar 5 ilişki planladı. 3 tanesi yeme iğneden sonra gün aşırı 19 ve 17 ilk için. Sonra 4 gün ara verdik diğeri 12 henüz küçük anca gelişir diye. son iki ilişki de 12 lik yumurta için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…