Bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse daha iyi olur aklima gelen bir sey var acaba çoklu gebelik olabilir mi acaba ?Arkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir şey var. bu ay ikinci kez femara kullanıyorum. Yumurta takibinde 13. Gün 2 sağda 2 solda büyümüş folikül vardı. 16. Gün yumurtlama olacağını söylemişti doktorum söylediği günleri değerlendirdik. 16. Gün hem sağdan hem soldan çok şiddetli sancım oldu. 17. Gün tekrar kontrole gittik iki taraftan yumurtlamışsınız dedi. Normalde bir sağdan bir soldan yumurtlanır. Doktor güldü hatta her yerden yumurtlamışsınız dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şansı arttıran bir şey midir acaba?
Çok sağol canım amin inşallah .isteyen herkese nasip olsun bu duyguAmiiiinnnnnn i insallah ya rabbim size beklediğiniz güzel haberleri duymayi nasip etsin hatta bu yolda ilerleyen herkese tez vakitte o güzel çift cizgiyi görmeyi kucaklarina almayi nasip etsin çok sitresli bi döngü
Yaani canım certain farkı o kadar olacak biliyorum onlar daha duyarlı daha netIlk kullandığım certain diye bir markaydi cok memnun kaldim hic oyle idrar damlattigimda pembelesme olmadi beyaz cizgi kısmında şak şak cizgiler çıkıyordu hatta pik olduğunda şaşırdım testi ters tutuyorum zannettim c çizgisinden once kizardi t cizgisi o yüzden cok sevmistim dakikalarca beklemek zorunda kalmiyordum
ikincisi suan kullandığım herkes çok memnun kalmis kk 'da herkes onu kullaniyor diye bu ay ondan sipariş verdim Laboquik marka şuan için ilk damlattigimda pes pembe bisey oluşuyor 2-3 dk sonra netlesiyor çizgiler bu da bekleme konusunda beni biraz geriyorama fiyat olarak LABOQUIK daha uygun ve avantajliya geldi bana digeri biraz daha pahali siz hangi marka kullanıyorsunuz
Çift yumurta ikizi olabilirArkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir şey var. bu ay ikinci kez femara kullanıyorum. Yumurta takibinde 13. Gün 2 sağda 2 solda büyümüş folikül vardı. 16. Gün yumurtlama olacağını söylemişti doktorum söylediği günleri değerlendirdik. 16. Gün hem sağdan hem soldan çok şiddetli sancım oldu. 17. Gün tekrar kontrole gittik iki taraftan yumurtlamışsınız dedi. Normalde bir sağdan bir soldan yumurtlanır. Doktor güldü hatta her yerden yumurtlamışsınız dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şansı arttıran bir şey midir acaba?
Ay inşallah 15 aydır bir tane için uğraşırken belki bu ay iki tane olurÇift yumurta ikizi olabilir
Yaa gercekten oyle aslında isim olarak bakıldığında laboquick daha bilindik ben hep kaliteli zannederdim hatta certain aldığımda acaba nasil çıkacak diye düşündüm keske lab alsaydim dedim ama bu ayda tam tersini dedim keske bildiğimden sasmasaydim yine certain alsaydım dedimYaani canım certain farkı o kadar olacak biliyorum onlar daha duyarlı daha netbende strip kullandım bir kere şimdi günümü biliyorım az çok ya sürelab aldım netten bakalım bu nasıl. Ama laboquick de kullandım iş görür o da ama bir certain etmez ahh paranın kudreti
Hoş geldin:)Arkadaşlar hepinize selam.Cok uzun yıllar geçmiş buralara gelmeyeli.8 yaşında bir oğlum var. O dönemlerde gece gündüz buradan çıkmadım.Var mi benim gibi 37 yaşına gelip boyu kadar çocuğu olup tekrar bebek isteyen.Umarim isteyen herkese isteği zaman nasip olur.Hepinize sevgiler.
Gerçekten mi dönüyor sanki ayaklarım ya bide hep uyudum bu gün biraz daha geçsin dedim de o yüzden pandemi sıkıntı bizim burdaÇaktırmasa da güzel haber versin vücudun sana inşallah
Yok ovulasyon testi almıştım paket halinde. Onların içinde ek olarak erken gebelik testi gelmişti. Ben o erken gebelik testi ile öğrenmiştim
Canım tebrik ederim. Maaşallah.. Allah dileyen herkese nasip etsinsağlıkla ilerlesin canım..
Canım sen niye kan tahlili vermiyorsun? Benim ilk hamileliğimde aşırı derecede ayaklarım üşümüştü. En belirgin belirtim idi hatta üşümek
Canım ben hiç öyle bişey hatırlatıyorum ilkinde? Ama koku değişikliği ve renk değişikliği bir belirti olabilir, okumuştum öyle şeyler.
Filanlar falanlar işte bir şekilde bu işler olacakYaa gercekten oyle aslında isim olarak bakıldığında laboquick daha bilindik ben hep kaliteli zannederdim hatta certain aldığımda acaba nasil çıkacak diye düşündüm keske lab alsaydim dedim ama bu ayda tam tersini dedim keske bildiğimden sasmasaydim yine certain alsaydım dedimonemli olan aslında o kasetler degil rabbimin ne zaman ol diyecegi o ol dese hersey olur bakalim ne zaman olacak strip hiç kullanmadim bana kaseti olmadığı sanki tutulmayacak görünmeyecek gibi geliyor aslinda öyle bir şey yok
Aynen oyle gercekten benim 1 tane kızım var çok şükür rabbime cok kardeş istiyor bende artik kendimi 2. İçin hazir hissediyorum ama hazir hissetmekle olmuyormuşFilanlar falanlar işte bir şekilde bu işler olacakdevam et laboquick kullanmaya sonuçta var olanı ikisi de buluyor yolsa yoktur az çok gününü biliyorsan önceki pik o araları takipte bulun yeterli. Günü bulmak birşey değil o günü buluyoruz herşey normal olmuyor o anormal de gelmiyor değil insana
Merhaba benim eşimde sperm testi verdi, dediğiniz gibi 3 gün bekledik ve eşime sabah gel dediler, aynı gün sonuçları çıkmıştıGünaydın herkeseeşim sperm testi yaptıracak, 3 gün ilişki olmaması lazim bunu biliyorum, bunun dışında sabah / öğlen yaptırılmalıdır gibi bir ayrıntı var mi acaba?
ya daha erken diye yapmıyorum ama bakalım hafta içi belki yaparımşubat ayı değişik bi topikti ya koşarak kaçtım resmen kafayı yiyecektim :)
benimde 9 mart bat ayyyyyşubat bir bitseydi
baş dönmesi gebelikten de olur ama bi sürü şey de etkiler bence 2 gün sonra test yap ve rahatla :)
ya malesef zor oluyor bu süreç bende kaç kez gittim 1 yıl dene deyip gönderdiler. bu gidişimde artık 1 yılı geçti nerdeyse 2 yıl olacak dedim diye verdi doktor. ama dediğin gibi eşimin sonuçları ve benim sonuçlarım elimdeydi günceldi. malesef tahlil sonuçları olması lazım. çok masraflı bu arada iğne 140 tl
himm sabah daha kaliteli oluyor diye herhalde.. tesekkur ederimMerhaba benim eşimde sperm testi verdi, dediğiniz gibi 3 gün bekledik ve eşime sabah gel dediler, aynı gün sonuçları çıkmıştı
Canım kaç tane yumurta vardı ve kaç cm idiler? Benim mesela iğne vurulduğum gün 3yumurta vardı . 19,17,12 mm . Doktorum bu üç yumurta için bata kadar 5 ilişki planladı. 3 tanesi yeme iğneden sonra gün aşırı 19 ve 17 ilk için. Sonra 4 gün ara verdik diğeri 12 henüz küçük anca gelişir diye. son iki ilişki de 12 lik yumurta için canımkızlar merhaba 18 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum. sizce adet tarihime kadar gün aşırı ilişkiye devam etmeli miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?