Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına alamyı nasip etsin inşallahhhh. bizlere bol bol dua et rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş

canım doktorum 2 yumurtan gelişmiş dedi kaç cm olduğunu söylemedi ama 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi. ben normalde ilişkiden 20 dk sonra kalkıp duş alıyordum doktor bunu dyince kızdı hiç kalkma direk uyu dedi.

Kizlar ben yapilan roportajlari okuyorum da varikosel ameliyati olmus mesela esi , kendisi de hasimoto hastasi ama 3 ay sonrasinda hamile kalmis. Yani oyle cok asiri zaman gecmesi gerekmiyor demekki umidinizi kaybetmeyin.

Valla canım yine gençsin bir kadının doğurma yaşına göre genciz ayrıca 23 yşnda olup bir sürü bebeği olmayan tedavi görenler var yani bunu şey için diyorum bu işin gençlikle alakası yok artık. Yediklerimiz içtiklerimizin doğallığı kalmadı hep düzenler bozuldu. Ben 3 yıldır evliliyim 1 senem bitince hamile kaldım o düşükle sonuçlandı. Daha sonra olur diye çok üstüne düşmedim. Korona biraz çok erteleme yaptı biraz da eşim olmadı iş gereği. Şuan 30 yaşındayım bende son 3 aydır düştüm işin peşine ciddiyetini yeni kavradım diyebilirm 3 ay önce hsg çekildim doktorum git dene gel dedi ama pek eşim olmadı bu süreçte bende olduğu kadar değerlendirdim geçen ay ovulasyonla pik gördüm çatlama gördüm olmadı yine nasip işte. Doktoruma gittim aşılama yaptıracaktım eşimle düzenli ilişkim yok diye ama şu da var olacaksa bir ilişkiyle nasipse eder Allah diye düşünüyorum. doktorum nasip midir nedir yoktu bu ay nasip olurda hiçbir şeye gerek kalmaz inşallah diyorum.

Bence de ya iğneden sonra gün aşırı toplamda 5 ,6 ilişki yeter bence zaten bu da 10 gün eder Hadi yaaa valla ben bu zamana kadar hemen kalkıyordum max 10 dk duruyordum. Bu ay istikrarlı bir şelkide 30,40 dk bekliyorum sonra kalkıyorum mecbur. Duş için bekletsem bile WC ye gidesim geliyor

Insallah canim benim rabbim sana bu ay nasip etsin hayirlisi ile bekletmeden kavuşun çok ters zamanlara denk gelmis senin birde bi yerde okudum iliskiden sonra hemen geri cekilme olmasin yarin saat kadar iliski sonrasi ayaga kalkmadan bebislerin gitmesi icin beklemeli falan gecen ay bunlarin hic birini yapmadim bu ay oyle de deniycem birde havuc ye diyorlar yumurtanın güçlenmesini sagliyormus her aksam 1 tane de sade soda içerim denemekte fayda var diye düşünüyorum belki de hepsini yaptın

Ayy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemeden

Birde iliski sonrası sık tuvalete gitmememiz gerektiğini duymuştum dedigin gibi o sekilde uyumak lazımmış

Böyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmek gerekiyor

Böyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmek gerekiyor
Evet haklısınız ama gecen gun bi topikte bi kac kadin arasinda konuşurken şahit oldum yatsi ile sabah namazi arasi vakit kaciyor sabah erken saatte kalkip duş almak olmaz diye ondan dedim ben

Kac günde adet görüyorsunuz ve bu yumurtalar kaçıncı günde görüldü

Canim bilgin var mi bilmiyorum ama aklıma geldi catlamis mi diyince catlamayi gorunce dollenmeye hazir hala gelmesi icin bi suresi var mi bazi doktorlar ve kisiler siliklestikten 24 sonra iliski öneriyor bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
Valla benim arastirdigim pik gordukten sonra 7 ila 36 saat icinde catlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…