hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına alamyı nasip etsin inşallahhhh. bizlere bol bol dua et rabbim hamilelerin duasını kabul edermişÇok teşekkür ederim canım darısı sana olsunBiz Ocak ayında denemeye başladık başlamadan önce içeriği zengin bir vitamin desteği ve folik asite başladım burda da paylaşmıştım ben ondan çok memnun kaldım vücudumu hamileliğe hazırladığını düşünüyorum öncelikle bunu söylemek isterim. Ocak ayında gebelik olmadı o ay çok fazla deneme şansımız da olmamıştı. Şubat ayında hiç aksatmadan gün aşırı ilişki oldu, ovulasyon testi hiç yapmadım ben öyle şeylerin insanı daha fazla yıprattığını düşünüyorum açıkçası imkan varsa eşler uzakta değilse gün aşırı ilişki olunca içlerinden biri illa ki tutacaktır adet tarihimden yaklaşık 1 hafta önce kahverengi lekelenme yaşadım 3 gün sürdü adet olacağımı düşündüm ama devamı gelmedi . Sonrasında beyaz yoğun kıvamlı akıntım oldu Pazartesi günü şüphelenip kan verdim 2.8 çıktı doktor olmayabilir ama varsa daha çok yeni adet tarihini bekleyelim dedi ben o süreçte kaset test yaptım evde ama negatifti ta ki bu sabaha kadar , bu sabah ikinci çizgiyi silik bir şekilde gördük eşimle , arkasından kan sonucum geldi çok şükür hamile olduğumu öğrendim allahım herkese nasip etsin
canım doktorum 2 yumurtan gelişmiş dedi kaç cm olduğunu söylemedi ama 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi. ben normalde ilişkiden 20 dk sonra kalkıp duş alıyordum doktor bunu dyince kızdı hiç kalkma direk uyu dedi.Canım kaç tane yumurta vardı ve kaç cm idiler? Benim mesela iğne vurulduğum gün 3yumurta vardı . 19,17,12 mm . Doktorum bu üç yumurta için bata kadar 5 ilişki planladı. 3 tanesi yeme iğneden sonra gün aşırı 19 ve 17 ilk için. Sonra 4 gün ara verdik diğeri 12 henüz küçük anca gelişir diye. son iki ilişki de 12 lik yumurta için canım
Valla canım yine gençsin bir kadının doğurma yaşına göre gencizAynen oyle gercekten benim 1 tane kızım var çok şükür rabbime cok kardeş istiyor bende artik kendimi 2. İçin hazir hissediyorum ama hazir hissetmekle olmuyormuşilk gebeligimde hemen hamile kaldim genctim 25 yasindaydim simdi 30 yaşındayım...
siz kac ac aydir düşünüyorsunuz bu bebişi birde ilk gebelik mi olacak?
Aynen çatlamış cnmBugun ovu testi siliklesti catlamismi oluyor simdi
Bence de ya iğneden sonra gün aşırı toplamda 5 ,6 ilişki yeter bence zaten bu da 10 gün edercanım doktorum 2 yumurtan gelişmiş dedi kaç cm olduğunu söylemedi ama 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi. ben normalde ilişkiden 20 dk sonra kalkıp duş alıyordum doktor bunu dyince kızdı hiç kalkma direk uyu dedi.
Insallah canim benim rabbim sana bu ay nasip etsin hayirlisi ile bekletmeden kavuşunValla canım yine gençsin bir kadının doğurma yaşına göre gencizayrıca 23 yşnda olup bir sürü bebeği olmayan tedavi görenler var yani bunu şey için diyorum bu işin gençlikle alakası yok artık. Yediklerimiz içtiklerimizin doğallığı kalmadı hep düzenler bozuldu. Ben 3 yıldır evliliyim 1 senem bitince hamile kaldım o düşükle sonuçlandı. Daha sonra olur diye çok üstüne düşmedim. Korona biraz çok erteleme yaptı biraz da eşim olmadı iş gereği. Şuan 30 yaşındayım bende son 3 aydır düştüm işin peşine ciddiyetini yeni kavradım diyebilirm 3 ay önce hsg çekildim doktorum git dene gel dedi ama pek eşim olmadı bu süreçte bende olduğu kadar değerlendirdim geçen ay ovulasyonla pik gördüm çatlama gördüm olmadı yine nasip işte. Doktoruma gittim aşılama yaptıracaktım eşimle düzenli ilişkim yok diye ama şu da var olacaksa bir ilişkiyle nasipse eder Allah diye düşünüyorum. doktorum nasip midir nedir yoktu bu ay nasip olurda hiçbir şeye gerek kalmaz inşallah diyorum.
Ayy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemedencanım doktorum 2 yumurtan gelişmiş dedi kaç cm olduğunu söylemedi ama 1 hafta boyunca gün aşırı ilişki önerdi. ben normalde ilişkiden 20 dk sonra kalkıp duş alıyordum doktor bunu dyince kızdı hiç kalkma direk uyu dedi.
Canim bilgin var mi bilmiyorum ama aklıma geldi catlamis mi diyince catlamayi gorunce dollenmeye hazir hala gelmesi icin bi suresi var mi bazi doktorlar ve kisiler siliklestikten 24 sonra iliski öneriyor bilgisi olan bilgi verebilir mi ?Aynen çatlamış cnm
Böyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmek gerekiyorAyy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemeden
Birde iliski sonrası sık tuvalete gitmememiz gerektiğini duymuştum dedigin gibi o sekilde uyumak lazımmış
Evet haklısınız ama gecen gun bi topikte bi kac kadin arasinda konuşurken şahit oldum yatsi ile sabah namazi arasi vakit kaciyor sabah erken saatte kalkip duş almak olmaz diye ondan dedim benBöyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmek gerekiyor
Kac günde adet görüyorsunuz ve bu yumurtalar kaçıncı günde görüldüCanım kaç tane yumurta vardı ve kaç cm idiler? Benim mesela iğne vurulduğum gün 3yumurta vardı . 19,17,12 mm . Doktorum bu üç yumurta için bata kadar 5 ilişki planladı. 3 tanesi yeme iğneden sonra gün aşırı 19 ve 17 ilk için. Sonra 4 gün ara verdik diğeri 12 henüz küçük anca gelişir diye. son iki ilişki de 12 lik yumurta için canım
Yumurtlama gununden erln erken bildiğim kadarıyla 12 gün sonra gebelik belli olur ben ilk gebeligimde ovulasyon vsktimi bilmiyorum ama adetime 4 gun varken öğrendimYumurtlama gününden kaç gün sonra test yaptığımızda pozitif görebiliriz
10.gun erken gebelik yapmaya başlaYumurtlama gününden kaç gün sonra test yaptığımızda pozitif görebiliriz
Teşekkür ederim aminhayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına alamyı nasip etsin inşallahhhh. bizlere bol bol dua et rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş
Valla benim arastirdigim pik gordukten sonra 7 ila 36 saat icinde catlama oluyorCanim bilgin var mi bilmiyorum ama aklıma geldi catlamis mi diyince catlamayi gorunce dollenmeye hazir hala gelmesi icin bi suresi var mi bazi doktorlar ve kisiler siliklestikten 24 sonra iliski öneriyor bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
Bence de ya iğneden sonra gün aşırı toplamda 5 ,6 ilişki yeter bence zaten bu da 10 gün ederHadi yaaa valla ben bu zamana kadar hemen kalkıyordum max 10 dk duruyordum. Bu ay istikrarlı bir şelkide 30,40 dk bekliyorum sonra kalkıyorum mecbur. Duş için bekletsem bile WC ye gidesim geliiliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?