Sanirim oda kişiden kişiye değiştiği için doktor kontrolünde belli olurValla benim arastirdigim pik gordukten sonra 7 ila 36 saat icinde catlama oluyor
canım ilişki öncesi wc ihitiyacın olmadığına emin ol sonrasında bu sıkıntıyla karşılaşmazsın inşallahBence de ya iğneden sonra gün aşırı toplamda 5 ,6 ilişki yeter bence zaten bu da 10 gün ederHadi yaaa valla ben bu zamana kadar hemen kalkıyordum max 10 dk duruyordum. Bu ay istikrarlı bir şelkide 30,40 dk bekliyorum sonra kalkıyorum mecbur. Duş için bekletsem bile WC ye gidesim geliyor
Bende hic beklemiyorum daha dogrusu tez canliyim bekleyemiyorum bakalim bu ay gorcez ne olacakcanım ilişki öncesi wc ihitiyacın olmadığına emin ol sonrasında bu sıkıntıyla karşılaşmazsın inşallah
Catlamis bence bugun ve degerlendirebiliyorsaniz yarini da degerlendirin . Yok dersen de bugunde yeter benceBugun ovu testi siliklesti catlamismi oluyor simdi
Wc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyorBence de ya iğneden sonra gün aşırı toplamda 5 ,6 ilişki yeter bence zaten bu da 10 gün ederHadi yaaa valla ben bu zamana kadar hemen kalkıyordum max 10 dk duruyordum. Bu ay istikrarlı bir şelkide 30,40 dk bekliyorum sonra kalkıyorum mecbur. Duş için bekletsem bile WC ye gidesim geliyor
Bana 17. Gun test yap demisti testleri aldigim ebru hanim. Ama 14. Gunden sonra bakmaya baslanabilirYumurtlama gününden kaç gün sonra test yaptığımızda pozitif görebiliriz
Gece yaparsan uyursun da erken saatse nasil uyucaksin tavuk gibiAyy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemeden
Birde iliski sonrası sık tuvalete gitmememiz gerektiğini duymuştum dedigin gibi o sekilde uyumak lazımmış
Evet insan oyle oluyor bazen dertsiz basimiza dertmi alıyoruz acaba diyeama o hissi bi tattinmi bagimlisi oluyorsun benimde hayatim maratonla geçiyor resmen ama ona rağmen simdi ikinciyi istiyoruzGece yaparsan uyursun da erken saatse nasil uyucaksin tavuk gibiayy yeminle nefret ettim cocuktan da ara ara yegenlerimizin 2 -3 yas sendromlarini gorup esimle birbirimize bakip eminmiyiz dedigimiz de olmuyor degil hani hahaha
canım bende sabah namazından önce kalkıp duş alıyorum. benim çoğu arkadaşım da bu şekilde hamile kalmış. ama sende dayan birazcıkAyy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemeden
Birde iliski sonrası sık tuvalete gitmememiz gerektiğini duymuştum dedigin gibi o sekilde uyumak lazımmış
aslında tamamen psikolojik düşünmemeye çalışmak gerekiyor ya :)Wc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyorseni anlayabiliyorum canim haha
Öyle bir sey hatırlamiyorumKızlar idar kokusunda değişiklik yaşayan hisseden var mı 2.çocuğu düşünenler ilk hamileliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu
Ben ilk asilamamda ikiz gebe kalmistim1 Mart'ta ilk kez aşılamam olacak, bat 15 mart, inşallah nasip olur Martta güzel haberi almakvar mi ilk asilamasinda gebe kalan?
canım sen hangi ilaçları kullandın gebelik öncesi?Teşekkür ederim aminAllahım herkese nasip etsin inşallah
Öyleymiş gerçekten bizde hemen olacak sanıyorduk mayıs ayından bu yana daha bi gebelik oluşmadı ama benim amhda sıkıntı var,Kızlar nasılsınız?Ya ilkinde istedigjmiz ilk ay oldu oğlum.2.ye hamile kalmak ne zormus.Gun aşırı denedim hergun bile denedim.Dr.a gittik bi sorun yok.Tabi 1dusuk hariç.Bazen hep tek çocukla kalacak gibi hissediyorum.
Vitabiotics pregnacare in gebelik öncesi vitamin ve folik asit takviyesini kullandım burda da paylaşmıştım ben. İçeriği çok zengin ben çok memnun kaldım yine ondan devam edicem bu süreçte decanım sen hangi ilaçları kullandın gebelik öncesi?
Gebelik mi bilmem ama bir yumurtlama daha da olabilir değerlendir istersenMerhaba adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle gebelik olabilir miEki Görüntüle 2792105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?