Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ilişki öncesi wc ihitiyacın olmadığına emin ol sonrasında bu sıkıntıyla karşılaşmazsın inşallah

Wc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyor seni anlayabiliyorum canim haha

Gece yaparsan uyursun da erken saatse nasil uyucaksin tavuk gibi ayy yeminle nefret ettim cocuktan da ara ara yegenlerimizin 2 -3 yas sendromlarini gorup esimle birbirimize bakip eminmiyiz dedigimiz de olmuyor degil hani hahaha

Gece yaparsan uyursun da erken saatse nasil uyucaksin tavuk gibi ayy yeminle nefret ettim cocuktan da ara ara yegenlerimizin 2 -3 yas sendromlarini gorup esimle birbirimize bakip eminmiyiz dedigimiz de olmuyor degil hani hahaha
Evet insan oyle oluyor bazen dertsiz basimiza dertmi alıyoruz acaba diyeama o hissi bi tattinmi bagimlisi oluyorsun benimde hayatim maratonla geçiyor resmen ama ona rağmen simdi ikinciyi istiyoruz

canım bende sabah namazından önce kalkıp duş alıyorum. benim çoğu arkadaşım da bu şekilde hamile kalmış. ama sende dayan birazcık

Wc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyor seni anlayabiliyorum canim haha
aslında tamamen psikolojik düşünmemeye çalışmak gerekiyor ya :)

Kızlar nasılsınız?Ya ilkinde istedigjmiz ilk ay oldu oğlum.2.ye hamile kalmak ne zormus.Gun aşırı denedim hergun bile denedim.Dr.a gittik bi sorun yok.Tabi 1dusuk hariç.Bazen hep tek çocukla kalacak gibi hissediyorum.

Kızlar nasılsınız?Ya ilkinde istedigjmiz ilk ay oldu oğlum.2.ye hamile kalmak ne zormus.Gun aşırı denedim hergun bile denedim.Dr.a gittik bi sorun yok.Tabi 1dusuk hariç.Bazen hep tek çocukla kalacak gibi hissediyorum.
Öyleymiş gerçekten bizde hemen olacak sanıyorduk mayıs ayından bu yana daha bi gebelik oluşmadı ama benim amhda sıkıntı var,

Ohh ya sonunda. Bu ay olmayacak derken 17. günde miss gibi yumurtlama gördüm şükürler olsun kafamdaki soru işaretleri gitti biraz. Gerçekten her ay aynı zamanda olmuyormuş geçen ay 13. Gün olmuştu bu ay 4 gün gecikti yumurtlama. İnşallah düzgünce çatlar

Eklentiler

• IMG_20210228_141942.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 47
canım sen hangi ilaçları kullandın gebelik öncesi?
Vitabiotics pregnacare in gebelik öncesi vitamin ve folik asit takviyesini kullandım burda da paylaşmıştım ben. İçeriği çok zengin ben çok memnun kaldım yine ondan devam edicem bu süreçte de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…