Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsini yaptım ooo neler yapmadım neler havuç suyu içtim soğan kürü yaptım incir yedim prolaktinim çıktı bilmeden yaptım bunu. Civanpercemi arslan dişi bilmem ney kontrollü şekilde denedim.aklıma gelemyende var Her türlü yaptım herşeyi bir yolunu bulamadım ama şundan eminim o olması gereken zamanda oluyor ne yaparsan yap. Biz çabalıyoruz Allah versin inşlh. Evet ters zamanda oldu herşeyim ama biliyorum Rabbim doğru zamanda beni güldürecek inanıyorum.

Öyleymiş gerçekten bizde hemen olacak sanıyorduk mayıs ayından bu yana daha bi gebelik oluşmadı ama benim amhda sıkıntı var,
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bizde kasımda başladık geçen sene.Bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.

Canlar bi bakım bakalım. Benim bu ay pik çatlama oldu 2 kez dün çatlamış mı artık silik çıkıyor

Eklentiler

• 90DB06FD-06E2-435E-A7C7-FE109C0F6364.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 74
Canım Bi baksana dün silikleşmeye başladı ne diyorsun yıldız koyduklarım değerlendirdiğim

Eklentiler

• 797D2B72-714D-492F-BEFE-E5D82BCC7442.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 70
Bencede canim rabbimne güzel pozitif bir insansın ❤her daim mutlu ol her sey gönlünce olsun

Canım Bi baksana dün silikleşmeye başladı ne diyorsun yıldız koyduklarım değerlendirdiğim
Canım ilk yumurtan çatlamış zaten. İkincisi sadece büyümüş çatlamamış da olabilir baya uzun sürmüş pik en fazla 36 saat sürmesi lazım Artık beklicez yumurtlaması bitenler olarak

Valla canım benim bu testlerden özellikle seninkinden anladığım yumurtan pik oluyor lakin çatlamıyor çatlama için koyuluk fazla. Çatlaması lazımdı çoktan bu pik uzun. Başka durum yoktur inşallah senin durumun bana şüpheli geliyor ne bileyim çıkamadım bu testin içinden...
Eğer iki kere yumurtlar ve bu geç çatlama olayını yaşarsan sen benim için tecrübe olacaksın sayende yeni bilgiye sahip olacağım. Bat ne zaman?

Canım seninki 22-24-26-28 sürekli bi koyuluk var bunların hepsini değerlendirdinizmi sizinde çoğul gebelik olabilir böyle
Bak bu arkadaşın dediği gibi olmasıni temenni ediyorum testinin testin çok karşılaştığım görüntü değil senin adet gününü kendimden çok merak ediyorum.

Kızlar bakın bakalım bir gelişme var mı? Koyulaşıyor mu? İlk kez diye pik göremem gibi geliyor bana, kaç gün geçti diye

Eklentiler

• 42116844-38AB-49EC-BA3C-E053D2F6B59E.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 63
Batı 1 Mart olanlar ne durumdasınız güzel haberler bekliyoruz

Kızlar merhaba ovulsayon test benim bekledikten sonra ertesi gün bi bakıyorum dağılıyor. Laboquick marka. Geçen ay böyle olamamıştı. Fazla idrar da damlatmıyorum 3 damla sadece. Fotoda gözüken T çizgisi koyu olanların aslında hiç biri koyu değildi. C den açıktı baya. 1-2 saat böyle açık oluyor sonra ertesi gün yeni testi yapacağım koyu.Anlamadım neden böyle?

Eklentiler

• 513518E9-79E2-44AA-98A6-086CFC2E49A8.webp
    33 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bakın bakalım bir gelişme var mı? Koyulaşıyor mu? İlk kez diye pik göremem gibi geliyor bana, kaç gün geçti diye
Testinizi netten gittigidiyordan mı aldınız nerden aldınız? Testiniz pik olmayacak birşey yok ilk yapanlar göremez diye bulursun birazcık sabır istyr biz ne kadar hemen pik olsun desek de siz kaç günde bir regl oluyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…