21 ocakta Dr saydım o zaman da testte böyleydi çok yumurtan var demişti. Kist olsa ağrım olur düzensiz regl olur de biliyorum Ebru hanıma attım sorun yok devam değerlendir yazmış dünSenin testler silikleşmiyokist oluşmuş olabilir mi? Catlayamiyor galiba ultrasonla ne zaman bakilmisti?
Ne kadar süre kullanacaksınızProwomen aldm eczaneden 265 liraya bugün başlayıp onu deneyeceğim adetin 4. Gunu
Bat 12 Mart bilmiyorum ama silikleşti dün test yaptım sürekli pik değil artık lh zaten aniden düşmez die biliyorum ama bilemedim kuzumValla canım benim bu testlerden özellikle seninkinden anladığım yumurtan pik oluyor lakin çatlamıyor çatlama için koyuluk fazla. Çatlaması lazımdı çoktan bu pik uzun. Başka durum yoktur inşallah senin durumun bana şüpheli geliyor ne bileyim çıkamadım bu testin içinden...
Eğer iki kere yumurtlar ve bu geç çatlama olayını yaşarsan sen benim için tecrübe olacaksın sayende yeni bilgiye sahip olacağım. Bat ne zaman?
Sıvı alımını kesiyor ve testinizi geç mi yapıyorsunuz? Yani 3 veya 4 saat sonra?Kızlar merhaba ovulsayon test benim bekledikten sonra ertesi gün bi bakıyorum dağılıyor. Laboquick marka. Geçen ay böyle olamamıştı. Fazla idrar da damlatmıyorum 3 damla sadece. Fotoda gözüken T çizgisi koyu olanların aslında hiç biri koyu değildi. C den açıktı baya. 1-2 saat böyle açık oluyor sonra ertesi gün yeni testi yapacağım koyu.Anlamadım neden böyle?
Yok ben rusyada yaşıyorum diye burda ovuplan diye test var ondan aldım, onla yapıyorum,biz daha önce konuşmuştuk ya hep lazım olduğu zaman eşlerimizle küs olduğumuz zamana denk gelenTestinizi netten gittigidiyordan mı aldınız nerden aldınız? Testiniz pik olmayacak birşey yok ilk yapanlar göremez diyebulursun birazcık sabır istyr biz ne kadar hemen pik olsun desek de siz kaç günde bir regl oluyorsunuz?
Aslında silik fakat durunca koyu gibi geliyor size çekip atınca pikken anında pik ama çatlayınca zaten silik olduğunu ben anlıyorum amaBat 12 Mart bilmiyorum ama silikleşti dün test yaptım sürekli pik değil artık lh zaten aniden düşmez die biliyorum ama bilemedim kuzum
Belki geç düşüyordur hiç garanti konuşulmaz belki ilaçların varsa ondan lh çıkar hafif daha koyu. Kist gibi şeylerin olur mu peki senin onu merak ettim?Bat 12 Mart bilmiyorum ama silikleşti dün test yaptım sürekli pik değil artık lh zaten aniden düşmez die biliyorum ama bilemedim kuzum
Çünkü böyle testi pek görnemiştim merak ettim sordumYok ben rusyada yaşıyorum diye burda ovuplan diye test var ondan aldım, onla yapıyorum,biz daha önce konuşmuştuk ya hep lazım olduğu zaman eşlerimizle küs olduğumuz zamana denk gelen23-24-26-28-29 hangisi olduysa
Bosuna dert etmissin bakOhh ya sonunda. Bu ay olmayacak derken 17. günde miss gibi yumurtlama gördüm şükürler olsun kafamdaki soru işaretleri gitti biraz. Gerçekten her ay aynı zamanda olmuyormuş geçen ay 13. Gün olmuştu bu ay 4 gün gecikti yumurtlama. İnşallah düzgünce çatlar
Aynen canım 3-4 saat değil fakat 2 saat öncesine kadar kestim. Genelde çalıştığım için sabah testlerin iş yerinde yapıyorum 10-11 de yaptım hep sabah.akşam olanlar da 10 da yapıyordum genelde de. Akşam yemeğinden önce 6-7 gibi yaptığımda oldu Testi internetten alınca çoktu. Bir de pko var bende. Tahmini yumurtlama günlerini kaçırmak istememiştim. Görmedim de bu ay zaten yumurtlama.Sıvı alımını kesiyor ve testinizi geç mi yapıyorsunuz? Yani 3 veya 4 saat sonra?
Tamam canım sen anlyosan ben gördüğümü diyorum yaAslında silik fakat durunca koyu gibi geliyor size çekip atınca pikken anında pik ama çatlayınca zaten silik olduğunu ben anlıyorum ama
Zaten burada böyle test görmedim Rus testiymiş meğersemYok ben rusyada yaşıyorum diye burda ovuplan diye test var ondan aldım, onla yapıyorum,biz daha önce konuşmuştuk ya hep lazım olduğu zaman eşlerimizle küs olduğumuz zamana denk gelen23-24-26-28-29 hangisi olduysa
Pco varsa normal bir durum sizin testiniz pik olunca aşırı koyu oluyor ben hayran oluyorum kendi arkadaşım var ona test yapıyoruz o da pco ve testi hep böyle ona kızardım test ile kavga mı ediyorsun diyeAynen canım 3-4 saat değil fakat 2 saat öncesine kadar kestim. Genelde çalıştığım için sabah testlerin iş yerinde yapıyorum 10-11 de yaptım hep sabah.akşam olanlar da 10 da yapıyordum genelde de. Akşam yemeğinden önce 6-7 gibi yaptığımda oldu Testi internetten alınca çoktu. Bir de pko var bende. Tahmini yumurtlama günlerini kaçırmak istememiştim. Görmedim de bu ay zaten yumurtlama.dubhaston içerek adet oluyorum ben.
Ya zaten baksana adet bitti bir gün sonra başladığım testler bile koyu ben hiç çok silik görmedim sonradan pik gördüm enteresan o jiçBelki geç düşüyordur hiç garanti konuşulmaz belki ilaçların varsa ondan lh çıkar hafif daha koyu. Kist gibi şeylerin olur mu peki senin onu merak ettim?
40 dakika derken abovvvvMerhaba kizlar .Benim bu ikinci denemem olacak.Gecen ay yumurtlama zamanımı gün aşırı değerlendirdim ama kısmet olmadı fakat bu ilişkiden hemen sonra kalkmamaya ben dikkat etmedim pek .Kızımda da öyle oldu .Ne var olan nasıl oluyor kalkiyorlar dedim.3 ay olmadı .Dördüncu ay 40 dakika tuttum .Bacaklarımı duvara diktim ve o ay hamile kaldım .Bu ay da öyle yapacağım artık .Bu ara da Mart ayına giriyoruz .Bakalım ilk pozitif haberi kimden gelecek
Ee benim kullandigim testlerde bunlara benziyo strip deniyor sanirimZaten burada böyle test görmedim Rus testiymiş meğersemacaba başka yerden nerden aldı ddim regl kaç günde bir olıyosun ona bağlı kaçırıp kaçırmadığın seni hiç unutmam hatırladım da testini ilk defa görünce başkası sanırsam dedim
Seninki ebru ablanın testi mi?Ee benim kullandigim testlerde bunlara benziyo strip deniyor sanirim
Sana sorduğum şeyleri yazmıyorsun ama ilaç var mı kullandığın kist durumun filan söylemedin?Ya zaten baksana adet bitti bir gün sonra başladığım testler bile koyu ben hiç çok silik görmedim sonradan pik gördüm enteresan o jiç
Çizgi çıkmayanlar sonra pik olanda var artık anlayamadım bakalım bu ay neoluyor inş bebiş olur ya kuzum tükendim inanki
Yes canim 3 seferdir ondan aliyorum ama ilk defa bunlardan aldim ama sevmedim kaset olanlari daha guzel. Bitince yine digerlerinden alicam ama umarim gerek olmazSeninki ebru ablanın testi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?