Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bugün regli oldum artık bat 28 Mart olarak görünüyor bakalım Mart ayında hamile kalmayı başarabilecek miyim .

Kac günde adet görüyorsunuz ve bu yumurtalar kaçıncı günde görüldü
Canım benim döngüm 27,28 gün. Adetimde 4 gün sürer. bu yumurtaları adetin 1. gününden hesapladığım zaman 14. Gün gördüm. ve o gün iğne oldu. Tam döngü ortasında yani. Şimdi bat bekliyorum 8,9 Marta denk gelir. Ay tabi inşallah denk gelmez de
canım ilişki öncesi wc ihitiyacın olmadığına emin ol sonrasında bu sıkıntıyla karşılaşmazsın inşallah
Gidiyorum arkadaşım hemen öncesinde ama yine de geliyor
Wc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyor seni anlayabiliyorum canim haha
Aynen işte yaaa acaba idrar yollarımda bişey mi var dedim baktı doktor tahlil falan hiç bişey yok. Psikolojik sanırım
Merhaba adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle gebelik olabilir miEki Görüntüle 2792105
gebelik olma ihtimali %50 yumurtlama ihtimali %50 bunlara güven olmuyor canım ya çok örneğini gördük buralarda en iyisi bat bekleyip test yapmak. İnşallah gebesindir

Yes canim 3 seferdir ondan aliyorum ama ilk defa bunlardan aldim ama sevmedim kaset olanlari daha guzel. Bitince yine digerlerinden alicam ama umarim gerek olmaz
İşte senin testini oradan aldığını hatırladım arzu arkadaşın testi de yeşil ama bizimki gibi t ve c yazmıyor farkları var o gözümden kaçmadı strip ikisi ama farklı firma testler açıkçası hepsi de iş görüyor ama testlerle tecrübesi olan için geçerli ilk yapanlar sıkıntı yaşıyor yaparken saat olsun sıvı alımı olsun biraz zorlanıyorlar. Bana hepsi aynı yol 🛤 aradığımı bulmak da zorlanmam.

Ben laboquick kullandım dagilmadi bu ay certain kullandim aynı resimdeki gibi bende bu sorunu yaşadım bu ay

Kızlar merhaba,
18 şubatta catlatma iğnesi oldum. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif.. sormak istediğim şu iğnenin etkisiyle hcg hormonu artıyor biliyorum ve sonrasında hamile olursan düşüp tekrar mi artıyor yoksa hiç düşmeden hep pozitif mi gözüküyor surekli bilen biri varsa açıklayabilir mi? Bugun negatifse gerçekten komple negatif midir artık belli ki iğnenin etkisi geçmiş.

Ben laboquick kullandım dagilmadi bu ay certain kullandim aynı resimdeki gibi bende bu sorunu yaşadım bu ay
Allah allah certain markadan bende çok memnun kaldim bu ay laboquick aldigim icin pisman oldum laboquick te cizgileri net görmek icin baya beklemek lazim ama
Certainde hemen cizgiler şak şak cikiyor hiç beklemiyorsun size niye öyle oldu anlamadim

Benim yaptigim gibi yapsaniz aslinda daha dogru olur kasetleri saklamayın testi uygulama yaptiktan 15 dk sonra resmini cekip telefondan takip edin certain de olsa laboquick de beklemeden sonra dogruluk payi çok düşük oluyor hepsi koyu gibi gorunuyor kuruyunca certainde de yaşadım kuruma olayını laboquick tede ilk çektiğim resim gibi olmuyor

Canim bilgin var mi bilmiyorum ama aklıma geldi catlamis mi diyince catlamayi gorunce dollenmeye hazir hala gelmesi icin bi suresi var mi bazi doktorlar ve kisiler siliklestikten 24 sonra iliski öneriyor bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
36 saat canım.hatta 48 saati değerlendirebilirsin pikten sonra bu saatler garanti ama diğer günler içinde belki.mumkun Allah ol derse

Allah hayrını kabul etsin ihtiyacı olana nasip olur insallah guzel kalbine guzellikler nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…