Canım benim döngüm 27,28 gün. Adetimde 4 gün sürer. bu yumurtaları adetin 1. gününden hesapladığım zaman 14. Gün gördüm. ve o gün iğne oldu. Tam döngü ortasında yani. Şimdi bat bekliyorum 8,9 Marta denk gelir. Ay tabi inşallah denk gelmez deKac günde adet görüyorsunuz ve bu yumurtalar kaçıncı günde görüldü
Gidiyorum arkadaşım hemen öncesinde ama yine de geliyorcanım ilişki öncesi wc ihitiyacın olmadığına emin ol sonrasında bu sıkıntıyla karşılaşmazsın inşallah
Aynen işte yaaa acaba idrar yollarımda bişey mi var dedim baktı doktor tahlil falan hiç bişey yok. Psikolojik sanırımWc ye iliskiden once mutlaka gitmek gerekiyormus.kadin da erkek de cunku idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebilirmis. Ama ben gittigim halde gidesim geliyorseni anlayabiliyorum canim haha
gebelik olma ihtimali %50 yumurtlama ihtimali %50Merhaba adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle gebelik olabilir miEki Görüntüle 2792105
İşte senin testini oradan aldığını hatırladımYes canim 3 seferdir ondan aliyorum ama ilk defa bunlardan aldim ama sevmedim kaset olanlari daha guzel. Bitince yine digerlerinden alicam ama umarim gerek olmaz
AYy ya.. az önce bu bilgiyi internette arattım ama net bir sonuc bulamadım... benimki 30,6 çıkmış da.... demek herşey yolunda... bir de bebek haberi alsam süper olacak..Progesteron 20 üzeri ise yumurtlama olmuş demektir âdetin 21. Günü istenir genelde
Ayy çok harika ya... tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebeğiniz...Bütün forumda seni aradım yahu sonunda buldum beta hcg değerim 119 çıktı bugün içim içime sığmıyor seninle paylaşmak istedim allahım sana ve bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Pik goruyormuydunÖyleymiş gerçekten bizde hemen olacak sanıyorduk mayıs ayından bu yana daha bi gebelik oluşmadı ama benim amhda sıkıntı var,
Ben laboquick kullandım dagilmadi bu ay certain kullandim aynı resimdeki gibi bende bu sorunu yaşadım bu ayKızlar merhaba ovulsayon test benim bekledikten sonra ertesi gün bi bakıyorum dağılıyor. Laboquick marka. Geçen ay böyle olamamıştı. Fazla idrar da damlatmıyorum 3 damla sadece. Fotoda gözüken T çizgisi koyu olanların aslında hiç biri koyu değildi. C den açıktı baya. 1-2 saat böyle açık oluyor sonra ertesi gün yeni testi yapacağım koyu.Anlamadım neden böyle?
Evde progesteron testi olsa keşkeAYy ya.. az önce bu bilgiyi internette arattım ama net bir sonuc bulamadım... benimki 30,6 çıkmış da.... demek herşey yolunda... bir de bebek haberi alsam süper olacak..
Haha ben telefonu alıp geçiyorum sıkılmamak için40 dakika derken abovvvvben max 5 dakika skiliyorum hemen
iğne ilaç vs kullandın mı canım?Merhaba adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle gebelik olabilir miEki Görüntüle 2792105
Evet klomen ve çatlatma iğnesi iğnenin 13.günüiğne ilaç vs kullandın mı canım?
Allah allah certain markadan bende çok memnun kaldim bu ay laboquick aldigim icin pisman oldum laboquick te cizgileri net görmek icin baya beklemek lazim amaBen laboquick kullandım dagilmadi bu ay certain kullandim aynı resimdeki gibi bende bu sorunu yaşadım bu ay
36 saat canım.hatta 48 saati değerlendirebilirsin pikten sonra bu saatler garanti ama diğer günler içinde belki.mumkun Allah ol derseCanim bilgin var mi bilmiyorum ama aklıma geldi catlamis mi diyince catlamayi gorunce dollenmeye hazir hala gelmesi icin bi suresi var mi bazi doktorlar ve kisiler siliklestikten 24 sonra iliski öneriyor bilgisi olan bilgi verebilir mi ?
14 gün sonra net görürsünYumurtlama gününden kaç gün sonra test yaptığımızda pozitif görebiliriz
Allah hayrını kabul etsin ihtiyacı olana nasip olur insallah guzel kalbine guzellikler nasip olsunKızlar selam ben yumurta takibini Dr la yapmaya karar verdim 13. Gün gel dedi ovulasyon testlerini yapmak çok gerdi beni geçen ay. Elimde 10 tane surelab ovulasyon testi var kullanmak isteyen olursa gönderebilirim. Kargo ücreti de sorun değil ben halledebilirim.
Canım geçerli bir netice olmuyor ki.. geçen ay da 30 civarıydı, ama sonra HCG testi için gittiğimde progesteron 10a felan düşmüştü, düşmemesi lazımdı hamilelik olsaydı...Evde progesteron testi olsa keşke
Aaaa ne guzel benim tek yumurta suan inşallah tutar benimdeBen ilk asilamamda ikiz gebe kalmistim
Gebelik mümkün bu haliyle yarında bak daha koyuysa gebelik standart kalırsa değilMerhaba adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle gebelik olabilir miEki Görüntüle 2792105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?