Amin cümlemizin inşallahAllah hayrını kabul etsin ihtiyacı olana nasip olur insallah guzel kalbine guzellikler nasip olsun
Devam et canım teste bence bı beş gün daha var gibiKızlar bakın bakalım bir gelişme var mı? Koyulaşıyor mu? İlk kez diye pik göremem gibi geliyor bana, kaç gün geçti diye
Orasi öyle canim haklisin 2-3 gun ikan varsa degerlendirmek lazım kismetimizde varsa olur zaten :)36 saat canım.hatta 48 saati değerlendirebilirsin pikten sonra bu saatler garanti ama diğer günler içinde belki.mumkun Allah ol derse
canım ovü testleri malesef net netice veremiyor hamilelik için, hamilelik testi yapman mümkün mü? 12. günden sonra geçiyor iğne etkisi diyorlar..Evet klomen ve çatlatma iğnesi iğnenin 13.günü
Birde adres vermek istemeyen olursa bulunduğunuz yerdeki kargo şirketini şubesine de yollarımKızlar selam ben yumurta takibini Dr la yapmaya karar verdim 13. Gün gel dedi ovulasyon testlerini yapmak çok gerdi beni geçen ay. Elimde 10 tane surelab ovulasyon testi var kullanmak isteyen olursa gönderebilirim. Kargo ücreti de sorun değil ben halledebilirim.
Yasak vardı diye çıkamadım malum yarın alıp yapıcam inşallahcanım ovü testleri malesef net netice veremiyor hamilelik için, hamilelik testi yapman mümkün mü? 12. günden sonra geçiyor iğne etkisi diyorlar..
Hadi bakalım inşallahGebelik mümkün bu haliyle yarında bak daha koyuysa gebelik standart kalırsa değil
Devam et canım teste bence bıKızlar bakın bakalım bir gelişme var mı? Koyulaşıyor mu? İlk kez diye pik göremem gibi geliyor bana, kaç gün geçti diye
AA hamilesin o zamanEvet klomen ve çatlatma iğnesi iğnenin 13.günü
Benıde eklermıısınOy canımm beniim inşallah rabbim sana en güzel müjdeyi verir
Aynen canım değerlendirdim valla hayırlısı allahtan artık Ebru hanım değerlendir dedi bende değerlendirdimCanım seninki 22-24-26-28 sürekli bi koyuluk var bunların hepsini değerlendirdinizmisizinde çoğul gebelik olabilir böyle
Yok kistim ilaç olarak folik asit kullanıyordum ama burdan okudum çok yüklemeyin die 2 günde 1 içtim bu ay birde d vitamini aldım hafta da1 gün onun dışında yok canım zaten kürtaj sonrası Her ay Dr gittim ben kasımdan başlayarak herşey normal düşün dedi drum bakalımSana sorduğum şeyleri yazmıyorsun ama ilaç var mı kullandığın kist durumun filan söylemedin?Çok iyi anlıyorum yorulmanı ama birgün bunlar geçer güleriz başka birşeyim kalmıyor diyecek.
Aynen resmini çekip çöpe atiyrmAllah allah certain markadan bende çok memnun kaldim bu ay laboquick aldigim icin pisman oldum laboquick te cizgileri net görmek icin baya beklemek lazim ama
Certainde hemen cizgiler şak şak cikiyor hiç beklemiyorsun size niye öyle oldu anlamadim
Benim yaptigim gibi yapsaniz aslinda daha dogru olur kasetleri saklamayın testi uygulama yaptiktan 15 dk sonra resmini cekip telefondan takip edin certain de olsa laboquick de beklemeden sonra dogruluk payi çok düşük oluyor hepsi koyu gibi gorunuyor kuruyunca certainde de yaşadım kuruma olayını laboquick tede ilk çektiğim resim gibi olmuyor
7mart benim canım salı gunu düşünüyorum ama erken mi sizce beklemeli miyim sizceBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
Benim çatlama dün oldu yani 16.gun yumurtladim daha var bana 26 Şubat pik 27 çatlama cumartesi sabah yapmaya başlayacağım testBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
Belirti var mıBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
30 iyi bir deger yumurtlama olmuş demekkiAYy ya.. az önce bu bilgiyi internette arattım ama net bir sonuc bulamadım... benimki 30,6 çıkmış da.... demek herşey yolunda... bir de bebek haberi alsam süper olacak..
Benim tarihim degisti coktan adet oldumBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?