Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde adres vermek istemeyen olursa bulunduğunuz yerdeki kargo şirketini şubesine de yollarım

Arkadaşlar merhaabaa bir sorum olacak ben bu ay sogan suyu kullandim yumurtlama zamanina kadar ve yumurtlamanin uzerinden 1 hafta gecti regl gunume de 1 hafta var bu sabah regl olacakmis gibi agrim oldu ve kahverengi akinti geldi normalde hep regl olcesi olur. Bu sizce sogan suyunun yan etkisi olabilir mi yerlesme kanamasi da boyle mi oluyor yoksa

Son düzenleme:
Bat 2 Mart olan var mı ne gibi belirtiler var sizlerde

Sana sorduğum şeyleri yazmıyorsun ama ilaç var mı kullandığın kist durumun filan söylemedin? Çok iyi anlıyorum yorulmanı ama birgün bunlar geçer güleriz başka birşeyim kalmıyor diyecek.
Yok kistim ilaç olarak folik asit kullanıyordum ama burdan okudum çok yüklemeyin die 2 günde 1 içtim bu ay birde d vitamini aldım hafta da1 gün onun dışında yok canım zaten kürtaj sonrası Her ay Dr gittim ben kasımdan başlayarak herşey normal düşün dedi drum bakalım

Aynen resmini çekip çöpe atiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…