Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmeli

Bana 17. Gun test yap demisti testleri aldigim ebru hanim. Ama 14. Gunden sonra bakmaya baslanabilir
Bu gün aşırı baş dönmem var son adet tarihim 17 ocakti ve vücudum titriyor gibi ateşim var gibi bir de ayaklarım çok üşüyor bu tarz belirti duydunuz mu hiç

Bende diyorum nerde bu Leyla

Yumurtlama gununden erln erken bildiğim kadarıyla 12 gün sonra gebelik belli olur ben ilk gebeligimde ovulasyon vsktimi bilmiyorum ama adetime 4 gun varken öğrendim
Son adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilir

Birde adres vermek istemeyen olursa bulunduğunuz yerdeki kargo şirketini şubesine de yollarım
Ben kız kardeşim için alabilirim alan olmadıysa ona sipariş yapacaktık yapmayız olur mu adres veririm sana alan olmadıysa tabi ki. Engel olmim biri alacaksa

Son adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilir
Benim kız kardeşim de bu ay 5 günü geçti aniden adet oldu normalde o da hep gününde olurdu. Ne oluyor bizim bedenlere anlamıyorum sayfada da çok denk geliyorum böyle. Doktora gitseniz olmaz mı daha iyi bilgi için hanım efendi.

7mart benim canım salı gunu düşünüyorum ama erken mi sizce beklemeli miyim sizce
Ay salı erken değil mi yaaa gerçi şu da önemli çatlatmadan sonraki kaçıccı gün? İğne kullandın Mı?
Benim çatlama dün oldu yani 16.gun yumurtladim daha var bana 26 Şubat pik 27 çatlama cumartesi sabah yapmaya başlayacağım test
ay hangi cumartesi bu cumartesi olsa 6 günde bir şey çıkmaz diğer cumartesimi
ben belirti işinden anlamıyorum canım ya. belirtilerim olduğu aylar hep negatif gördüm ama iğneden beri kasıkalrımda Hareketler var. Gerginlik var. halsizlik var ama bunlar benim için yeterli değil hep oluyordu .
7 mart benim belli olmaz :) 3-4 gün kala yapabilirrim
Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorum iğneden sonra ki 12. Gün yani beklemek çok zor

Kizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…