- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Bence gebelik olabilir bayağı koyu test yapın hemeniğne ilaç vs kullandın mı canım?
İki aydır ovül yapıyorum pik görüyorumPik goruyormuydun
Cok teşekkür ederiim allahım size de nasip etsin inşallahAyy çok harika ya... tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebeğiniz...
Böyle bişi özellikle erkekler için gerekli kardeşim onlarda içerde kalan olur ise abdest bozar geri geldiğinde biz de değil ama ihtiyaten banyo öncesi bir kez tuvalete gitmeliAyy evet bunu duymustum cogu kisi gunah oldugu ve abdest gerektirdigini düşündüklerini icin bunu yapmiyorlar hoş bende hemen dusa giriyorum 20 dk bile beklemeden
Birde iliski sonrası sık tuvalete gitmememiz gerektiğini duymuştum dedigin gibi o sekilde uyumak lazımmış
Bu gün aşırı baş dönmem var son adet tarihim 17 ocakti ve vücudum titriyor gibi ateşim var gibi bir de ayaklarım çok üşüyor bu tarz belirti duydunuz mu hiçBana 17. Gun test yap demisti testleri aldigim ebru hanim. Ama 14. Gunden sonra bakmaya baslanabilir
7 mart benim belli olmaz :) 3-4 gün kala yapabilirrimBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
Tam da yumurtlama gününü bilmuyorum ama bol sıvı yumurta akı kıvamında üç gün akıntım oldu o günler değerlendirdik üstünden 6-7 gün geçti negatif çıkıyor demek daha erken14 gün sonra net görürsün
Tamam inşallah deme daha erken 6-7 gün geçti bu gün sürekli başım dönüyor böyle belirti olur mu acaba10.gun erken gebelik yapmaya başla
Bende diyorum nerde bu LeylaKızlar selam ben yumurta takibini Dr la yapmaya karar verdim 13. Gün gel dedi ovulasyon testlerini yapmak çok gerdi beni geçen ay. Elimde 10 tane surelab ovulasyon testi var kullanmak isteyen olursa gönderebilirim. Kargo ücreti de sorun değil ben halledebilirim.
Son adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilirYumurtlama gununden erln erken bildiğim kadarıyla 12 gün sonra gebelik belli olur ben ilk gebeligimde ovulasyon vsktimi bilmiyorum ama adetime 4 gun varken öğrendim
Ben kız kardeşim için alabilirim alan olmadıysa ona sipariş yapacaktık yapmayız olur mu adres veririm sanaBirde adres vermek istemeyen olursa bulunduğunuz yerdeki kargo şirketini şubesine de yollarım
Benim kız kardeşim de bu ay 5 günü geçti aniden adet oldu normalde o da hep gününde olurdu. Ne oluyor bizim bedenlere anlamıyorum sayfada da çok denk geliyorum böyle. Doktora gitseniz olmaz mı daha iyi bilgi için hanım efendi.Son adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilir
Bu ay olur inşaallah ikimizin deİki aydır ovül yapıyorum pik görüyorum
Ay valla öyle olmuş canımBosuna dert etmissin bakohh mis gibi olmus hemde .
Foto dan çok anlaşılmıyor ama daha koyu çıkıyor çekimde canım atma benceAynen resmini çekip çöpe atiyrm
Ben adet öncesi öyle oluyrmBu gün aşırı baş dönmem var son adet tarihim 17 ocakti ve vücudum titriyor gibi ateşim var gibi bir de ayaklarım çok üşüyor bu tarz belirti duydunuz mu hiç
Gebelik oluştuysa progesteron prolaktin salgılanır HCG henüz idrarda çıkmayabilir benim buralarda okuduğum 10.gun pozitif görüyorlar önce negatif çıkıyorTamam inşallah deme daha erken 6-7 gün geçti bu gün sürekli başım dönüyor böyle belirti olur mu acaba
Dağılıyor kuruyunca ikiside koyu oluyorFoto dan çok anlaşılmıyor ama daha koyu çıkıyor çekimde canım atma bence
Ay salı erken değil mi yaaa gerçi şu da önemli çatlatmadan sonraki kaçıccı gün? İğne kullandın Mı?7mart benim canım salı gunu düşünüyorum ama erken mi sizce beklemeli miyim sizce
ay hangi cumartesiBenim çatlama dün oldu yani 16.gun yumurtladim daha var bana 26 Şubat pik 27 çatlama cumartesi sabah yapmaya başlayacağım test
ben belirti işinden anlamıyorum canım ya.Belirti var mı
Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorum7 mart benim belli olmaz :) 3-4 gün kala yapabilirrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?