- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
8.gun oluyor erken ama deneyecegimAy salı erken değil mi yaaa gerçi şu da önemli çatlatmadan sonraki kaçıccı gün? İğne kullandın Mı?
ay hangi cumartesibu cumartesi olsa 6 günde bir şey çıkmaz diğer cumartesimi
ben belirti işinden anlamıyorum canım ya.belirtilerim olduğu aylar hep negatif gördüm ama iğneden beri kasıkalrımda Hareketler var. Gerginlik var. halsizlik var ama bunlar benim için yeterli değil hep oluyordu .
Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorumiğneden sonra ki 12. Gün yani beklemek çok zor
Gebelik testi yaptınız mi acaba ? Eger ki 8 gun gecmisse gec yumurtlama olmuş olsada gebelik ortaya cikar diye dusunuyorum ovulasyon kullanmadiniz sanirim kaset testte cikmasa bile kan tahlilinde kesin belli olur bence en kisa surede bi kan tahlili yaptirin insallah beklediginiz haberi alırsınızSon adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilir
Ama üzülürsün çok erken canım 10 olsun bari8.gun oluyor erken ama deneyecegim
İnşallah çok çok sağolun bir iki gün daha bekleyip o şekilde gidelim.dedi eşimGebelik testi yaptınız mi acaba ? Eger ki 8 gun gecmisse gec yumurtlama olmuş olsada gebelik ortaya cikar diye dusunuyorum ovulasyon kullanmadiniz sanirim kaset testte cikmasa bile kan tahlilinde kesin belli olur bence en kisa surede bi kan tahlili yaptirin insallah beklediginiz haberi alırsınız
Yo üzülmem bı oğlum var o teselli çok şükür zaten bu ay da olmazsa hormon tahlili rahim filmi felan bakacazAma üzülürsün çok erken canım 10 olsun bari
O zmaan Çarşamba felan test yapayım duruma göre bakarımGebelik oluştuysa progesteron prolaktin salgılanır HCG henüz idrarda çıkmayabilir benim buralarda okuduğum 10.gun pozitif görüyorlar önce negatif çıkıyor
Dr bana üç ay mühlet verdi korunma dedi ama adam akıllı bu ay ilişki oldu calisiyrm yoruluyorum uyuyoruz eşimle napalim bu ay zorladım ovulasyon dönemi oldu ilişki bakalım olacak mıAma üzülürsün çok erken canım 10 olsun bari
28 Mart'a ekledim seni üzülme batlarımız yakın birlikte bekleriz :)Kizlar ben bugün regli oldum artık bat 28 Mart olarak görünüyor bakalım Mart ayında hamile kalmayı başarabilecek miyim .
Anladım canım allah bağışlasın hadi inşallah güzel haberler ver bizeYo üzülmem bı oğlum var o teselli çok şükür zaten bu ay da olmazsa hormon tahlili rahim filmi felan bakacaz
Adetim şuan 8 gün geciktiBen adet öncesi öyle oluyrm
Doktora gitcemyalniz pandemi konusunda çekiniyorum en azından 10 gün gecikirse tekrar test yapcam ona göre giderim ilk defa bu ay yumurtlama düşündüğüm günlerde yumurta akı kıvamında akıntı olduBenim kız kardeşim de bu ay 5 günü geçti aniden adet oldu normalde o da hep gününde olurdu. Ne oluyor bizim bedenlere anlamıyorum sayfada da çok denk geliyorum böyle. Doktora gitseniz olmaz mı daha iyi bilgi için hanım efendi.
Geç dollenmede adetten 15 gün geçince pozitif çıkan varAdetim şuan 8 gün gecikti
Valla canim bende de var o dediklerin bas donmedi haric ama ben yorgunluga veriyorum kendimde . Cok calisiyorum yogun sekilde gerci gecen ay da oldu tam yumurtlama sonrasinda oluyor nedense bir anlayamadim sebebini. Senin kacinci gunun?Bu gün aşırı baş dönmem var son adet tarihim 17 ocakti ve vücudum titriyor gibi ateşim var gibi bir de ayaklarım çok üşüyor bu tarz belirti duydunuz mu hiç
Çalışınca Bilirim çok zor oluyor vallaDr bana üç ay mühlet verdi korunma dedi ama adam akıllı bu ay ilişki oldu calisiyrm yoruluyorum uyuyoruz eşimle napalim bu ay zorladım ovulasyon dönemi oldu ilişki bakalım olacak mı
Yumurtlama olduğunu düşündüğüm günden 7 gün geçti şuanValla canim bende de var o dediklerin bas donmedi haric ama ben yorgunluga veriyorum kendimde . Cok calisiyorum yogun sekilde gerci gecen ay da oldu tam yumurtlama sonrasinda oluyor nedense bir anlayamadim sebebini. Senin kacinci gunun?
Yorgunluk dersek gercektenhic yorgun değilim grip olcak gibi bı değişik kırgınlık var vücudumdaValla canim bende de var o dediklerin bas donmedi haric ama ben yorgunluga veriyorum kendimde . Cok calisiyorum yogun sekilde gerci gecen ay da oldu tam yumurtlama sonrasinda oluyor nedense bir anlayamadim sebebini. Senin kacinci gunun?
Beklemeliyim o zaman zaten adet olacak ise olur o vakte kadarGeç dollenmede adetten 15 gün geçince pozitif çıkan var
Normalde bu kadar geçikmez ilk defa geçikmeniz ise gitmek iyi tabi ki çok geçmiş birde başka birşey olur eder bilinmez onun için gitmelisin derim. Yani 10 gün olmasına birşey Kalmamış güzel haberler almanızı dilerimDoktora gitcemyalniz pandemi konusunda çekiniyorum en azından 10 gün gecikirse tekrar test yapcam ona göre giderim ilk defa bu ay yumurtlama düşündüğüm günlerde yumurta akı kıvamında akıntı oldu
Rabbim.isteyen herkes e hayırlı vakitte nasip etsin benim.ikinci olacak bir oğlum var 5 yaşındaNormalde bu kadar geçikmez ilk defa geçikmeniz ise gitmek iyi tabi ki çok geçmiş birde başka birşey olur eder bilinmez onun için gitmelisin derim. Yani 10 gün olmasına birşey Kalmamış güzel haberler almanızı dilerimbu arada isminiz çok güzel annemin adı gördükçe isminizi onu anıyorum
Cok yeniymis . Insallah hayirlisi olsun.Yumurtlama olduğunu düşündüğüm günden 7 gün geçti şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?