Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8.gun oluyor erken ama deneyecegim

Son adetim 17 Ocak 33 günde bir olurum genelde 20 suabtta olmalıydı olmadı şuan batı 8 gün geçti ama yumurtlama geç olmuş olabilir
Gebelik testi yaptınız mi acaba ? Eger ki 8 gun gecmisse gec yumurtlama olmuş olsada gebelik ortaya cikar diye dusunuyorum ovulasyon kullanmadiniz sanirim kaset testte cikmasa bile kan tahlilinde kesin belli olur bence en kisa surede bi kan tahlili yaptirin insallah beklediginiz haberi alırsınız

İnşallah çok çok sağolun bir iki gün daha bekleyip o şekilde gidelim.dedi eşim

Doktora gitcemyalniz pandemi konusunda çekiniyorum en azından 10 gün gecikirse tekrar test yapcam ona göre giderim ilk defa bu ay yumurtlama düşündüğüm günlerde yumurta akı kıvamında akıntı oldu

Bu gün aşırı baş dönmem var son adet tarihim 17 ocakti ve vücudum titriyor gibi ateşim var gibi bir de ayaklarım çok üşüyor bu tarz belirti duydunuz mu hiç
Valla canim bende de var o dediklerin bas donmedi haric ama ben yorgunluga veriyorum kendimde . Cok calisiyorum yogun sekilde gerci gecen ay da oldu tam yumurtlama sonrasinda oluyor nedense bir anlayamadim sebebini. Senin kacinci gunun?

Valla canim bende de var o dediklerin bas donmedi haric ama ben yorgunluga veriyorum kendimde . Cok calisiyorum yogun sekilde gerci gecen ay da oldu tam yumurtlama sonrasinda oluyor nedense bir anlayamadim sebebini. Senin kacinci gunun?
Yumurtlama olduğunu düşündüğüm günden 7 gün geçti şuan

Yorgunluk dersek gercektenhic yorgun değilim grip olcak gibi bı değişik kırgınlık var vücudumda

Doktora gitcemyalniz pandemi konusunda çekiniyorum en azından 10 gün gecikirse tekrar test yapcam ona göre giderim ilk defa bu ay yumurtlama düşündüğüm günlerde yumurta akı kıvamında akıntı oldu
Normalde bu kadar geçikmez ilk defa geçikmeniz ise gitmek iyi tabi ki çok geçmiş birde başka birşey olur eder bilinmez onun için gitmelisin derim. Yani 10 gün olmasına birşey Kalmamış güzel haberler almanızı dilerim bu arada isminiz çok güzel annemin adı gördükçe isminizi onu anıyorum

Rabbim.isteyen herkes e hayırlı vakitte nasip etsin benim.ikinci olacak bir oğlum var 5 yaşında hamdolsun rabbime AA ne güzel evet bende ismimi çok severim teşekkür ederim anlamı da güzel anneniz nasıl birisi merak ettim daha önce gecikme olduğu oldu size şöyle diyim adet tarihlerim 27 Aralık 17 Ocak (mesela geçen ay 20 günde adet oldum ) pcos olduğu halde 17 ocaktan bu yana gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…