Yok canım kimse yazmadıBen kız kardeşim için alabilirim alan olmadıysa ona sipariş yapacaktık yapmayız olur mu adres veririm sanaalan olmadıysa tabi ki. Engel olmim biri alacaksa
HAHHA burdayımBende diyorum nerde bu Leyla
Benim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorumBat 8,9 Mart olanlar ne zaman test yapacaksınız hanımlar
İnşallah hepimiz için ilk oğlumda ramazan umresinde hamile kalmıştım orda yaşadıklarından hatırladığım şuan ki belirtiler hatta orda test yaptım negatif görünce cahillikten grip oldum sanıp grip ilaçları içmiştimCok yeniymis . Insallah hayirlisi olsun.
Karanfil koy ustune apse mi yapti .Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
İçim dışım karanfil oldu banamısın demiyor. Çürük görünmüyor şişlik yok ama ağrı vurunca yerimde zıplıyorum resmen.Karanfil koy ustune apse mi yapti .
Canım soğan suyu ile gargara yap sarımsak ez ağrıyan disin ileKızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Soğanı kaynatacakmıyım yoksa suyunumu çıkartayımCanım soğan suyu ile gargara yap sarımsak ez ağrıyan disin ile
Benimde 1 hafta kala belime saplanma tarzında sancı kramp girmişti bende onu hatırlıyorum adet günüde artık sık WC çıkma ve uyku basma hali oluşuyordu kasıklarda ara ara batma oluyordu ama her hamilelik farklı kızımdayken hiç birşey yaşamamıştım yani her türlü bekleyeceğiz zaten varsa 2 gün önce yapılan testte çıkıyor inş vardır kuzumKizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim
Rende yapıp uyumu çıkartın hemen bir kaç damla o dişe damlatınSoğanı kaynatacakmıyım yoksa suyunumu çıkartayım
3 gün sonra test yapYumurtlama olduğunu düşündüğüm günden 7 gün geçti şuan
Tamam inşallah canım Çarşamba yapcam3 gün sonra test yap
Gebelikte bağışıklık düşer vücut embriyoyu kabul etsin diyeYorgunluk dersek gercektenhic yorgun değilim grip olcak gibi bı değişik kırgınlık var vücudumda
Namaz kılarken çok zorlandım gün boyuncaGebelikte bağışıklık düşer vücut embriyoyu kabul etsin diye
Kızlar selam ben yumurta takibini Dr la yapmaya karar verdim 13. Gün gel dedi ovulasyon testlerini yapmak çok gerdi beni geçen ay. Elimde 10 tane surelab ovulasyon testi var kullanmak isteyen olursa gönderebilirim. Kargo ücreti de sorun değil ben halledebilirim.
Canım yusra30 un kardeşine göndercem adres verirse o önce söylediMERAKLI MELO ya verebilirsin canım
Canım dişçiye gitmen en mantıklısı gebelik varsa bu şekilde kalman daha riskli. İlaç verecekse de gebelikte kullanılabilecek ilaçlar verilir. Diş ve boğaz enfeksiyonları vücutta farklı sıkıntılara sebep olabiliyor.Kızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Ya ben birde şunu anlayamıyorum çatlamadan sonraki günden sayın diyorsunuz ya 12.gün de test yapın diye ee zaten regl zamanıma denk geliyorAy salı erken değil mi yaaa gerçi şu da önemli çatlatmadan sonraki kaçıccı gün? İğne kullandın Mı?
ay hangi cumartesibu cumartesi olsa 6 günde bir şey çıkmaz diğer cumartesimi
ben belirti işinden anlamıyorum canım ya.belirtilerim olduğu aylar hep negatif gördüm ama iğneden beri kasıkalrımda Hareketler var. Gerginlik var. halsizlik var ama bunlar benim için yeterli değil hep oluyordu .
Yaaa bende battan 2 gün önce düşünüyorumiğneden sonra ki 12. Gün yani beklemek çok zor
Tamam canımCanım yusra30 un kardeşine göndercem adres verirse o önce söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?