Ay bi ben goremedim bu lekelenmeleriBenim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorumbugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti
Bende dün sol kasığımda bir ağırlık gibi birşey vardı 45 dk boyuncs devam etti ufak batmalar filan var canımKizlar ovulasyondan sonra belirti yaşayan var mı en erken kac gün sonra belirti oldu bende vücudumu dinliyrm bisey olacrk mı diye ilk gebeligimde adete bir hafta kasığımda kramp var diye kaset test yapmıştım pozitif çıkmıştı erken yumurtladim muhtemel yine kasigima agri girecekmi diye beklemedeyim
Sen rahat sessiz dururdun AslındaHAHHA burdayımokuyorum mesajları ama yazmadım hiç stres yaptı bende testler,
Canım yusra30 vazgeçtiMERAKLI MELO ya verebilirsin canım
Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircemSen rahat sessiz dururdun Aslındaniye biranda oldun hatta yaptın mı diye yazacaktım sana bence doktorlar birlikte sende yap test aynı mı çıkıyor diye doktor da stres oluyor ki sankim orada ayrı stres var
Benim onceden de olmustu ama yanlis alarmmis oyle olunca insan daha cok hayal kirikligi yasiyo aslindaAy bi ben goremedim bu lekelenmeleri
Canım Google dan giriş yapman lazım uygulamadan mı giriyorsuunnKızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım böyle çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
Annem çok iyi niyetli hiç ama hiç uyanık olmayan herkesi iyi gören birisi birde çok fedakar. Adı gibi de hafızRabbim.isteyen herkes e hayırlı vakitte nasip etsin benim.ikinci olacak bir oğlum var 5 yaşındahamdolsun rabbime AA ne güzel evet bende ismimi çok severim teşekkür ederim anlamı da güzel anneniz nasıl birisi merak ettim daha önce gecikme olduğu oldu size şöyle diyim adet tarihlerim 27 Aralık 17 Ocak (mesela geçen ay 20 günde adet oldum ) pcos olduğu halde 17 ocaktan bu yana gelen giden yok
Sarımsak ez ağrıyan dişine koy yanm olacak sabret 5 dk sonra çek ağrı bittiKızlar bende ovülasyon günü değerlendirdim. Ovülasyonun 8. Günü bugün Ama 2 gündür öyle bi diş ağrısı çekiyorum ki doktora gidip antibiyotik kullanmaya çekiniyorum. Ağrısına dayanamayıp elektra ağrı kesici yuttum 3 sefer. Napcam ben ya evde nasıl dindirebilirim bu sızıyı
Uygulamadan giriyorsan olmaz tarayıcıdan dene mesaj yazdıgın yerden fotograf ekle yeri var canım ama genellıkle bata doğru yapılan ovulasyon testleri gebeliğe yorumlanıyor hani umut olmasın ama burdaki okuduklarımdan öğrendimKızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım böyle çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
Dişimde çürük yok üstünden koyunca fayda eder miSarımsak ez ağrıyan dişine koy yanm olacak sabret 5 dk sonra çek ağrı bitti
Sen bilirsin canım.Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircemson zamanlarda kontrole de gitmemiştim bu da bahanesi olur elimde test kalsın istemiyorum kullanmak isteyene faydası olur belki
Çürük olmasa ağrıolmaz mutlaka bir sıkıntısı var dişinizin deneyin faydasına inanamayacaksınız doğal antibiyotiktir sarımsak anında çözüme ulaşırsınızDişimde çürük yok üstünden koyunca fayda eder mi
Çiğnergibi düşünün ezin sarımsağı çiğnergibi koyun dişin üstüne bastırın normal şeklde5 dkDişimde çürük yok üstünden koyunca fayda eder mi
Koydum inşallah şifa olur. Teşekkür ederimÇiğnergibi düşünün ezin sarımsağı çiğnergibi koyun dişin üstüne bastırın normal şeklde5 dk
Banada yazın geçince merk ederm :))Koydum inşallah şifa olur. Teşekkür ederim
Bu ay ara mı verdinSen bilirsin canım.haber et merak edyrm nasıl sürecek doktorla bende geçen ay gittim ama yoktu doktorum bu ay dinleneyim beni de yeni süreç bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?