Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 8 mart cuma gününe kadar beklemeyi düsünüyorum bugun çok acik kahverengi lekelenmem oldu sanki regl olucakmis gibi hissettim insallah yerlesme kanamasidir yumurtlamadan 1 hafta gecti
Ay bi ben goremedim bu lekelenmeleri

Bende dün sol kasığımda bir ağırlık gibi birşey vardı 45 dk boyuncs devam etti ufak batmalar filan var canım

Ben dayanamadım test yaptım bugün negatif ne olcak bizim bu sabırsız hallerimiz .umudum kırıldı erken yapmama rağmen yine önümüzdeki aydan bişiler bekliycem galiba

HAHHA burdayım okuyorum mesajları ama yazmadım hiç stres yaptı bende testler,
Sen rahat sessiz dururdun Aslında niye biranda oldun hatta yaptın mı diye yazacaktım sana bence doktorlar birlikte sende yap test aynı mı çıkıyor diye doktor da stres oluyor ki sankim orada ayrı stres var

Sen rahat sessiz dururdun Aslında niye biranda oldun hatta yaptın mı diye yazacaktım sana bence doktorlar birlikte sende yap test aynı mı çıkıyor diye doktor da stres oluyor ki sankim orada ayrı stres var
Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircem son zamanlarda kontrole de gitmemiştim bu da bahanesi olur elimde test kalsın istemiyorum kullanmak isteyene faydası olur belki

Kızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardan ama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız

Canım Google dan giriş yapman lazım uygulamadan mı giriyorsuunn

Annem çok iyi niyetli hiç ama hiç uyanık olmayan herkesi iyi gören birisi birde çok fedakar. Adı gibi de hafız güzel insan yani belki geçen ay böyle yaptım bu ay da gün atlatayım diyodur şaka bir yana inşallah güzel şeyler için geçikiyodur

Sarımsak ez ağrıyan dişine koy yanm olacak sabret 5 dk sonra çek ağrı bitti

Uygulamadan giriyorsan olmaz tarayıcıdan dene mesaj yazdıgın yerden fotograf ekle yeri var canım ama genellıkle bata doğru yapılan ovulasyon testleri gebeliğe yorumlanıyor hani umut olmasın ama burdaki okuduklarımdan öğrendim

Yok canım ya Dr gün verecek benim kendi Dr um ben zaten gün aşırı değerlendircem son zamanlarda kontrole de gitmemiştim bu da bahanesi olur elimde test kalsın istemiyorum kullanmak isteyene faydası olur belki
Sen bilirsin canım.haber et merak edyrm nasıl sürecek doktorla bende geçen ay gittim ama yoktu doktorum bu ay dinleneyim beni de yeni süreç bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…