Kiz merak ettim nasil ciktiginiKızlar selam. Bat 6 mart. Ovulayson testim kalmıştı elimde.onu yaptım c de t de kırmızı çıktı? Geçen aylarda adete böyle 5-6 gün kala yine ovulayson testi yapıyordum elimde kalanlardanama hep bembeyaz tek çizgi çıkardı? İkinci kez yumurtlama mevzusunu da geçtim zaten. Şimdi çift çizgi oldu ovulayson. Kist var o mu acaba kırmızı yapıyor? Ama geçen ay da vardı kist. O zaman çift çizgi olmamıştı lh. Ekleyemiyorum ya nasıl ek yaptınız
Hafifledi canım sağolasın bi arkadaşta soğan gargarası yap yazmıştı yarım saat sonra onu da deneyeceğim :)Banada yazın geçince merk ederm :))
Geçicek inş dişten çok çektiğim için biri dişim ağryo diyince sanki benmde ağrımaya baslıyoHafifledi canım sağolasın bi arkadaşta soğan gargarası yap yazmıştı yarım saat sonra onu da deneyeceğim :)
Ay ekleyebildimKiz merak ettim nasil ciktigini
Bende dün regli oldum28 Mart'a ekledim seni üzülme batlarımız yakın birlikte bekleriz :)
Geçen ay reglim öncesinde benimde böyle cıktı ama gebelik olmadı malesef inş sizde vardırAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
Daha koyulasmasi lazım canımAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
Bende hwrgun yapacam adete kadarAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
.Bugun 12. Gün kızlar ne zamana koyulaşır bu
Dinleniyorum sayılır eşim ovulasyon dönemi gelemezse ara vermiş olucamBu ay ara mı verdin
Himmm ay cok supheli bir durumAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
İnşallah canım net pik görmek istiyorum bende.
2. 3.güne bence
Pik i sayarsam 3. Gün testim yani bugünAy ekleyebildimbi bakın bakiiim
Walla yarin bile olabilir ya da 2 gune .Bugun 12. Gün kızlar ne zamana koyulaşır bu
Sen yumurtlama icin mi yoksa gebelik ocin mi yapiyosun?Pik i sayarsam 3. Gün testim yani bugün
Ay inşallah canım heyecanla beklıyorum az evel sıcaklık bastı acaba yakın mı diye düşündümWalla yarin bile olabilir ya da 2 gune .
Daha var en az 4 gün daha olmaz bence pikBugun 12. Gün kızlar ne zamana koyulaşır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?